Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Simo27 spune:
Naty,ce ma bucur ca vi tu !poate fetele o sa renunte
...asa am eu un presentiment
,sper sa nu se adevereasca!
O sa incer sa-i fac si eu masaj inainte de baita,dar sunt deja cam stresata ca ma urla...si are un tignal!bine ca nu stam la bloc,ca eram cu vecinii pe cap!
Luny,ma bucur mult ptr Mufa-va doresc o noapte linistita!
Kitzy,superb montajul,protagonistele
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Mai,ce poza am vazut...la "Sa ne cunoastem",era un bebelus de 2 luni si o saptamana si o tinea mama-sa in fund-a inebunit lume,ce mai!cum ar fi acum, sa il pun pe Sam in poponeata
.sunt socata de-a binelea
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Cum adica "o tinea mama-sa in fund"?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Adica statea copilul in fund!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
Simo27 spune:
Adica,bebelusul era in popou tinut de mama cu mainile...si asa era titulu pozei:la 2 luni si o saptamana....
Da,Alina,mersi de ajutor
POZE
ursuleata spune:
Bebele meu e tare cuminte la baie si dupa! sta in apa si se vede ca ii place si la masaj e innebunit, nu zice nici pis! se intinde ca o pisicutza.
Eu ii dau tot Nan dar hipoalergenic si vad ca pana acum este bun...este mai scump cu 10 ron decat nan normal, dar cica e cel mai bun. sa vedem cat ne tine si pe noi.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Cristina, ce biberoane folosesti la Daria?
Mami de ursulet
natynic spune:
Hai, mai Ursule, iar incepi? Ce conteaza biberoanele? tetinele-da, asta clar, m-am lamurit si eu ca realmente conteaza. Dar...o sticla?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Maia37 spune:
Bine v-am gasit dragi randunici la cuib nou nout si nu in cele dn urma multumiri harnicutelor de randunele zoze si naty!.Am ratat incheierea odiseei si-mi pare rau dar ca si voi cu 2 copii este greu...E adevarat A ndra e mare dar tot trebuie urmarita
si treburile casnice nu-mi mai dau pace...Noroc caci este randunoiul acasa caci nu stiu ce ma faceam.
Vlad imi ocupa tot timpul.Apropo de bb rasfatati,am citit ca trebuie sa recurgem la represalii abia dupa 4 luni caci pana atunci nu prea sunt smecheri cum credem noi...si daca sunt in suferinta de ce sa nu le alinam durerea mangaindu-i si purtandu-i in brate daca putem?
Elara-noi avem botez pe 17 mai si avem si tort.
Olga-eu am sterilizator de la chico si-l folosesc mereu.E adevarat ca nu l-am cumparat si l-am primit de la o prietena doar pt. utilizare atat cat am nevoie dar nu stiam ca este atat de util.In 3 min eu am totul sterilizat si fara calcar pe ceea ce sterilizez.
clau-si eu sunt in criza de timp..cat despre pieptanat eu l-am uitat intr-un cocNu prea mai am timp pt. mine.Frumosi puiuti
gecho-frumos comportament!eu nu cred ca in ro. sunt soferi de autobuze atat de sufletisti si educati.
aliceionescu-am ras cu pofta de bb cu parul sculat de frig
Simo27-ce par mare are Samuel!
La multi ani!Samuel,David,Natalia Elena,Teodora,David Luca,Andrei,ValentinaChiar daca-i cu intarziere imi cer scuze.
VALENTINA-si Vlad doarme langa mine noaptea si asta pt. ca-l alaptez si sunt chiauna de atata trezit noapte si mai ales sa fac ture intre patut si pat.Si cu Andra am facut la fel si dupa ce am terminat de alaptat a dormit in patutul ei fara probleme.
tuchita-si lui Vlad i-a cazut parul si acum are freza socrului meu adica doar la ceafa i-a mai ramasDulcici copilasii!
VioletaH-tare scumpic Sean!
cristina-dulcicii de Daria si Vladic
Delphin
Nicoleta-pup buzatu micFrumosi puisori!
Naty-ce mult s-a schimbat Iulia!E mare si frumoasaaaa...Pup nasucul carn
Deea-burtik saltareata
Deeapui-eu mananc 1-2 rosii pe zi.Inca tatonez terenul
Nicol-multa sanatate!Doamne ce fetita frumoasa ai!
Kitzy-frumoase fetite,frumos montaj!
Nty-si zici ca ai ajuns la silueta de altadata?Brava pt. tine dar eu sunt invidioasa...Ma ibrac cu blugii de gravida inca
Sovi-mai importanta e sanatatea lui Sasha...Este greu pt. sufletelul de motan dar asta e.Mi-am clatit ochii cu foto Sasha si mamica lui.
Naty-a batut Dinamoooo.Din cauza lui Becali sotul meu tine cu Dinamo.
Stela-sanatate multa!Si eu am avut mastita si am ramas cu nodul.A trecut si va trece si la tine.
Adriuta-cel mai bine este muls caci bb-eii sunt artisti la asta.Adultii nu prea stiu sa suga cum trebuie caci stiu din proprie experienta facand mastita la prima sarcina.Doamne ce-am mai tras cu frisoanele alea si tzatza cat pepenele!Brrr...nici nu-mi vine sa-mi mai amintesc ce greu a fost caci Andra avea 3 sapt.atunci.
Atatia puisori frumosi am vazut si sunt emotionata la gandul ca noi burtikutele avem puii in brate si ne confruntam cu alte probleme acum.M-am simtit si ma simt bine cu voi si sincer cand am citit de bine m-am bucurat si cand a fost ceva trist am suferit alaturi de voi.Este o atasare sufleteaca pe care nu credeam sa o simt vreodata fata de voi.Tin mult la voi si ma simt bine alaturi de voi.Nu stiu ce m-as fi facut daca u va aveam pe voi dragele mele pe perioada odiseei
Va doresc din toata inima sanatate,puiuti sanatosi fara colici si asa cum vi-i doriti voi!.Cred ca m-am cam intins,va pup de mii de ori pentru ca existati
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
natynic spune:
Maia, vino mai des pe crenguta.
Stiti ce fac eu acum? beau ceai Baby Calm -am facut un biveorn sa fie, ca bineinteles ca pe domnisoara hulpava o doare burta si restul il beau eu! E ff bun.
Naty
Iulia mea