Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Hai ca mai stau un pic aici si ma duc in oras ca am un pic de treaba , sar revin mai tarziu sa va pove ce si cum poate imi rasp cineva la DILEMA?
CLEO HAI CA VAD O BARZA LA ORIZONT VIN SPRE TINEEEEEEEEEEEEE, MA SA IMI TRIMITI SMS CAND O FI CA NU TE IERT SA STII..........PUPICI
LAVI+33 CU Bogdanici Pogonici

trimit la toata lumea, motiv sa am.
Beau cate 1 calciu efervescent pe zi... si nu mai am crampe/carcei noaptea. E o reushita, nu?
Ulei de ricin nu beau. MI-e frica sa nu vomit .
Ceai de zmeur - nu o sa beau. Am sunat ieri pe o prietena, medic rezident neonatolog, si mi-a zis asha: ca ea nu cunoaste niciunulk din remediile astea, si mai bine sa stau cuminte. Daca am colul inchis... nu e cazul sa exagerez cu nimik; daca aveam col moale/edschis, e posibil si uleiul de ricin (care da diaree, deci poa da si contractii) sa genereze. In rest, marele avantaj al uleiului de ricin: te scapa de clisma
Ce mi-a recomandat ea: fiind deja un bebe posttermen, sa iau un bepanten unguent, ca o sa aiba pielea mai incretita - si sa il dau pe tot corpul.
A, si a mai ras de mine: toata sarcina o inttrebam cum e cu prematurii. Ca mi-era frica de nasteri premature. Ei - si acu sunt la post maturi?

Si unde vezi, mai Magnetism, barza aia? ca mie mi s-a stricat globul de cristal! si nu mai vad decat stele verzi.

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A nascut Ylari! Mi-a dat ceva mai devreme un mesaj, dar nu mi-a zis si la ce ora, banuiesc ca eiri si a asteptat dimineata sa-mi dea SMS. Uite ce zice:

"N-am scapat de ceza, nu m-am dilatat deloc si durerile erau groaznice. Fata e bine si frumoasa. 4kg si 57cm. Nu stiu Apgar. Mi-e groaza de ziua de azi."

I-am raspuns ca o felicit si i-am zis ca ne gandim toate la ea, sa aiba curaj.

YLARI, felicitari inca o data, mamico!!

Ma duc sa citesc ce ati scris de aseara.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Fetelor, greu v-am gasit !
Toata seara am zis ca nu le merge serverul, ca nu se incarca nimic de pe pagina principala, pana azi dimineata cand m-am enerbat si-am intrat cu 'cache'-ul de pe google....in fine !

Bravo pentru Cenia, Denisa, Doloress, Alysh, Silvia, Cami si Anasol !!! Felicitari, sa va traiasca puisorii, sa va aduca multa , multa bucurie ! Sa fie mancaciosi si cumintei ca sa va refaceti repede !

Vad ca e nevoie de niste majorete hotarate, hai ca va zic io ca merge daca le bag si io, hai Cleo, Aimee, Diana !

Hai si Ylari, desi io zic ca e deja cu bebelushul in brate

Pentru mine sa le bagati voi miercuri dimineata, ca parca ma duc ca mielu` la taiere....Doamne, bine ca mai iese din cand in cand cate-o raza de soare, c-am vazut ca pe ploaie ma duc la doftor pe 7...

Chiar voiam sa va-ntreb, ca vad ca aveti care mai de care probleme ba cu spatele (si io), cu constipatia (aici nu...), cu curatenia (si iooooo...), da` e careva depresiva? ca pe mine m-au luat de ieri mai rau toate alea, si sa vezi cum boceam pe la unu noaptea mai pe soptite sa nu trezesc clasa muncitoare, mama-mama ! Numa tampenii imi trec prin cap, stiti cum ma simt? ca la admitere la facultate, sau care nu stiti cum e, bagati cel mai groaznic examen al vostru sau altceva asemanator, cand nu stii ce-o sa faci, ce rezultat o sa fie, dar ca e musai sa fie bine, of, of, of.....Uite si la mine, in loc sa va sustin, ca mamica cu state mai vechi, staaaau si ma plang...

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

ei, ce v-am zis? deja a aparut mesajul de la Ylari Bravo , mamico, felicitari, faina fetita, maricica, 57 cm? ohoooo sa va traiasca !!!

Magnetism, sa redevin pragmatica: ceai de chimen + anason, folosesti exact indicatiile de pe cutiile lor, dar zic ca pui un pic mai multa apa (nu-i nimic daca e mai concentrat); mie mi l-a facut data trecuta sotul acasa, singurel, daca s-a descurcat el, care se fereste de actiuni culinare de orice fe, zic ca tu n-ai probleme

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Eu faceam ceai cu toate trei, si fenicul si anason si chimen.

Tot stau cu gandul la Andrei.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am intrat numai sa vad daca a nascut Ylari!!SI vad ca da!!!IIIUUUPPPYYY!!!Biata cat s-a chinuit!!

Felicitari Ylari si sa-ti traiasca bebelusa!!!!

Gabitzule bafta azi la gradi!!!

Alina, sa ai grija de tine si sa stai cumintica in pat daca te mai doare ceva!!!!!

Azi noapte asa dureri de burta am avut ca niste crampe si ma intepa foarte tare in burtica,am luat no spa si nu imi trece,am crezut ca a inebunit barza asta,dar sa stii Cleo ca am hasait-o spre tine ca barza asta e zapacita rau!!
Tin sa va anunt ca azi eu si cu tati facem un an de casnicie!!!Deci azi nu o sa prea fiu prin zona ca o sa sarbatorim ca vin si nasii pe la noi!!!!

Si inca ceva Cleo presimt ca in seara asta in sfarsit ajunge si barza asta nebuna la tine!Iti tin pumnii!!!

Va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gabitzam, moralul sus!! E prima zi de gradi...nu s-a insurat inca!! Stiu ca e greu....
Il lasi la program pana dupa amaiza? sau scurt?

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Neata’ tuturor!
Am incercat ieri sa intru pe forum dar am avut probleme cu serverul. Si azi abia am reusit. Vad ca nu sunt singura!
Asa ca, hai sa respund si eu cu intarziere!

Alina, Alina, nu sunt sigura ca e lichid, asta e problema mea. Pentru ca noaptea de exemplu nu curge nimic pe tampon. Acum mai e ziua de azi, si de maine pot sa ma internez daca mi se pare ceva in neregula. Problema e ca tot citesc despre inducerea nasterii si nu prea sunt pareri bune vis-a-vis de aceasta metoda, si chiar nu stiu ce sa fac.

Diana79, multumesc pentru detalii. Sper sa iau decizia cea mai buna, mai ales ca timpul este asa de scurt si trebuie sa iau o hotarare. Si eu prima data am nascut la termen, atunci cand a vrut bebe sa iasa, si a fost ok. Acum insa pleaca doctoral di tara si mi-e teama sa risc.

Doloress, felicitari pentru bebe Patrik, e un scump! Bine ca este sanatos, asta conteaza cel mai mult.

Anasol, iti urez recuperare rapida!.

Ylari felicitari. Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.

Cleo, eu miercuri fac 39 sapt dar sunt programata pentru inducere maine. Pana acum eram disperata sa nu nasc mai devreme, acum vreau sa-mi vina contractile in mod natural si nu reusesc. Cat ulei de ricin ar trebui sa beau, ca m-as duce sa cumpar, doar-doar ma apuca contractile. Am facut efort si degeaba, nimic. Mi- e teama de inducere, parca as vrea sa ma apuce in mod normal contractile. Vreau sa nasc odata.

DanaM, si eu am o stare depresiva. Nu plang inca, dar nici mult nu mai am.

Cred ca o sa ies putin sa fac ceva efort, ca m-am saturat de stat in casa. Maine Alexia are serbare si trebuie sa-i cumpar costumatie de albinuta. Eu nici macar nu voi merge la serbare. Asta e, data viitoare!
38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Cleo, noi am platit program lung, dar nu cred ca o sa stea din prima la program lung, am zis sa o luam treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am revenit. Am mai stat putin in pat, langa tati.

Ylari Felicitari pt bebeluna ta !!!! Este destul de maricica! Bravo!
Laura durerea dintre picioare e destul de nasoala..simti cum ti se departeaza oasele si si impresia ca iese copilul (dar asta mai ales cand merg sau cand stau in picioare). Plus ca am si eu acele intepaturi in col. Si se impinge bebeluna mea cu piciorusele in coastele mele...asa isi ia un avant, vrea sa iasa, draga de ea... Dar cand simt ca se impinge, incrucisez si eu picioarele si strang taare...doar doar sa se razgandeasca si sa stea cuminte pana vineri..
Voi va chinuiti cu constipatia, eu invers..merg de vreo 3-4 ori pe zi ... De ieri vad ca parca mi-am mai revenit...Sper sa nu ma constip si eu acum...

Andreea La multi ani fericiti!!!
DanaM Si eu am avut un weekend cam depresiv....asa ca nu esti singura.. Daca ma vedeai ce am mai plans..si daca ma intrebai efectiv de ce plang, habar nu aveam ce sa-ti raspund.. Cred ca asa e pe ultima suta...te apuca melancolia, te napadesc ganduri, emotii, amintiri...iar psihicul nostru cedeaza la un moment dat. Dar nu este cazul sa facem depresii! GATA!!! Tot inainte cu optimism!!
Simo
Cleo Tare faza cu prematurii si post-maturii!!!
Gabitza Pana la ce ora il lasi pe Andrei la gradi??

Elenuca Ce faci? Scrie-ne!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput