Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Noi, mai nou, ii facem baie lui bebe la 8, 8 si un sfert. Vad ca si-a facut cat de cat un program de somn si are perioadele lui de frichineala. Acum o sa se scoale pe la 12 sau 12:30 apoi la 3 dimineata si la 6 cand papa si adoarme repede la loc. Apoi de la 7 la 9 jum iar doarme. La pranz are cam o ora jumate cand sta si se uita pe pereti si se frichineste, dar la 3 dupa-amiaza doarme sigur, odata cu Vlad, ceea ce e super pt. mine. Si se scoala pe la 5 jum, apoi mai motaie o ora de la 7 la 8 si ajungem iar la baie
Si mie imi convine sa-i fac baita la 8 pt. ca apoi pot sa-i dau lui Vlad sa manance linistita, sa-i fac lui baie si apoi nani
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Noi azi, pe motiv de meci i-am facut baita la 8 si acum s-a trezit ; de regula ii facem la 9.30, pe la 10 mananca si doarme lemn pana pe la 4-5 cand mananca si adoarme la loc pana la 9-adica super. Acu urla, plec!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
ok, deci sa facem listutza zic:
naty
luny
bubu
eu
cine mai doreste, cine mai pofteste la intalneala in iunie la terasa cu bb...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
bubu05 spune:
Wow, Naty, pai doarme super bine! Uite, de-aia imi place mie laptele praf
Amira, bravo pt. listuta!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Pai nu-i de gluma Gudinde, ca la noi regula e ca ala care pierde la Steaua-Dinamo doarme pe presh! Am incurcat-o...dar si randunoiul, ca va trebui sa vada de aia mica
Iulia a innebunit, a mai ras INCA UN BIBERON! Acum sper sa nu se mai scoale.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
deeapui spune:
Bubule , chiar ma gandeam si eu zilele astea cum o sa fie programul cu bebe2..adica cel mai mult m-ar interesa sa doarma amandoi in acelasi timp la pranz, sa ma pot odihni si eu putin, si sa o culc pe ea seara pe la 9, sa ma pot ocupa dupa de Alex pana in 9.30-10, care e ora lui e somn..acum..vrabia malai viseaza..sa vedem daca-mi iese. Lui Alex am reusit sa-i impun un program, sa vedem daca ma mai pricep si daca va vrea si ea. Daca nu..se va ocupa tati de Alex, asta e.
Stela, subscriu la cele spuse de Naty.
Eu azi-noapte am avut o mega insomnie, nu-mi gaseam deloc locul, si azi am fost cam zombie. Ca atare am dormit 1 ora la pranz si acum bineinteles ca prevad o noua noapte de uitat pe pereti. . Maine merg la tanti dr, sa vedem ce zice, cand ne baga la taiat. Inainte ma duc si la manichiura, pedichiura si pensat, si mai ramane epilatul(in functie de data cezarienei), si dupa sunt gigea din cap pana in picioare.
Acum va pup, ma duc sa bag niste inghetatica, ca stau cu gandul la ea de la pranz..
Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AMR 14 ZILE !!!
luny spune:
nici Mufa nu doarme, la fel mi-a facut si aseara..am facut baita la 8 si ceva, a papat, a adormit pana acum 10 min..acum se mazgaie cu ta-su..nici vorba de somn!..
stela, ma bucur sa te vad, sper sa-ti revii repede..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
claudia99 spune:
Naty ma bucur ca Iulia este bine si noi am fost afara si datorita faptului ca nu a mancat la 16 decat 40 ml a ras la 21 aproape de 200 ml am crezut ca nu se mai satura si acum doarme rastignit pe jumatate de pat :)
mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
gudinde spune:
Naty,
Faza cu presu' e nasola ... da dupa cum bine zici s-ar putea sa fie "the better deal".
Iar bietul copil ce-o fi zis: "Bag acu' la stomac cat imi da, ca nu se stie niciodata cand ma trec astia din nou pe apa de orez."