Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Aimee, din toata inima FELICITARI!!!

Sa traiasca bebe Alexandru, sa fie sanatos, papacios si necolicos!

Mai sa fie, cum mai apare cate o fetita si vrea sa echilibreze putin lista, cum vine repede un baietel din urma

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetele! sunt treaza de la 7 ca a plecat sotul la munci. am dormit pana la 9 cand m-am trezit sa duc pisu la clinica ( mi l-au pierdut alea data trecuta si ramasese sa duc azi altul).
nu ma simt prea bine imi tot vine sa vomit si n-am putere asa deloc...am fost la farmacie si era sa-mi vina rau acolo cat am stat la coada. cred ca mi-a crescut brusc tensiunea ca imi batea inima ca la puiul de gaina. tot am o senzatie aiurea de voma. azi vreau sa merg dupa 3 la ecograf (alt dr.) si apoi la dr. meu gineco. sper sa nu fac vreo bravura pana atunci.
mai stau putin in pat poate ma mai ia somnul o ora doua, da nu pot sta la orizontala ca imi vine prajituara inapoi in gat (papai cu pofta o portie mare de tiramisu). oricum, pana una-alta, mai citesc din urma.

cleo, tot aici? saracuta de tine

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

mi-bebelina S-a intalnit barbate-meu cu el pe holurile spitalului si au stabilit sa ne vedem sapt asta.
Sper sa fie de acord, deocamdata nu am discutat. O sa-l sun mai incolo si vad cum ma repede sotul la el, ca eu singura nici prin casa nu ma mai misc fara junghiuri de la sciatica.
trebuie sa se poata, nu, ca doar nu suntem in sec XIX. Zic eu, dar biata soramea... a strigat degeaba ca vrea anestezie.

Lcazangiu, tu ce mai faci? TU ai abordat sub asta cu dr Radoi?? Sau tu mai ai pana la sf lui iulie, e putin prea devreme sa vorbiti despre asta?

Anasol, draga de tine, scuipi sange de la efort??Recuperare rapida si sa dea Dumnezeu sa ai laptic pt Inais!!Asteptam sa intri sa ne povestesti!

Alina_anto, unde va doare pe voi osul dintre picioare, ca nu inteleg? Eu simt doar junghiuri puternice in col si sciatica asta care -mi paralizeaza picioarele. Ah, si, evident, spatele!! te referi la ceva de genul asta?

Cleo si eu m-am constipat ingrozitor.
Am incercat apa calda cu lamaie pe stomacul gol, ca chinezii..nu merge!!
Uuuf! nu stiu ce sa mai incerc, mananc 2 kg de fructe pe zi, salate...poate ar trebui sa renunt la ducliuri si la mancare de tot..

Gabitzule bafta la gradi cu Andreias azi!!

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

reallaura eu inainte de sarcina aveam mari probleme cu consti. acu nu mai sunt asa mari..lasa apa calda cu lamaie. du-te si ia-ti cereale si papi zilnic cate un castron cu lapte pe burtica goala. cereale d-alea musli cu fructe uscate prin ele. nu-s ele gustoase dar ajuta foarte mult. eu nu scap nici o dimineata fara un castron de d-alea cu lapte si mai nou si o cana de lapte pe langa sau iaurtel de fructe. si n-am probleme!! nu strica sa incerci

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor am intrat doar un moment, micul terorist nu imi da pace nici un minut.

un sfat : dormiiiiti cat puteti. Azi noapte am dormit in total adunate poate o ora. Sunt game over.

Am inceput sa sugem la tzitzi dar cred ca nu stim inca cat tb sa sugem drept pt care suge 40 de minute, ragaie vreo 15, doarme max 30 si o luam de la capat. Sfarcurile mele si-au dat demisia, desi inteleg ca i-am avansat la mameloane.

Cat despre chestii pentru spital : pompa e sfanta, e singura cale sa va desfundati canalele intr-un mod decent. Daca ma mai tragea vreo asistenta de sfarc ii dadeam o palma.

Mi-au fost complet inutile fardurile ca cica tb sa imi vada tegumentele si eventualele decolorari. Nu o sa va pese de poze, garantat. Faceti poze cu copilul de trimis la prieteni, cele cu voi sa ramana cu circuit inchis.

Chestia cu banii, eu la un moment dat aveam de 50 si de 100 de mii sub perna ca nu ma puteam ridica.

Apropo de ce ziceam de tampoane versus vata, am folosit vata si dupa ce m-am intors acasa. Nu ai cum sa iti pui tampoane ca te ia la ranga de la asistente pana la doctorita toata lumea. E mai simplu si pt ele si pt tine. Chiar daca e cezariana tb plaga sa respire si daca pui tampon ajunge o bucatica si in fata taieturii. DAca nu ajunge te murdaresti de cate ori stai jos. Vreau sa spun ca am mers fara chiloti si cu vata intre picioare cum nu am crezut vreodata ca o sa merg.

In rest bb e bine si e frumos. Momentan incercam sa ne gasim si noi echilibrul intre alaptari si un pic de timp sa fac pe aici una alta.

A si chestia cu descurcatul singuri : fetelor daca aveti cine, lasati sa va ajute in primele zile. Eu am plans de neputinta de multe ori.

Si apropo de depresii postnatale, e reala treaba, am bocit de parca s-a terminat lumea. Si uite ca nu. Vorba pediatrului, copilul tb sa manance, intr-un fel sau altul. DAca nu suge, pompezi si bea cu lingura, biberonul, seringa, daca nu ai lapte ii dai formula. El tb sa manance.

Asa ca mai revin poate reusesc sa va citesc din urma.
VA pupic pe toate, si felicitari pentru cele care au nascut. Evident mult succes in atragerea barzei pentru cine o asteapta inca.

Noemi,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

A nascut Ylari! Mi-a dat ceva mai devreme un mesaj, dar nu mi-a zis si la ce ora, banuiesc ca eiri si a asteptat dimineata sa-mi dea SMS. Uite ce zice:

"N-am scapat de ceza, nu m-am dilatat deloc si durerile erau groaznice. Fata e bine si frumoasa. 4kg si 57cm. Nu stiu Apgar. Mi-e groaza de ziua de azi."

I-am raspuns ca o felicit si i-am zis ca ne gandim toate la ea, sa aiba curaj.

YLARI, felicitari inca o data, mamico!!

Ma duc sa citesc ce ati scris de aseara.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

felicitari proaspetei mamici Ylari!!!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iulia, eu sunt fan cereale si am tot incercat, dar nu prea merge... beau iaurturi, lapte, de toate...
Ooof
Sa stii ca si eu am greuti in fiecare seara, nasol, aproape ca la inceputul sarcinii. Ma tot amagesc ca sunt de la ce am mancat, dar prea e o regula...

Socrate , sa dea Dumnezeu sa va obisnuiti cat mai repede si sa ai laptic! Asteptam si pozici d-alea cu bb, circuit deschis. hm, se poate sa ai dreptate cu fardurile si pozele si soramea spune la fel, dar pana nu incerci pe pielea ta ti se pare ca nu, tu nu o sa poti...

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Mesaj de la Aimee

"Ieri, 04 05 2008 a venit pe lume Alexandru, 3600 50cm. pup toate fetele si bbii Aimee79"

Felicitari Aimee!!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

felicitari aimee!!!

fetelor, gata...nu mai pot. se invarte casa cu mine. ma bag in pat putin poate imi revin. Doamne nu acu ca e prea devreme!!!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Aimee, felicitari, iubita, pentru puiut !

Vedeti ca am avut dreptate? cum am bagat si io majoretele cum curg vestile cu piticuti ! Ia sa mai bagam o data:

Cleo -

Diana -

sa ma bag si pe mine? (c-am ajuns prima pe lista la programate?) hai macar una de proba

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

MissParker - pai cam de-astia-mi sunt si piticii mei, cu fel de fel de chestii, le-am mai zis, nu repet sa nu intristez fetele, ba ma uit la ceas la si 13, de vreo 3 ori pe zi, ba...hai gata, nu mai zic ca iar ma gandesc si m-apuca, abia astept si io sa ma vopsesc (dupa....) ca arat ca muma padurii, nu a lu` bebelina draguta....

Socrate - - sa-ti zic ca si io am dormit cam 2 ore din 24 primele 2 saptamani, de eram zombie? ajunsesem de notam pe-o hartie 'a dormit 10 min, supt 15, plans 5 min, dormit 15, etc'... tot nu poti dormi acu` pentru atunci, da` macar sa stie fetele ca unii bebelashi sunt mai agitati, sa nu se sperie (ca pe mine nu m-a pregatit nimeni) - bine, tot de foame era asa, ca nu voiau sa-i dau lapte praf, era foarte mancacioasa si de-aia nici nu dormea, doar plangea frecvent - de foame....cand i-am dat biberonul de completare mai plin am dormit si io 3-4 ore legat (si le-a spus sotul maica-sii si maica-mii sa se-nfiinteze sa ma ajute ca nu mai pot - nici ajutor n-am avut si de-aici stressul marit)

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

AIMEE, YLARI FELICITARI....recuperare rapida!!!!
[beige]
pt toate fetele ce asteapta : cleo, dana, alexuta

Si eu am o stare depresiva...imi vine sa plang din orice, am inceput sa visez numai tampenii...mi-am pierdut rabdarea...dar hai ca mai e putin...

bine ai revenit elenuca
iulia, bafta la eco..asteptam vesti bune

iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 12 zile

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput