Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Naty, deci nu e singura Rebe asa. Ma bucura asta! Am uitat sa-ti spun ca a speriat si maternitatea din medlife! O tineau asiestentele in brate cu randul, noaptea. Iar ultima noapte cred ca a fost tare rau ca mi-au adus-o in rezerva la 5 dimineata! Apoi cand se enerveaza Rebecca sa te tii nene!!! Nu i-au facut fata toate asistentele din neonatologie.
Si vorba ta, in general e un copil bun, cu program de masa si somn, dar mai are fitele ei de domnisoara, deh! Acum a mancat la 11 si deja doarme iar micuta. O sa se trezeasca dupa ora 1.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Ioana, ce a crescut Davidutu!!! E dulce foc, sa-ti traiasca!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Nu, Ioana, n-o sa fie ca e barbat! Auzi, poza nr 32 e MORTALA, ce fatza are! I-a mai crescut parul, Iulia (cu care seamana in continuare) e inca f cheluta!
Noi tot nu facem kk, de ieri de la pranz n-a mai facut deloc si tare nu-mi place, dar cica apa de orez e de vina, a incuiat-o...mai astept pana maine si nu i-as mai pune glicerina, ca o invat prost...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
puiul meu are iar bubitele alea mici si rosii, de data asta mai mult pe gat sunt.. nu mai stiu ce sa fac..il bag iar in violet de gentiana diseara..am facut poze sa va arat, poate a mai vazut vreuna dintre randunici...
ioana, i-a crescut parutul lui Dave! poza cu limba scoasa e supertare!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
pai, si eu votez tot pt cismigiu, atunci, pt ca e mai mic si ne gasim mai repede zic. dar daca se strang voturi pt tineretului mai multe, nu-i bai, oricum eu vin din militari si mi-e totuna. luny, pai il pui pe bb in scoica si vi cu , nu?
a dormit pitica mea 1 ora si acum suntem la program de muzica...nici nu vreti sa stiti ce ii place ei sa asculte: melodia din clona! bine, recunosc, si mie imi place si nu sunt telenovelista din fire!
am mai observat ceva: o linisteste daca ii cant incet, apropos de soptitul la ureche. si la cat sunt eu de afoana...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
gecko spune:
'neata randunici.
cu intarziere...pentru ieri...
La Multe Luni si Anisori!!!!
Madalina de oprescufloare
Alexandra Elisabeta de Burtica Mica
Nicolas si Matei de vera alina
numeioana spune:
Mersi Clau, Naty, Luny!!
Sa stii ca si David a avut bubite multe si i-au trecut cu violet in apa la baita si cu tarate de grau intr-un ciorap tot in apa... e care il storceam pe fata si corp. Le-au uscat bine. Apoi l-am mai dat cu o crema pe fetisoara de la Dr. Fischer (de la farmacie) pt bebei pt piele sensibila care are si factor de protectie solara 18. Asa v-am mai raspuns si la o alta intrebare.
Pup!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
HELOOOOOOOO!!!
Sunt foarte suparata pe mine, pentru ca sunt fraiera ca de obicei si ratez momentele importante, adica trecerea de la odisee la scutece,mi-i se rupe inima ca nu am putut fi pe faza.
Asa am ratat si ultimile episoade din seriale de-a lungul vietii, si alte chestii cu final .
Oricum, ideea e ca nu pot scrie prea multe pana nu recuperez din urma, doar ma stiti!!!
Nu prea ma pricep la cuvinte, dar incerc sa spun ce simt.
Pentru mine odiseea a fost ceva magic, un loc unde ma puteam refugia in orice moment din zi si din noapte, unde am gasit caldura si prietenie neconditionata, am impartit cu voi temerile fiecarui pas din sarcina, am dat si am primit sfaturi care de multe ori m-au salvat din unele situatii.Am simtit ca am un umar pe care pot sa plang, si mereu o ureche virtuala care ma asculta si nu ma judeca.
Sunteti niste dragute si chiar daca nu va cunosc personal, imi incercati sentimentele, adica va iubesc
Incerc sa recuperez, sa fiu si eu pe faza!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Pai hai, Luny, pune poza, chiar sunt curioasa ca nici Iulia n-a scapat si mie mi s-a zis ca sunt de la lapte+saliva. Si ii trec la Bepanthene, numai ca-s eu mama denaturata si nu-i dau constant.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
si pentru azi...
La Multe Luni si Anisori!!!!
Adrian Christopher de adriuta
si felicitari pentru bb crestinat tuchita...