* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Delia21 spune:
Alina,multumim de vesti!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catrinutza spune:
Felicitari Miha...bine ai venit printre noi Maria - sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii...si sa nu te dezici de Mariile astea care se vantura pe la ghiocei ....
fetelor parca am retrait emotiile de acum vreo 2 ani si ceva!!! va mai amintiti??? io oricum incep sa simt o teapa cum imi da tarcoale pe din dos ....
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bine-ai venit pe lume,Maria Eliana!
Nu-ti doresc decat sa fii sanatoasa si vesela si, in primul rand, constienta ca ai o familie minunata!
Miha, refacere rapida si...te asteptam cu impresii!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
elvie spune:
Felicitari Mihaser pt. fetita si refacere rapida. Bun venit pe lume Maria- Eliana,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de parinti si fratior.
ps: abia astept sa vad poze cu noua printesa
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
Qamar spune:
welcome, Maria-Eliana!
Mihaaaaaaaa, refacere rapida si numai bine!!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau
![](cat.gif)
mariana_1976 spune:
MIHA, MULTE MULTE FELICITARI PENTRU SOSIREA MARIEI ELIANA IN FAMILIA VOASTRA!!!
SA VA ADUCA BUCURII MEREU !!
Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Irina71 spune:
Bine ai venit pe lume, Maria-Eliana !
FELICITARI, MIHAAAA !!!
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
tania2 spune:
Bine ai venit pe lume, Maria-Eliana!
Felicitari Mihaser pentru fetita, refacere rapida si multa multa fericire!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mariana_1976 spune:
Catrinutza stai linistita ca tu mai ai, da' eu is cu teapa rau de tot...
Ciuf vai ce-am mai zimbarit in fata monitorului cind am citit explicatiile tale cu "muschiul ala destept" si cu biciclistii, desi este purul adevar.Matei al meu tot tacut a fost pina la 2 ani si tot asa, fetitele cinta iar baieteii nu se prea pricep.
Despre programul regulat,eu am urit sa ma culce ai mei intotdeauna la 8 seara din momentul ce am inceput gradinita pina pe la vreo 12-13 ani...Copiilor mei mi-e teama ca le-am facut un program prea regulat, dar ei se pare ca au acceptat foarte usor si daca nu le-ar fi convenit, cu siguranta ar fi protestat. Anul asta fetita cea mare a venit de la scoala cu un fel de tabel pe zile in care trebuie scris orele la care se scoala, maninca, fac miscare,etc...Vreau sa spun ca am impietrit cind am l-am vazut,mi s-a parut ca prin acesta, cei de la scoala I COLABORARE CU PROTECTIA COPILULUI INCEARCA SA CONTROLEZE MAI BINE CE FACE FIECARE FAMILIE ACASA!!!
Andreea_Georgiana vai ce printesa ai!!! Voi naste probabil la inceputul lui iulie, ca am DPN pe 6.07.
Eu de cind tot incerc sa "descopar algoritmul" cu fetitele si baieteii... Un singur lucru care poate fi pura coincidenta am observat: toti 4 au avut genul indicat de UNUL DINTRE Calendarele chinezesti,iar la majoritatea prietenelor, cunoscutilor si persoanelor din familie la care am "testat" a iesit okay.
Ameera iti multumesc mult! Chiar m-ar interesa niste nume Iraniene si/sau arabe de fetite.
Aici in carte la mine exista niste paragrafe despre copilasii care nu au un exemplu de tatic in preajma.Scrie acolo ca e bine ca mamica sa aiba totusi pe cineva de gen masculin in familie (unchi, bunic, etc)
si sa ii viziteze uneori.De asemenea se recomanda legaturi si cu alte rude care sa ii dea sentimentul de apartenenta la familie.Verisoara mea a crescut 2 copii singura mai multi ani si acum este recasatorita cu un om deosebit care este un tata adevarat pentru copilasi.
Noe la capitolul curatenie, fetita cea mare (10 ani si 4 luni), de vreun an incoace a devenit mai atenta cu hainele ei si cred ca este probabil virsta.Baietii in schimb, vin de la joaca mereu murdarei si bineinteles ca nu le atrag atentia daca ei se simt bine asa.Citeam pe DC o mamica din Belgia care scria ca la gradinita acolo se pare ca au niste haine speciale de joaca fiindca ea observase cu surprindere cit de curati erau mereu cind ii lua acasa!
Alinaalex super freza, e atit de chipes, m-am indragostit!!!
Kim hai ca tu arati traznet, cum sa te plingi ca esti slabuta? Otitele si virusii care dau probleme la stomac sunt si aici cele mai frecvente la copilasi, acestea din urma in special in sezonul de iarna-primavara...
Aalina da si eu sunt de acord cu tine ca pozele or fi ele cum or fi, dar cine stie ce au acele fructele si alte de-ale gurii primite de la necunoscuti!
Delia copiii mei nu au fost nici unul "precoce" si totusi fetita cea mare are rezultate foarte bune la scoala, iar Matei de 7 ani scrie si citeste desi de-abia in august intra in clasa 1.Astia aici nu au pretentiile ca in Romania,doar 20% dintre copiii suedezi stiu sa scrie si sa citeasca inainte de a fi scoalari.Matei a vorbit in propozitii de-abia pe la 2 ani si citeva luni,iar sotul meu nu a scos nici un cuvintel pina la 2 ani...Baietii cica sunt mai mult cu "actiunea" si mai putin cu vorbirea...
Catrinel ce mult imi place ca ne scrii "perlutele" Oanei! Nici al meu nu stie sa numere decit pina la 4 si citeodata il zice si pe 5. O chestie pe care am observat-o cu placere ar fi ca astia mici mai invata si de la fratiorii cei mari cite ceva bun.
Polixeni vorbind cu diferite mamici din alte tari am observat ca mai ales in cele sudice, nu este neobisnuit sa fie indemnati copilasii sa "dea si ei".Este un fel de obicei "cultural" si sigur depinde si de gradul de dezvoltare al tarii respective, al informatiilor primite si asimilate de parinti/bunici.Poate ma insel, dar eu vad Grecia ca o tara destul de traditionalista in unele chestii...De exemplu, fiindca a trait intr-o tara cu "vederi" moderne ca Suedia, soacra mea are niste principii de educatie mult mai "noi" decit mama.
Adar spor la treaba! Cum ii place printesei cu ochii mari santierul? (copiii mei au fost mereu incintati de activitati din astea, garajul, magazia, vopsitul, reparatiile sunt locurile/activitatile favorite!)
Cameliada si eu am fost o timida mai mereu, dar dupa ce am venit aici parca m-am mai deschis.Cred ca datorita faptului ca aici oamenii nu se critica pe fata si daca e cazul, se face foarte foarte indirect si de politicos.
Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Catrinel_17 spune:
MIHAAA, bravoo, ma bucur pentru voi!
Numai bine si tone de fericire si sanatate pentru Eli si tie multa putere si sa-ti revii usor!
MARIANA, ma bucur ca ai mai scris. Ne lipsesti.