Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna burtici si mamici,

Vad ca lista de bebici se lungeste mereu, am o mare bucurie cand intru si vad ca inca o minune a venit pe lume.

Deci... Felicitarti noilor mamici Anasol, Ylari, Aimee, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi!

Am citit si povestea impresionanta a lui Doloress, multa sanatate puiului si tie sa-ti dea Dumnezeu aceeasi putere ca si pana acum!

Gabi am vazut si eu pozele, tare dulce mai era "barbatelul" tau cum iesea el pe usa spre gradi. Un mic barbat.

Aaaa.. Alina anto mi s-a parut ca te-am vazut ieri in Feeria, dar nu eram sigura, eram cu o prietena proba pantofi si eu muream de durere de ficat (deh, bebe prefera sa se catere acolo); m-am uitat asa lung, parca imi pareai cunoscuta, azi m-am uitat la pozele tale si da, tu erai, cu tricouasul galben

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, cand gasiti leac la constipatie, ziceti si mie.
Dimineatsa beau 500-600gr lapte cu cereale. Dupa 2 ore, vazand ca nu merge, bag si 2-3 mere. Tot dejava. Daca scot fierul- e parfum. Altfel..
. Dar fara fier..nu stiu daca e bine.

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by cleo78

fetelor, cand gasiti leac la constipatie, ziceti si mie.
Dimineatsa beau 500-600gr lapte cu cereale. Dupa 2 ore, vazand ca nu merge, bag si 2-3 mere. Tot dejava. Daca scot fierul- e parfum. Altfel..
. Dar fara fier..nu stiu daca e bine.

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Cleo, pai cerealele sunt fibroase, nu cred ca-ti trebuie, mai degraba:
- miere pe stomacul gol,
- o felie de pepene plus lapte/iaurt
- compot de prune
- o caserola de fasole batuta de la Angst

ia incearca....

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo la mine a mers, recunosc ca doar o data a fost nevoie, o cana de lapte cald cu muuuulta miere.

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

deci legat de constipatie!!!eu nu prea am avut treaba decat cu sensul lui opus!!!asa ca eu am facut o diaree acuta dupa ce am mancat o caserola de capsuni si am baut un pahar de calciu efervescent dupa!!!si intr-adevar mananc si eu in fiecare dimi un castron de lapte cu cereale!!!dar eu ma confrunt acu cu niste dureri la incheieturi!!!la degete , la maini,la genunchi...si la spate o durere dintr-aia de rinichi+spate!!!careva stie de ce si oare ce draci as putea face???

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

36+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am dormit putin..mi-am mai revenit. m-am hotarat! renunt la fier, gata! daca nu iau elevit-ul ala sunt ca un zombie, n-am energie. oricum si ala contine fier...asta e.
cat despre incheieturi, melly eu ma trezesc dimineata ma dor degetele...fiecare oscior..nu le pot indoi pana nu ma duc sa le bag in apa rece vreo 5 minute. mai nou ma doare coloana acolo jos, la fund..ultimele vertebre cred..mai pocnesc din cand in cand.
azi dimi m-am trezit cu botul umflatel, parca eram buldog..am mers asa la clinica, printre stropii marunti de ploaie, cu gluga de la hanorac in cap, ca nu-mi luai umbrele (oricum nu ploua tare..1 strop 2) si la un moment dat m-am uitat intr-o vitrina, asa umflata cum eram, acum mi-a venit imaginea in minte si ma bufneste rasul..parca eram o terorista d-aia gata sa detoneze bombe...bosumflata, de sub gluga se vedeau numai buzele si pometii asa umflati..dumnezeule mare.
bine ca mi-am revenit..ce face somnul..bine nu somn adanc, dar ochii inchisi. ma bag rpd la dus, pap putin si pe la 3 o tai ca vine si prietena mea cu mine ca mi-e frica sa mai merg singurica pe strada sa nu patesc ceva naiba..
va pe toate!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Am revenit fetelor! Am fost pana in Bucur Obor si am mai cheltuit niste bani, i-am luat Alexiei cate ceva si am luat si pentru mine o camasa de alaptat draguta cu halat asortat. Mi-a placut tare mult, sin u am rezistat. Acum fac ultimele pregatiri pentru ziua de maine. Ca am inceput bagajul de o luna si tot nu e gata. Am si uitat ce am pus in el #61514;

Felicitari Aimee! Sa-ti traiasca bb Alexandru si sa va bucurati de el!

Gabitza, e un scump Andrei al tau.!

Cleo, la mine fierul are ca efect direct diareea, ciudat nu?

Reallaura, imi pare rau ca ai sit u stari depressive, dar in acelasi timp ma bucur ca nu sunt singura in situatia asta. Si dup ace nastem, o sa avem depresie din alte motive: mananca bebe, nu mananca, de ce plange, nu doarme prea mult? Si tot asa…….

Daca nu ploua cred ca mai ies putin, ca vreau sa merg cat mai mult pe jos, doar – doar vin contractile. Sau poate dorm, ca nu se stie ce zi oi avea maine.
38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

ylari felicitari ptr bebeluna grasuna! Refacere usoara! Bun venit pe lume Eva Denisa!

aimee felicitari! Refacere rapida si tie! Bun venit pe lume Alex!

Gabitza vazut poze gradinar! Adaptare usoara!

Fetele cred ca sotu a umblat pe la masina de spalat si i-a facut de petrecanie...ori decat i-a oprit apa! Puii mei...mai bine o duceam la service...ca am un mester in casa de imi vine sa-l omor!
Astept sa creasca baiatu...ca sigur o sa fie mult mai priceput el decat tat`su!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Iulia, te-am adaugat in lista mea de mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor,plec spre casa..cu bafta mea,sigur net-ul nu merge,asa ca maine ne auzim
Pupici

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput