Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olecuta numai sa va salut!!!!!!

citit , din urma , vazut poze si minunata am ramas,puitzi ginguriti, cacaciosi, militanti,si caRE MAI FRUMosi. Sa va traiasca la toate1!!!!!!!!!

Clau , eu merg ,daca e frumos ,aproape zilnic in parc (TITAN< linga policlinica , ca la IOR este cam mlt praf), astept sa ne vedem.

Olga , cred ca in iulie ma scarbesc.si eu am problema cu bona.

Ma inscriu la intalneala din iunie

nu va scriu la mai multe ca is frinta, vb miine dim
noapte buna si copii cuminti sa aveti

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by gudinde

Naty,

Faza cu presu' e nasola ... da dupa cum bine zici s-ar putea sa fie "the better deal".
Iar bietul copil ce-o fi zis: "Bag acu' la stomac cat imi da, ca nu se stie niciodata cand ma trec astia din nou pe apa de orez."

...plus ca, i-am zis eu randunoiului, asta sigur tine cu CFR Cluj si uite, ca mi-a perturbat vizionarea meciului!
Asta e, ma bucur insa pt CFR Cluj, ca eu ador Clujul

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

DECI, pt Iunie: amira, naty, luny, bubu, butucica.
Dar propuneti si o data, mai fetelor, hai!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am citit din urma dar am creierasul praf ca sa pot sa raspund ceva...
Azi am avut copil plangacios. Nu a vrut sa doarma decat pe pieptul meu. Am avut 5 incercari sa-l pun in patut dupa ce a adormit, in secunda 2 urla, in secunda 3 il luam iar in brate si tacea. Adriuta, ce ziceai tu de copil invatat in brate? Pai al meu e pui de maimuta frate, nu mai vrea decat in brate. Clar. Iar daca e bine dispus sta si culcat, dar tre sa stau langa el si sa ne jucam, sa gangurim, sa cantam...sa facem ceva. Altfel...nimic. Nu vrea decat agatat de mine sau de ta-su. Sper ca dupa ce incepe si el sa fie mai interesat de jucarii sa stea si el ocupat si sa-mi dea si mie pauze mai mari

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ati pus de-o intalneala in Bucuresti,ai?!...da,nu cumva sa nu mai veniti in iulie-august in Brasov ca ma supar rau de tot...ce bine de voi ca sunteti atatea acolo si va intalniti...vreau si io!
Noi azi am fost plecati toata ziua de acasa,la biserica,la impartasit apoi la bunici!ma doare o masea ingrozitor...imi vine sa iau algocalmin ,da stiu ca apoi nu mai pot alapta!
Cuscra,sa te tii de tratament...ca sanatatea ta e fff importanta!
Naty,bravo pentru Iulia...ca a papat atat laptic!sa-i fie de bine!noi in casa suntem Stelisti,si David are si papucei de casa cu Steaua
Sovi,e gelos Motanski...dar acum e mult mai important Sasha!
Luny,cum mai e Mufa?mai vomita ?off,dragutul de el!apropo de wrap..daca zici ca nu era de calitate materialul,nu cred ca merita!mersi de raspuns
Deea,tinem maine pumnii sa vi cu data cezarienei!si eu as manca inghetata,dar cu maseaua asta
Oana,asa ii fac si eu baita Barosanelului,tot pe motiv de copil nr 2,ca trebuie sa ma ocup si de el!dar,de o saptaman si jumatate ma urla cand il scot din cadita ,de ma trectoate apele pana il dau cu ulei si il imbrac...noroc bun masaj!de unde ...ca nu stiu cum sa il imbrac mai repede...Doamne,ce o avea?ca nu mi-a facut asa ceva pana acum...imi vine sa nu-i mai fac baie la cat urla,si urla ,nu gluma!
de CORY,mai stiti ceva?!
Maine merg si eu sa cumpar vaccinul!sper ca marti il si face!Doamne-ajuta!Sa nu urle

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Au luat-o in bot astia de la Steaua...

Luny, pai poate mai vrea sa-l mufezi putin si o sa adoarma

Deea, faza nasoala e, ca la mine, de cele mai multe ori voi fi singura cu amandoi seara, pt. ca randunoiul meu are programul pe invers, dimineata acasa si seara la servici...asa ca trebuie sa le fac program, ca altfel nu se poate...

Gudinde, , super faza cu apa de orez!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Simo, eu am urmat sfatul lui Clau careia ii multumesc si ii fac masaj de cateva zile Iuliei inaintea baitei; uleiul intra oricum in piele, ea e calma, nu-i e frig ca intai ii fac gimnastica cu manutele si piciorusele, sta cuminte si rade cu toata gura iar dupa baie o sterg si o pot imbraca imediat si nu mai urla ca inainte. Plus ca facandu-i masaj ca lumea, temeinic, se relaxeaza si ii creste si pofta de mancare. Crede-ma, e o uriasa diferenta de cand ii fac inainte! Iar pt hidratare, oricum o mai dau odata cu lotiune in timpul zilei.
Simo, eu vin oricum si la Bv!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo, mai regurgiteaza, dar deja nu ma mai gandesc ca a r fi voma pt va e putin si mai rar!!..de wrap, nu stiu daca e nasol materialul..mie nu mi-a spus mare lucru, ce sa zic..
bubu, a mancat acum o ora...e prea repede sa ii dau, totusi..vad ca l-a atipit randunoiul acum..sper sa tina!
Se mai trezeste si tipa pt ca ii scapa pipa din cioc, ca adoarme cu ea, si nu apuc sa o scot eu..sau nu pot, pt ca o tine strans rau, frate!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vio,citind ce ai scris mi-am adus aminte de David bebelus...exact asa facea si el,eram legata de el...acum e alta treaba,Barosanelul nu vrea in brate,de multe ori plange in brate ,il pun in pat si tace,se linisteste,deh,asa l-am invatat,nu degeaba se zice ca "asa cum il inveti,asa il ai"!acum,depinde si de copil,ca poti tu sa vrei,dar daca nu ai cu cine...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu ii fac masajul tot inainte de baie, de regula, dar trebuie sa-l prind ca are chef, daca nu..sar peste!
Despre data, naty, eu zic sa lasam optiunile deschise si sa stabilim atunci, cu vreo saptamana inainte, sa nu se schimbe planurile..

Ce ziceam, ca a adormit?...da' de unde!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput