Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Iulia, te-am adaugat in lista mea de mess.
da sa traitzi!!!
gabitza abia acum am avut starea de spirit necesara sa ma uit pe pozici.

am ras cu lacrimi de pozitia de somn a voinicului tau!!! cred ca nu si-a pierdut instinctul de atunci cand era in burtica, nu/???voinicelul...merge la gradi deja..adaptare usoara!!!
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
gabitzam spune:
Deschid imediat capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
M-am intors si eu de la dr. Am vorbit cu anestezistul si am hotarat sa-mi faca anestezie combinata rahi-peridurala. Am citit si eu ca e cea mai buna, asa ca sunt multumita. In rest totul e ok, analizele sunt chiar foarte bune, mi-a iesit glicemia 68 (data trecuta imi iesise 153 pt ca mancasem inainte...). Mi-a recomandat sa stau cuminte zilele astea, sa nu mai merg cu masina, sa nu ma obosesc... El a spus ca de fapt nu sunt stricata la stomac, ci ma apasa bebeluna si se impinge, de aceea fac asa des...
Lori Sa stii ca si mie mi s-a parut ca te cunosc de undeva. M-am uitat la tine, stateai jos parca, dar nu ti-am vazut burtica..Unde o tineai ascunsa???
Pe cuvant, nu mi s-a parut ca ai fi insarcinata..Asa ca nici nu m-am gandit ca ai fi una din gravidutzele de aici, de pe forum..
nici eu nu ma simteam deloc bine..abia ajunsesem si aveam niste contractii...
De aceea nici nu am stat foarte mult pe acolo. Am intrat putin la miniblu, am dat un tur la magazine, mi-am luat o fustita draguta, din panza alba si apoi am plecat.. 

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina
38+
SARA-MARIA
Lorich spune:
Alina draguta faza!!! Deci m-ai vazut, ca intr-adevar stateam jos si-mi blestemam zilele ca de ce nu am plecat acasa
Burtica era si ea acolo, probabil ca bebe era bagat tot in ficatul meu si de asta nu-l mai vedea nimeni. Oricum draguta faza... nu stiu cand mai ies eu sa am ocazia sa vad o burticica de-a mea.
fata frumoasa!
Lori
35+
asteptand un bebe Robert
simonacip spune:
quote:
Originally posted by inais
Buna dimineata!
Ylari Domne-ajuta cu refacerea rapida...si FELICITARI pentru EVA!!
Speram sa se inspire si Mara lui Cleo...
Simonacip am si eu o intrebare...spuneai de Galactogil. Cam cat iti ajunge o cutie din aia? Si a propos de pediatru...si noi suntem cam speriati de preturile pe care le vom avea de platit. Parerea mea e ca daca iti cunosti pediatrul de atata timp nu mai e cazul de motivat cu sume mari. Deci 500.000 ar fi ok. Sa ne spui si noua cum a fost!
In rest...vazut puisori dragutzi la Iulia! Dulci foc!
Gabitzam sa ne povestesti ce si cum cu gradi de azi!
Noi numaram invers...da' nu pana la nastere...ci pana terminam cu jobul! Doar saptamana asta mai vin...URAAAAA!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
Ina, pana acum am consumat 2 cutii de Galactogil...le-am mincat cam de placere...
A fost dr, l-a vazut...bani nu mi-a luat, in schimb a luat asistenta care nici macar n-a adus cintarul ala...off...
a zis ca bb arata bine, are eritem alergic, stiam din maternitate, mi-a dat calciu pt asta...buricul e bine, mai e putin si cade...chestia e ca mi-a spus sa nu-l scot o luna ca sa aiba timp sa ia anticorpi de la mine, etc. Si pe dav l-am tinut o luna in casa, dar era noiembrie, m-am gindit ca d'asta nu-l scot atita vreme...Ce sa fac, ma conformez, inca 2-3 sapt de stat in casa...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by simonacipquote:
Originally posted by inais
Buna dimineata!
Ylari Domne-ajuta cu refacerea rapida...si FELICITARI pentru EVA!!
Speram sa se inspire si Mara lui Cleo...
Simonacip am si eu o intrebare...spuneai de Galactogil. Cam cat iti ajunge o cutie din aia? Si a propos de pediatru...si noi suntem cam speriati de preturile pe care le vom avea de platit. Parerea mea e ca daca iti cunosti pediatrul de atata timp nu mai e cazul de motivat cu sume mari. Deci 500.000 ar fi ok. Sa ne spui si noua cum a fost!
In rest...vazut puisori dragutzi la Iulia! Dulci foc!
Gabitzam sa ne povestesti ce si cum cu gradi de azi!
Noi numaram invers...da' nu pana la nastere...ci pana terminam cu jobul! Doar saptamana asta mai vin...URAAAAA!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
Ina, pana acum am consumat 2 cutii de Galactogil...le-am mincat cam de placere...
A fost dr, l-a vazut...bani nu mi-a luat, in schimb a luat asistenta care nici macar n-a adus cintarul ala...off...
a zis ca bb arata bine, are eritem alergic, stiam din maternitate, mi-a dat calciu pt asta...buricul e bine, mai e putin si cade...chestia e ca mi-a spus sa nu-l scot o luna ca sa aiba timp sa ia anticorpi de la mine, etc. Si pe dav l-am tinut o luna in casa, dar era noiembrie, m-am gindit ca d'asta nu-l scot atita vreme...Ce sa fac, ma conformez, inca 2-3 sapt de stat in casa...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Ce ti-e si cu asistentele astea? Atunci la ce a mai venit? Dar nu e prea mult sa stai cu bebe o luna in casa? E mai de moda veche doctorita ta? Zicea cineva aseara aici ca are niste prieteni care au scos copilul afara la 2 saptamani........Nici macar un pic pe balcon nu ai voie?
emycor spune:
felicitari Ylari si Aimee sa va traiasca bebelusii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai Cleo!

emycor
38+ 
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
M-am intors si eu de la dr. Am vorbit cu anestezistul si am hotarat sa-mi faca anestezie combinata rahi-peridurala. Am citit si eu ca e cea mai buna, asa ca sunt multumita. In rest totul e ok, analizele sunt chiar foarte bune, mi-a iesit glicemia 68 (data trecuta imi iesise 153 pt ca mancasem inainte...). Mi-a recomandat sa stau cuminte zilele astea, sa nu mai merg cu masina, sa nu ma obosesc... El a spus ca de fapt nu sunt stricata la stomac, ci ma apasa bebeluna si se impinge, de aceea fac asa des...
Lori Sa stii ca si mie mi s-a parut ca te cunosc de undeva. M-am uitat la tine, stateai jos parca, dar nu ti-am vazut burtica..Unde o tineai ascunsa???Pe cuvant, nu mi s-a parut ca ai fi insarcinata..Asa ca nici nu m-am gandit ca ai fi una din gravidutzele de aici, de pe forum..
nici eu nu ma simteam deloc bine..abia ajunsesem si aveam niste contractii...De aceea nici nu am stat foarte mult pe acolo. Am intrat putin la miniblu, am dat un tur la magazine, mi-am luat o fustita draguta, din panza alba si apoi am plecat..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina38+
SARA-MARIA
imi pare bine ca te-ai inteles cu anestezistul si esti multumita de anestezia pe care ti-a recomandat-o!
Eu am vorbit cu dr nostru si mi-a spus sa merg maine la 8 dimineata nemancata sa fac analizele si sa ma interneze si sa inducem nasterea.
Ufff, am asa niste emotii!
38 sapt

lui mami si a lui tati