Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 12
gecko spune:
ca vorbeati de imbracat noaptea si dormit in patul parintilor.
la mine astea doua se intrepatrund. mai nou in fiecare noapte se trezeste bb pe la 5:30, in conditiile in care a fost alaptat si schimbat la 4. eu suspectez ca ii este frig. ca de fiecare data are manutele inghetate. in rest ii este bine. dar manutele nu le vrea tine sub patura...plus ca mai nou nu il mai pot impacheta ca o sarmaluta ca se zbate ca David Coperfield in ceva scamatorie cand se elibereaza el din lanturi intr-un acvariu. asa ca il las neinfasat...si sat cu manutele cam ca si majoretele noastre din timpul nasterilor (exemplu ).
de obicei la momentul asta cand se trezeste bb intervine tati...si il ia in brate, si il incalzeste si eventual in baga in pat langa noi...iar Patrick sta linistit, doarme sau doar se uita pe pereti...si comenteaza...zugraveala.
Simo27 spune:
Luny,cam asa bubite are si al meu..dar,nu ma mai stresez.ca i-or trece ,nu?!ce ma da gata e faptul ca dimineata si seara nu sunt asa pronuntate,in schimb in cursul zilei se vad ...tare ciudat!
Clau,spor la pregatirile de botez
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Da, Luny, sunt fix la fel si eu nu le-am interpretat drept alergice pt ca apar pe zone diferite si restranse. Cica ar fi de la saliva. Si trebuie curatat mereu si dat cu o crema hipoalergenica.
Iar a vomitat Iulia; de data asta la o ora dupa ce a mancat. I-am dat Vigantolul (si eu proasta, trebuia sa mai astept poate), cred ca s-a inecat ca odata s-a strambat si a vomat cu jet de a ajuns laptele la aproape un metru distanta! Nu mult, dar nici putin. Si de pe la ora 9 n-a mai dormit deloc, se tot agita...Si ploua si atata vroiam sa o scot putin!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
salutare din nou! e si la mine un pic liniste asa ca am timp sa sporovaiesc un pic!
am citit eu si din urma, cam repede ce-i drept, si am vazut ca Naty si stela iar au probleme! La Naty vaz ca merge spre bine insa stela vad ca nu a mai dat nici un semn! sper sa fie bine!
Ma bucur ca s-a reintors cuscra mea!
Sa continui povestea cu botezul..Au fost doi preoti, pe unul il stiam ( de la Ilinca) pe celalat nu. Tocmai ala pe care nu il stiam mi-a luat baiatul in brate si la bagat in cristelnita ( cand am vazut-o cat e de mare m-am gandit la Simo si la Barosn si mi-am zis ca pe al meu nu-l indeasa ca intra tot!). iar la sfarsitul slujbei, dupa vorbele de duh ce zice parintele pe care nu-l stiam..ca au fost primii copii botezati de el!. Am crezut ca mor! daca stiam...Deci Simo se poate!
Oricum Ioana si clau nu va fie teama ca o sa supravietuiasac!
A, si Ilinca alerga prin biserica si spunea" mi l-au inecat pe Sebi al meu!"
Cu pozici o sa vin cand mi le da nenea fotograful ! eu mi-am uitat aparatul acasa si, oricum, la cat de emotionata eram nu as fi fost in stare sa prestez! nasol a fost ca a plouat asa de mult si ca a fost nor! sper sa fie iesit totusi niste poze frumoase!
In restaurantul unde am facut era interzis fumatul asa ca putinii fumatori au iesit pe terasa!(am tras si eu o pipa- nu ma spuneti la nimeni!)
Seb a fost foarte rezonabil, a papat din biberon, a dormit, a zambit discret si a ridicat din sprancene( are el un fel anume, foarte comic!)
Ilinca a adormit in brate la bona vreo juma' de ora dupa care a inceput circul! Toti prietenii au venit cu copii din dotare ( fapt care nu m-a incanta prea mult pentru ca erau toti calare pe caruciorul lui Seb!) si petrecerea a fost mai mult a copiilor!
In rest...foarte emotionanta zi, mai avem azi un hop, ca vine nasa sa-i faca baita!
tatal personal a baut cam mult si a dansat toate gagicile, soacra din dotare nu si-a urnit pretiosul fund supraponderal sa se ocupe in vreun fel de copii( noroc ca am avut bona!)..si ma bucur ca au plecat la casele lor si nu au mai vrut sa stea si la baie!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Off,Naty...si al meu iarasi vomita,varsa,regurgiteaza..cum s-o numi!!!!ca ne terimna ,vad pe toate treaba asta cu lapticul dat afara!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Simo, multumesc.
Luny, o prietena de-a mea a reusit sa termine cu bubitele astea cu triderm.
Si noi voiam sa iesim afara, dar vad ca-i urat si bate si vantul tare! Oricum, Rebe doarme inca!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
am mai prins o poza sa se vada mai bine..http://good-times.webshots.com/photo/2703637380102928442RoVKgf
dar el mai are si pe corp, unde nu ajungfe saliva si lapticul regurgitat sau nu.Ai vostri au si pe corp, pe piept, piciosuse?..parca nu asa rosii si pronuntate ca pe gat si fata, dar sunt..
CLAU, i-am dat cu TRIDERM prima data cand au aparut si au trecut, dar dupa aventura de la Gomoiu, unde mi s-a spus ca-s alergice, nu stiu ce sa mai zic..dr de acolo mi-au zis sa nu-i dau cu nimic, baie cu v.de gentiana si pudrat cu baneocin..dar cred ca revin si la Triderm, sa incerc si acum..dar ii dau asa, peste tot, pe corp si fata???
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
gudinde...si restul fetelor...multumesc de informatiile despre "solzi". intre timp m-am mai documentat si eu. exista o multime de variante babesti de a scapa de ei. cate bordeie atatea obiceie.
luny si al meu are ceva similar pe fatuca. dar nu ma stresez...e de la laptic, transpiratie chestii din astea.
lyvy...felicitari de incercarea broderiei.
underqueen spune:
tuchita, felicitari pentru botez!
Tudor a atipit in carut langa mine...ca acum doarme si ziua, cate 1/2 de ora...in schimb se trezeste noaptea sa pape, dar nu la ore fixe. ieri noapte la 3, azi-noapte la 1...cum vrea el
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
tuchita spune:
Luny cam asa bubite a avut ilinca! Era vara si cred ca au fost de la caldura! Nu i-am facut nimik si au trecut singure!
De cand nu ii mai dau lapte de ;la mine si lapte praf la aceeasi masa vomita mult mai putin!
gecko am patit-o si eu cu kk cu bolta! Cel mai tare a fost cand m-am ferit din calea jetului si a nimerit peretele! Nu-ti spun ce frumos curgea rahatul pe perete la 2 noaptea! copilu' s-a culcat si eu spalam peretiii..Dar acum mi se par asa departe zilele astea!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze