Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetele!!!sa incepem cu felicitarile ptr Ylari sa ai un bebel mancacios si cuminte!!!!la fel felicitari si ptr celelalte mamicute proaspete!!!!
cleo tu nik inca!?uite asa poate poate cine stie!!!sa stii ca am vazut ieri o barza in drum spre zoo din ungaria si am urlat pe geam-ul de la masina "cleo ti-o trimit tie" si s-o uitat toata lumea din masina , adica sotiorul si nasii mei, ca cei cu mine!!!in fine poate dureaza sa vina ca poate o tine la granita!!!
dragelor celor care inca mai au timp sa iasa umpic in lume va recomand gradina zoo din Ungaria , Nyregyhaza!!!!deosebit!!!!o sa pun si niste pozici sa vedeti si voi!!!!uite ca le-am pus!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor, am revenit. Am mai stat putin in pat, langa tati.

Ylari Felicitari pt bebeluna ta !!!! Este destul de maricica! Bravo!
Laura durerea dintre picioare e destul de nasoala..simti cum ti se departeaza oasele si si impresia ca iese copilul (dar asta mai ales cand merg sau cand stau in picioare). Plus ca am si eu acele intepaturi in col. Si se impinge bebeluna mea cu piciorusele in coastele mele...asa isi ia un avant, vrea sa iasa, draga de ea... Dar cand simt ca se impinge, incrucisez si eu picioarele si strang taare...doar doar sa se razgandeasca si sa stea cuminte pana vineri..
Voi va chinuiti cu constipatia, eu invers..merg de vreo 3-4 ori pe zi ... De ieri vad ca parca mi-am mai revenit...Sper sa nu ma constip si eu acum...

Andreea La multi ani fericiti!!!
DanaM Si eu am avut un weekend cam depresiv....asa ca nu esti singura.. Daca ma vedeai ce am mai plans..si daca ma intrebai efectiv de ce plang, habar nu aveam ce sa-ti raspund.. Cred ca asa e pe ultima suta...te apuca melancolia, te napadesc ganduri, emotii, amintiri...iar psihicul nostru cedeaza la un moment dat. Dar nu este cazul sa facem depresii! GATA!!! Tot inainte cu optimism!!
Simo
Cleo Tare faza cu prematurii si post-maturii!!!
Gabitza Pana la ce ora il lasi pe Andrei la gradi??

Elenuca Ce faci? Scrie-ne!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Alina, dureri intre picioare am avut si eu sapt trecuta, si, nicio contractie! Cred ca se pregateste bazinul pentru ziua cea mare, atat. Nu e neaparat semn prevestitor nasterii. Oricum, incearca sa stai linistita in pat si va fi mai bine. Eu asa am facut si acum nu mai am nimic.
Sa stii ca nu esti singura care merge des la toaleta, aceeasi problema o am si eu, cred ca de la fier, nu-l suport. Nu pot nici la pastile sa renunt, ca stiu cat singe urmeaza sa pierd si eu sunt oricum anemica.
Ai grija de tine si gandeste-te ca peste cateva zile ne vom tine fetitele in brate.
38 sapt
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

eu miercuri fac 39 sapt dar sunt programata pentru inducere maine. Pana acum eram disperata sa nu nasc mai devreme, acum vreau sa-mi vina contractile in mod natural si nu reusesc. Cat ulei de ricin ar trebui sa beau, ca m-as duce sa cumpar, doar-doar ma apuca contractile. Am facut efort si degeaba, nimic. Mi- e teama de inducere, parca as vrea sa ma apuce in mod normal contractile. Vreau sa nasc odata.

DanaM, si eu am o stare depresiva. Nu plang inca, dar nici mult nu mai am.

Cred ca o sa ies putin sa fac ceva efort, ca m-am saturat de stat in casa. Maine Alexia are serbare si trebuie sa-i cumpar costumatie de albinuta. Eu nici macar nu voi merge la serbare. Asta e, data viitoare!
38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 1 zi

Draga de tine, io iti doresc sa fie cum e mai bine si pentru tine si pentru bebe, sa apara contractiile, sa nu stai sa te chinui, sa nasti usor ! mai ai putinel, iti tin pumnii...asa repede e serbarea la fetita ta? la noi e in iunie abia...o sa fie o albinuta frumusica, tu concentreaza-te pe bebe...hai sa te inveselesc cu ceva: la prima ei serbare de la grupa mica si eu si sotul am ratat poezioara lu` fie-mea pentru ca am uitat acasa aparatul foto, el s-a dus sa-l ia (in ideea ca ajunge la timp), io am iesit pe hol sa-l astept, grupa mica a fost prima ca n-aveau rabdare, si-uite-asa

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Alina_anto, Alexutza, mersi de incurajari fetelor, io am niste pitici pe creier, de-aia ma apuca, fara motivatii concrete, doar asa, dom`le, cum le zicea ala, Gelu Voican Voiculescu, 'pendulez intre metafizica si clitoris', da` pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alexuta Am citit si eu dspre inducerea nasteri si nu este foarte placuta, dar acum depinde de fiecare organism cum reactioneaza... Fir-ar sa fie!! De ce pleaca dr nostru chiar acum??? Sincer si eu as mai fi stat o saptamana, adica sa am aproape 40..sau macar sa pierd dopul, ceva....
Trebuie sa te gandesti foarte bine (si foarte repede) la ce e mai bine pentru tine si bebelusa. Daca te mai lasa sa astepti pana pe joi, vineri poate bebelusa va vrea sa vina natural, fara inducere sau cezariana.
Oricum, sa ne tii la curent!
Eu azi la 12 merg la spital sa vorbesc cu anestezistul si sa imi ridic analiza refacuta la glicemie..sper sa iasa in limite normale..

Azi nu cred ca o sa reusesc sa ma odihnesc pt ca mi-am propus sa fac mancare, sa merg la piata, sa spal rufe, sa..., sa...etc

Te pup

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by Dana M.

Fetelor, greu v-am gasit !
Toata seara am zis ca nu le merge serverul, ca nu se incarca nimic de pe pagina principala, pana azi dimineata cand m-am enerbat si-am intrat cu 'cache'-ul de pe google....in fine !

Bravo pentru Cenia, Denisa, Doloress, Alysh, Silvia, Cami si Anasol !!! Felicitari, sa va traiasca puisorii, sa va aduca multa , multa bucurie ! Sa fie mancaciosi si cumintei ca sa va refaceti repede !

Vad ca e nevoie de niste majorete hotarate, hai ca va zic io ca merge daca le bag si io, hai Cleo, Aimee, Diana !

Hai si Ylari, desi io zic ca e deja cu bebelushul in brate

Pentru mine sa le bagati voi miercuri dimineata, ca parca ma duc ca mielu` la taiere....Doamne, bine ca mai iese din cand in cand cate-o raza de soare, c-am vazut ca pe ploaie ma duc la doftor pe 7...

Chiar voiam sa va-ntreb, ca vad ca aveti care mai de care probleme ba cu spatele (si io), cu constipatia (aici nu...), cu curatenia (si iooooo...), da` e careva depresiva? ca pe mine m-au luat de ieri mai rau toate alea, si sa vezi cum boceam pe la unu noaptea mai pe soptite sa nu trezesc clasa muncitoare, mama-mama ! Numa tampenii imi trec prin cap, stiti cum ma simt? ca la admitere la facultate, sau care nu stiti cum e, bagati cel mai groaznic examen al vostru sau altceva asemanator, cand nu stii ce-o sa faci, ce rezultat o sa fie, dar ca e musai sa fie bine, of, of, of.....Uite si la mine, in loc sa va sustin, ca mamica cu state mai vechi, staaaau si ma plang...

Vai, DanaM, se poate... lasa depresiile tocmai acum. Chiar ma gindeam la tine stiind ca tu mergi miecuri. Eu am fost smechera si am gasit solutia de evitat crizele. Ma iau cu treaba, stau la televizor, ma joc pe calculator - pe scurt fac orice doar sa nu ma gindesc la nimic legat de ziua de vineri. Sunt convinsa ca va fi bine asa ca lasa gindurile negre.

Bravo Ylari, ce bebica mare! Poate s-a dat drumul la berze!
la greu!

Jackie 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Dana M.

Alina_anto, Alexutza, mersi de incurajari fetelor, io am niste pitici pe creier, de-aia ma apuca, fara motivatii concrete, doar asa, dom`le, cum le zicea ala, Gelu Voican Voiculescu, 'pendulez intre metafizica si clitoris', da` pe bune

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jackie

Vai, DanaM, se poate... lasa depresiile tocmai acum. Chiar ma gindeam la tine stiind ca tu mergi miecuri. Eu am fost smechera si am gasit solutia de evitat crizele. Ma iau cu treaba, stau la televizor, ma joc pe calculator - pe scurt fac orice doar sa nu ma gindesc la nimic legat de ziua de vineri. Sunt convinsa ca va fi bine asa ca lasa gindurile negre.

Bravo Ylari, ce bebica mare! Poate s-a dat drumul la berze!
la greu!

Jackie 38+

Jackie, mersi de inca o incurajare ! barbata-miu zicea ieri: auzi, nu vrei sa mergi maine? cum, zic, am programare miercuri?? pai vad ca nu mai ai rabdare, mergem si zici ca nu mai vrei s-astepti si-asa saracu dom` doctor mi-a zis de nu stiu cate ori ca miercurea era ziua lui libera, io nu si nu, ca vreau miercuri, acu na`, stai si-asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

DanaM, chiar m-ai inveselit cu povestioara ta! Eu sunt un pic trista ca nu pot fi la serbare, nu e serbarea de sfarsit de an, dar totusi….. Mama merge cu ea, dar nici nu stie sa faca poze. #61516;, sa o vad si eu pe printesa mea.
Sa stii ca si al meu barbat asteapta sa nasc, ca s-a saturat de starile astea depresive. Si de temerile pe care le am referitor la nastere.
Alina, nu stiu ce sa fac, maine o sa vb cu dr serios si o sa-I propun sa mai asteptam cateva zile. Daca nu, poate ma lasa cu alt doctor, poate chiar cu sotia lui, ca ei lucreaza si opereaza impreuna. Totul e san u plece si ea. Acum sa vad si eco cum iese, cum s-a dezvoltat copilul, daca a luat in greutate, ca cine stie, poate e nevoie de cezariana si eu ma agit ca vreau sa nasc normal. Ai vazut ca si Ylari si-a dorit nastere normala, dar a ajuns la cezariana. Depinde de organismul fiecareia.

38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari,

Felicitari si toate cele bune, scumpa! Te-am visat azi-noapte, am adormit si m-am trezit cu gandul la tine, sa fie bine! Sa-ti traiasca printesuca, sa faci si lapte repejor, sa va imprieteniti cat mai rapid una cu cealalta si sa aveti parte de momente de fericire unica!

Bine ca ti-au facut rapid cezariana daca au vazut ca nu te dilati. La 4 kile si 57 cm (mama, ce lungana!) cred ca te facea franjuri don'soara Eva! Asa, ai scapat totusi de durerile cele mai cumplite! Sper ca nu te-au lasat sa te chinuit mult cand au vazut ca ai dureri si nu te dilati mai deloc!

DanaM, eu inca nu sunt depresiva (desi timp ar mai fi ), dar pe undeva am inceput sa fiu fatalista si sa incep sa vad "semne" peste tot: ba ma inteapa o viespe in propriul meu pat, ba imi zboara o vrabiuta cu capul in geamul de la balcon (noroc ca in ambele cazuri consecintele nu au fost deloc grave), ma tot intreb acum "Dar daca mi se arata ceva???". Dupa aia imi trece si-mi zic ca sunt paranoica si ca ingerul meu pazitor va avea grija de mine ca si pana acum si totul va decurge minunat. Doamne-ajuta!

alina_anto, nu-ti mai face probleme de zile, bebelina ta este acum oficial la termen, chiar daca se naste azi!

Fetele cu constipatia sau contrariul , eu deocamdata sunt ok, mai las pastilele de fier cate o zi si imediat se vede rezultatul, totul e bine. Am citit insa ca diareea e semn ca se apropie nasterea...

De dormit am dormit bine, m-am culcat pe la 22:00, m-am trezit doar la 00:30 si la 6:00 sa fac pipi, apoi am adormit la loc pana la 8:30. Imi amintesc ca pe la miezul noptii m-am trezit putin si am impresia ca vorbeam in vis cu Ylari. Of, ce bine ca a scapat cu bine!

La pranz plec la Frankfurt, ma intalnesc cu o colega, apoi ma duc in sfarsit la coafor sa-mi reimprospatez suvitele si sa-mi mau tunda putin claia de par, ca nu vreau sa intru in sala de nasteri neingrijita, sa ma vada bebe ca pe muma padurii

Diseara suntem iar la cursul prenatal, sunt curioasa ce ne va mai povesti moasa. Data trecuta ne-a aratat chestia aia spiralata care - in caz de nevoie - cica i se baga lui bebe mic in capsor (cand el e angajat in bazin) ca sa i se masoare nu stiu ce, in caz ca iese greu sau ca i se incetinesc bataile inimii... Nici nu am vrut sa aud de asa ceva, am intrebat-o daca pot sa refuz aceasta procedura, iar ea mi-a zis ca nu (!). Comentariul ei mi s-a parut simptomatic: "Nu e nici o problema, pana acum nu s-a plans nici un copil de asa ceva" . Am corectat-o, ca un bebe mic - chiar si un fetus - simte TOT ce i se face, cum sa nu simta cand i s-ar infige o bucata de metal spiralata in cap??? Totul e o trauma, chiar daca bebe nu dispune de modalitatea de a se plange de ce i se face... Of, m-a terminat, SPER din suflet sa nu se ajunga la asa ceva!!! Mai bine sa-mi faca mie epiziotomie de 3 cm decat sa pateasca bebe ceva...

Cleo, Aimee, Diana, hai si pentru voi:

Fetelor, cum facem sa aflam daca a nascut si Onyx intre timp?

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput