Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Ioana, si eu am emotii pentru botez, dar din cauza Rebeccai pentru ca stiu ca e dificila ea! Sambata suntem amandoua pe metereze!
Meiii, e tare cuminte fetita mea de vreo 2 zile, mananca si doarme, sta putin treaza si iar o fura somnul! Sa fi scapat de colicei??? Acum o pun in leganut si-n 10 minute e adormita. Doarme deja de la 9 si cred ca mai sta pana la 11 cand papa. Pupe mama sa n-o deochi de fata cuminte!!!
Dar si cand o apuca frate..., aseara dupa baie a facut un scandal monstru , de nici eu, nici randunoiul nu mai puteam sa o calmam. E grav daca i se pune pata pentru ca nu vrea sa se mai linisteasca, parca se enerveaza din ce in ce mai tare! Voi patiti asa? Si se enerveaza din te miri ce, de fapt chiar nu stiu de ce...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Giani, pentru mine e departe policlinica Titan, eu stau chiar peste strada de IOR, exact la jumatatea parcului, dar pe partea cealalta, pe unde circula 70 si 79, pe Campia Libertatii. Vedem noi cum facem...
Aseara am iesit pe la 7 si ceva si ne-a prins ploaia in parc. Bine, pe Rebecca nu a atins-o nici-o picatura, iar pentru noi a fost fun. Si pentru razvanel care era cu bicicleta a fost distractiv caci oricum nu iarta nici-o balta si era deja ud!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Clau, o sa ma gandesc la tine si la Rebeccuta! Pentru mine emotiile sunt din cauza ca mi-e frica sa nu se sperie David de apa si sa nu-i mai placa la baita. Plus ca as vrea sa-l tin cu mine la restaurant, ca n-am cu cine sa-l lasa acasa... si mi-e ca n-o sa pot, c-o sa fie fum...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Am uitat sa felicit un sebi de Tuchita, "omologat" crestin.
Clau, exact asa e si Iulia mea. Un copil cuminte si ordonat, cu program, dar nene cand are ea de urlat nu e chip sa o scoti la capat prae usor...Si tot asa, are un tignal...la spital la Grigore Alexandrescu s-a crucit o asistenta cu ce forta urla si da din maini, puiul de tigan vecin de salon, mai mare cu vreo 3 kg decat ea era o biata umbra fara vlaga pe langa ea; aia mi-a zis ca mai rar atata forta, mai ales la un prematur. Ei, si cand vrea ea ceva, pana nu-i rezolvi problema ai incurcat-o! Deie Domnul asa sa fie toata viata!
Si eu am ceva emotii cu botezul, dar am norocul ca la restaurantul respectiv exista o camaruta mica speciala pt asa ceva si sta acolo copilul, departe de fum si zgomot; e unul din motivele pt care l-am ales.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
kitzy spune:
Naty la san am stat ieri cu ea cea mai mare parte din zi, sugea ce sugea si adormea foarte repede, tot timpul trebuia s-o trezesc, intr-un final dupa ce ma gandeam ca a supt cat trebuie, o puneam la somn, dar se trezea instant si isi sugea mainile si manecutele de la bluza si sfarseam prin a-i da lapte praf dupa care direct somn fara scandal, dar asta numai spre seara i-am dat ca am incercat s-o hranesc la san.
De-aia m-am gandit ca ii foame ca non stop sugea maninile.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
luny spune:
neatza!..raportam si noi o noapte bunicica..adormit pe la 23,30, trezit la 2,30, apoi la 6!..acum l-am culcat la 10, adoarme si se mai trezeste tipand ca-i scapa pipa din cioc, m-a terminat cu asta, mufeaza pipa, cade, fugi rpd, mufeaza iar sa nu fuga somnul..
maia, long time no see..
kitzy, offf..mai sunt si zile d-astea..dar nu e ok s-o tii numai la san, mai ales ca-i dai si completare, cum zice si Naty.
roxana, pai vedem noi atunci in preajma intalnirii ora si ziua, sa ne nimerim toate..Pt mine e ok Cismigiu sau Tineretului, important e sa nu fie departe pt ca daca randunoiul nu-i acasa, trebuie sa vin singura si sa nu fie foarte departe..vremea sa fie buna..ar fi ok undeva sa fie si terasa sa bem si noi un juice ceva..tu in ce zona stai?..
tuchi, felicitari pt botez, sa-ti traiasca! hai cu pozici!
ioana, anca
claubebita nervoasa, nu ca al meu ar fi cel mai calm de pe lume...il apuca si pe el cate o frichineala cu tipete, mieunaturi, fatzaieli si tot tacamul, de nu-l potolesc prea usor..si mie mi se pare nervoshel, din pacate cam are cu cine semana..
ioana, asa si la noi, vreau sa-l tin pe Mufa cu mine la restaurant si mi-e cam teama de ce o fi acolo...dak trebuie dus acasa automat trebuie sa merg si eu si la revedere party..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Naty, si noi facem boteul la un hotel...deci avem camera...dar nu pot sa mai stau decat cu ochii pe el! Plus ca noi stam vis-a-vis... dar nu vreau sa se sacrifice nimeni din familie si sa lipseasca de la botez... Nu stiu cum o sa fac...
Tuchita, ce m-am distrat! Am in cap imaginea cu Seb tinandu-se puternic de cristelinita. Noi o sa impodobim cristelnita cu tulle si floricele...ne-a dat voie tata popa. Plus ca o sa vb cu el sa nu-l bage cu capul in apa...doar sa-i toarne de 3 ori cu mana...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
kitzy am citit de curand ca dak bebe isi suge mainile nu inseamna neaparat ca ii e foame, ci incepe sa le 'cunoasca', cica limbuta ar fi organul esential pt asta, nu ochii, decat mai tarziu se uita la ele si le studiaza..al meu isi suge labutele si imediat dupa ce papa, si stiu ca nu are cum sa-i fie foame, iar ca sa scoata mana din gurita, intra in actiune SFANTA PIPA!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Avem poze noi
poze
numeioana spune:
Am observat si eu la David ca daca se agita la san si il pun sa ragaie ragaie imediat si apoi suge linistit. Sau daca nu mai vrea sa suga si stiu ca nu a papat destul il las si in timpul asta face caca...apoi il ia iara foamea. In plus, noaptea nu face deloc kk... Face la prima masa de dimineata...adica la 7 sau la 8... In timpul zilei face de mai multe ori... Ceai nu i-am mai dat deloc...si nimic de colici deja de 2 saptamani si e foarte bine... daca are gaze il pun pe burtica si face o gramada de parturi, apoi se linisteste... Deja stiu cum suna plansul de foame (pune buza de jos) si cum suna plansul de plictiseala. De obicei il las in patut dupa ce papa si sta putin si adoarme. Nu-l iau in brate atat de mult cat mi-as dori, pt ca e greu (cred ca are aproape 6 kg) si imi rupe spatele. dar nici nu cere in brate. Daca simt ca-i e dor de mine il asez in patul meu si ma asez langa el cu nasul in obrazul lui si ii place tare mult sa-mi simta respiratia. Daca merg la ai mei la curte il las sa doarma toata ziua afara in carut si tare ii mai place. In rest, l-am lasat in brate la toata lumea, nu l-am infofolit, nici nu l-am corconit...Doarme in body cu maneca lunga si pantalonasi intr-un saculet de dormit noaptea si in paturica ziua si vad ca-i merge foarte bine. La san sta maxim 20 de minute (suge din amandoi) si se satura. Rade din ce in ce mai des. Gangureste... da din gurita de parca ar vorbi... Am observat ca nu prea mai vrea sa stea singur in camera... ceea ce ma bucura... inseamna ca nu e un singuratic.
Ce mai, copilul meu imi seamana foarte mult! Are pana si pe piciorul stang o alunita cum am si eu in exact acelasi loc!! Sper insa sa nu fie atat de sensibil ca mine
poze