Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ioana si mie mi se pare ca iti seamana f tare bebe david! e scumpic foc. cred ca o sa fie f frumos la botez cu coronita la cristelnitza...abia astept sa ne povestesti cum fuse!

am si eu o problema cu unghiile! oricat de mici reusesc sa i le tai, tot se strange jeg sub ele si ma dispera, mai eles ca isi baga mana in gura. d'aia as prefera eu sa ii placa si ei sfanta pipa, vb lui luny! eu o sterg pe manute intr-una, dar tot ma obsedeaza jegul ala.

luny, cu bubitele alea, incearca si ce-am mai zis eu, sa-l stergi in fiecare zi de 2-3 ori cu apa termala de la Avene si apoi il dai cu crema hipoalergenica de la mustela. la noi a mers si are o fata super-curata!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

AAAAA, mai zic ceva si ma duc la recuperari, aseara am incercat broderia, a tinut , va mai povestesc cand ajung la zi.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,eu nu am mai auzit pana acum sa se sperie copilu la botez de apa-zau,asa!...cel mai probabil se linisteste si se cuminteste!e adevarat ca reactia cea mai cunoscuta este cea de palns,dar nu de frica sau de sperietura,ci ca ,de acum este Crestin,si la botez se da o "lupta"intre diavol si Dumnezeu!la inceputul botezului sunt Lepadarile-te lepezi de Satana?(cam asa sunt!)si Biserica zice ca incepand de acum-dupa botez-satana va cauta sa il aduca pe om in pacat!si legat de stropirea pe cap cu apa,eu zic sa te mai gandesti...asa boteaza catolicii,botezul ortodox tocmai prin asta se distinge,afundare totala!si nu are ce rau sa i se intample lui David...ca doar nu e primul copil botezat de preotul respectiv,nu?si Dumnezeu nu ingaduie sa se sperie sau sa se raceasca copii la botez!Asta e parerea mea!Sa nu te superi!
Tuchita,felicitari pentru Sebastian ,de acum,Crestin!sa pui niste poze sa vedem ,da?
Si noi la botez am avut o camera,si am stat cu randul la bebe,mama sau eu,si l-am si luat cu noi in restaurant unde era zgomot,galagie dar nu a fost deloc afectat,cat despre fum...nici vorba!...daca nu e agitat din fire,se poate!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ieri am lipsit oarecum motivat...pe motiv de bb atarnat in tzatza.

a mancat la 5:30 am, apoi la 7, apoi la 8:30 (in timpul evangheliei la biserica), apoi la 9:30, si apoi la 11...dupa care am plecat la gratar ca deja nu mai avea sens sa asteptam sa revina la un program normal. si gratarul l-am petrecut cu el atarnat in laptarie.
si la intoarcere acasa mi-a supt degetul vreo 30 de minute...de mai avea un pic si imi disloca unghia. suzeta nu o accepta...o molfaie de cateva ori si dupa care o scuipa...da' cu scarba mare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Lyvy, ce par mare are Iris, e o scumpete de fetita! Sa-ti traiasca!

Ioana, nici eu nu cred ca se poate speria de baita de la botez! N-are nici-o legatura... Evident, tu faci cum crezi ca e mai bine.

Luny, ai uitat sa pui pozele!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

.,.si altceva: a inceput sa planga de foame, ziua, mai des de vreo 2 zile, la cam 2 ore..
uitati-va si voi la bubite, sper sa se vada bine..http://community.webshots.com/album/563220543uTYUgq
gecko si lyvy
rox, pai aia e, ca dak lucreaza Liviu, e plecat cu masina..oricum eu nu am mers singura inca, decat cu el in dreapta....am permisul de un an jumate, din care 9 luni insarcinata, asa ca nu am prea multa experienta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

weekendul asta a insemnat si un nou inceput...acela al scaunului facut cu bolta...direct la mami pe haine. tati rade de mine...bine-nteles ca asta se intampla dupa ce copilul e sters la buci, cremuit, un pampers curat e bagat sub el...si musai trebuie sa fie 4 noaptea.
bubu ca ziceai ca al tau face pipi noaptea...al meu face kk cu zgomot de ma trezeste noaptea din somn...oricum daca nu ma trezeste sunetul jetului...atunci ma trezeste bb in secunda urmatoare cand se cere schimbat si bine-nteles hranit...ca doar jumate din tubul digestiv l-a scos in pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hai salut si de la noi! tocmai am facut kk si ne "simtem" f. bine! dam din maini si picioare in brate la mami...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Luny si a mea are bubite tot asa ca Mufa numai ca mai putine dar atunci cand mananca se fac multe de tot pe obrazul unde a curs laptic si saliva...asa ca Naty ai dreptate ca se fac de la laptic+ saliva...
ma duc ca sa trezit....si scanceste..trebuie papa..

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu nu o schimb noaptea pe Rebe, bine , ea nu prea face noaptea kk, dar oricum, pampersul de dupa baita il schimb dimineata ! Daca as sta de schimbat, sigur s-ar trezi si ar adormi mai greu. Asa, ea mananca cu ochii inchisi 10 minute si la loc, in patut. Mai nou, doarme numai pe burtica si-i prieste tare mult pozitia ca nu mai zburataceste din manute si doarme legat cate 4 ore!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput