Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata, randunime!
Am intrat si noi in randul crestinilor! Sunt obosita, emotionata si cu sufletul asa de plin!
M-am cam suparat cand am ajuns la biserica si am vazut ca mai sunt inca 2 copii ( stiam ca va fi doar al nostru!) pentru ca urma sa fie aglomeratie de insotitori si urlete la unison!
Seb a fost moderat cu urlatul numai ca atunci cand se linistea el incepeau ceilati doi sa urle si se speria si o lua de la capat! I-a fost cam frig in biserica si de aia a facut scandal!
Faza cea mai tare a fost ca atunci cand l-a bagat in cristelnita nu stiu cum a facut si s-a apucat cu mainile de marginea cristelnitei si nu putea popa sa il vare inauntru!
Pe mine m-a busit plansul de emotie!!!
La petrecer a fost cumintel, a dormit, a papat, l-am scos sa doarma pe terasa si a inceput ploaia...Mama denaturata care a scapat in vinul rosu greu si-a dat seama ca ploua..
Ilinca a fost si ea minunata si cuminte( cum nu mai este in acest moment!!!!) asa ca trimit mesajul si va mai povestesc later!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ieri am avut o zi horror, Diana n-a dormit mai mult de 2 ore, toata ziua a fost agitata si-a plans, a stat mult la san, adormea, o trezeam si tot asa si dupa-aia urla de foame, cred ca nu se satura de la mine, i-am crescut completarea si rade tot, tot cu Nan sunt si eu deocamdata, dar azi o sun pe dr sa vad ea ce zice, cat sa-i dau exact completare, ca altfel toata ziua si noaptea nu doarme de foame. Ieri am scos-o un pic in balcon ( ca e rece afara) si n-a vrut nici in brate, nici in carucior, nici in pat, a plans mult, cred ca si de la oboseala, m-a terminat, plangea ea, plangeam si eu ca nu stiam cum s-o ajut, imi venea sa-mi iau campii, nu alta. E mancacioasa si cred ca nu-i dau destul sa se sature, sper sa ne putem face un program ca altfel e jale, toata ziua sta la san si cum ma duc de langa ea, plange de numa, vb lui Ariel, le fac toate contracronometru, sper sa se linisteasca puiutza mea.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Tuchita - felicitari pt puiutul crestinat!

La multe luni pentru Adrian Christopher!

Ursuleata - din bibe Avent bea Daria. Acuma cu scandalul asta habar n-am ce bibe sa folosesc. Stiam ca B-free nu contin substanta aia periculoasa, dar nu le mai gasesc nici eu nicaieri. Nu stiu ce sa zic, deocamdata raman tot pe Avent si mai vad eu ce gasesc pe viitor.

Maia - multumim de aprecieri

Naty - unde ai dormit?

Geany - ce mai faceti voi?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kitzy, Diana nu plange numai de foame, nu te mai gandi numai la asta. Ieri cu siguranta a plans de oboseala, e ingrozitor cand sunt obositi...SUnt foarte agitati,plang mult, si nu-i ia somnul! Foarte greu adoarme un pui obosit tare. Si la varsta asta , un bebelus trebuie sa doarma vreo 8 ore pe zi. Am tot cautat pe net si am vazut ca la 3 luni ( de care se apropie Rebecca, trebuie sa mai doarma 5 ore pe zi si 10 ore pe noapte ).

Naty, e super cu masajul inainte de baita, ma bucur ca-i prieste Iuliei asa!

In Bucuresti vin si eu la intalneala!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchita felicitari pt crestinare! asteptam poze!

naty cred ca apa de orez nu te incanta prea tare, nu-i asa?? eu zic ca faci foarte bine ca gusti tu ce-i dai copilului, asa stii cum stau lucrurile! si eu am gustat din sab simplex pt ca va citeam pe voi ca puii vostri adora gustul, iar a mea daca o vedei zicei ca-i dau matraguna!

despre data eu zic sa fie in prima joi din iunie, pe la ora 14. daca pana atunci s-o face prea cald la ora aia , decalam mai tarziu un pic, vedem noi. si ca locatie. sa alegem intre cismigiu si tineretului.

ma duc sa-i dau sa pape, ca zi suntem singurele, trebuie sa ne organizam, sa facem si papa, sa iesim si afara, sa facem si un pic de ordine....of complicat!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maia, si eu tot in coc imi tin parul ( vesnic! ), dar o sa ma tund ca degeaba il am lung. O sa merg la coafor vineri, inainte de botez.

LA mine, randunoiul a fost foarte fericit aseara ca e dinamovist. A tipat la primul gol de s-a speriat Rebecca ingrozitor, greu am linistit-o si am tipat la sot si l-am facut tata denaturat!

Tuchita, sa-ti traiasca micul crestin!

Mie mi-e groaza de cat o sa tipe Rebecca in biserica. Doamne, are un tipat de-ti desfunda urechile la propriu! Cand o apuca, e rau de tot ca face din ce in ce mai rau si nu o mai pot linisti...Chiar sunt stresata de botez, de fapt, de biserica, ca la restaurant o tin putin si o trimit cu mama acasa sa-si faca programul ei .

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

s-a marit listutza pt intalneala: naty, luny, bubu, butucica, clau si eu!]

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit sa va urez bun venit la Scutece ,am lipsit cateva zile si nu am prins primul capitol

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, am aparut sinoi la orizont! Va pupam pe toate!

Am un copil extraordinar!! Am fost cu el peste tot: la Mall, la prieteni sa impartim invitatiile, la parinti, la nasi, la restaurant sa vb despre botez si ne-am intalnit cu persoana care ne decoreaza sala... N-a zis nici pas... Am stabilit totul pt botez...dar am niste emotii!!! As vrea sa aducem si ursitoarele...ce ziceti? Pare deplasat?? Abia astept sa va arat pozele...

Azi ma duc sa comand tortul si...tot emotii mari, ca ne ducem la vaccin... Facem Infanrix. Aici e 260 ROn la farmacie...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Amira-Rox, listuta se gaseste si pe prima pagina , o voi trece cum am timp si pe Clau. Cu data si ora sunt de acord dar, vorba lui Luny, ramane deschis, in functie de vreme sau alte probleme; totul e sa fim decise sa ne vedem! Cat despre locatie, eu votez Cismigiul; dar cum tot eu am facut si cealalta propunere, gandind ca e mai aproape de multe randunici, daca hotarati Tineretului nu-i bai, aburc copilu in masina si ne prezentam!
Cristina, am dormit in pat si de la mijlocul noptii a dormit randunoiul pe canapea in sufragerie ca se tot caraia asta mica si de azi a terminat concediul. Deh, invatatura de minte sa n-o mai las atat de mult ziua sa doarma ca azi-noapte era cu ochii cat cepele si miortzaia...
Kitzy, ti-a raspuns deja Clau...repeti greseala care le-a doborat la inceput pe Stela si pe mami_p (care unde esti, mami?). 1) Un copil nu poate plange numai de foame, e esential sa incerci sa inveti sa intelegi de ce plange, nu la orice scartait il pui la san si gata.2) Cu lapte praf completare mi-e greu sa cred ca nu-i trece foamea cateva ore, e f satios, deci inca un argument ca e altceva; 3) daca dupa ce-i dai completare o tot tii la san, iti dai seama ce faci in burtica ei?-care oricum e mica si o doare (=>plange!). Tine-o in brate, pune-i feonul pe burtica, sopteste-i (traiasca Gecko!-ea era cu soptitul la ureche si chiar merge). Si sfatuieste-te cu pediatra...ca mie amestecatura de lapte matern cu lapte praf mi se pare cea mai mare tampenie; ori, ori...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput