Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Prea a fost bine 2 zile la rand fara greturi si . Azi n-a mai mers....

Mergi la inceput

Fetelorv-ati apucat sa beti ceai de frunze de zmeur? Ca pe mine ma bate un gand.............. dar las sa vad care e treaba maine la doctor....
Laura, tu ai vb cu doctorul tau? Pana la urma iti face epidurala sau nu? Ca mie tare mi-e teama sa nu ma duca de nas.......

Mergi la inceput

Gabitzam, bafta azi la gradi!

Mergi la inceput

Plec in patut, poate mai prind macar o ora-doua de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Anasol recuperare rapida si multa sanatate lui bebe Ianis sa treaca icterul. Giova multumim ca ne tii la curent!

Gabitzule azi incepeti gradi? Si noi am intrerupt o sapt acum de sarbatori...Sa vedem ce reactii o sa avem azi...Bafta!

Diana79 iti tin pumnii sa vina bebe 2 cat mai repede!

Ylari sper ca ai nscut deja si esti super fericita!

Cleo vreau sa vad potoroasa...baga si tu un ricin, ceva...

Simonacip multi pupici flacailor...chiar cum e faza cu gelozia de big brother?

Adriana 5 zile? Fa repejor bagajul! Sa bagam majorete?

Nicole si eu zic sa nu mai mergi la lucru...sefa mea a nascut ambii copii fara o zi de prenatal...insa la al doilea a nascut la 32 de sapt din cauza stresului si a treia sarcina s-a oprit din evolutie in primul trimestru din cauza muncii depuse de la 8 la 23.
Cat despre talie...am o prietena cu 5 ani mai mare decat noi, care dupa 2 nasteri arata cum aratai tu in luna de miere...cred ca poarta 36 la costum!

Alina sa bag majoretele? Ceva semne...? Camera e gata...poti sa nasti linistita!

Jackie tinem pumnii si pentru voi!

Va pup! Sper ca aimee si ylari sunt bine mersi cu bebeii in brate! Dar de MsBB mai stiti ceva?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor am si eu O DILEMA? Pt stimularea lactatiei dupa ce nasti ce fel de ceai bei? De fenicul si anason sau de chimen si anason?
Acceiasi intrebare si pt bebicii care au colici, ce fel de ceai ar trebui sa bea mama ca sa nu aiba bebe colici?
Va intreb ca uite eu am cumparat de la Plafar un ceai de la Larix de chimen( scrie chimion pe cutie)si unul de anason si zau daca mai stiam de care sa iau si am luat cate 2 cutii:2 de chimen si 2 de anason.
Si inca o chestiuta: cum se prepara ca pe cutie nu scrie nimic decat pt fiecare in parte ca se pune cate o lingurita la nu stiu cati ml de apa dar de amestecta nici vorba
Sarumana de raspunsuri
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

mi-bebelina S-a intalnit barbate-meu cu el pe holurile spitalului si au stabilit sa ne vedem sapt asta.
Sper sa fie de acord, deocamdata nu am discutat. O sa-l sun mai incolo si vad cum ma repede sotul la el, ca eu singura nici prin casa nu ma mai misc fara junghiuri de la sciatica.
trebuie sa se poata, nu, ca doar nu suntem in sec XIX. Zic eu, dar biata soramea... a strigat degeaba ca vrea anestezie.

Lcazangiu, tu ce mai faci? TU ai abordat sub asta cu dr Radoi?? Sau tu mai ai pana la sf lui iulie, e putin prea devreme sa vorbiti despre asta?

Anasol, draga de tine, scuipi sange de la efort??Recuperare rapida si sa dea Dumnezeu sa ai laptic pt Inais!!Asteptam sa intri sa ne povestesti!

Alina_anto, unde va doare pe voi osul dintre picioare, ca nu inteleg? Eu simt doar junghiuri puternice in col si sciatica asta care -mi paralizeaza picioarele. Ah, si, evident, spatele!! te referi la ceva de genul asta?

Cleo si eu m-am constipat ingrozitor.
Am incercat apa calda cu lamaie pe stomacul gol, ca chinezii..nu merge!!
Uuuf! nu stiu ce sa mai incerc, mananc 2 kg de fructe pe zi, salate...poate ar trebui sa renunt la ducliuri si la mancare de tot..

Gabitzule bafta la gradi cu Andreias azi!!

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
nicio veste de la ylari? haide, soro, da un semn, sa stim si noi ceva . cred ca se odihneste, draga de ea. eu ii bag vreo doua pentru recuperare...

nici MsBB, vecina mea de oras si DPN nu a dat niciun semn ... si pentru ea , indiferent de motiv: nastere, recuperare sau somn usor )...

si pe mine ma dor toate oasele de la mijloc (nu stiu sa le identific, am chiulit la anatomie). asta pe langa intepaturile sau loviturile in col. laura, ca tot intrebai cum ne doare, eu am senzatia ca si cum m-ar calca cineva pe oase: presiune si durere; am senzatia ca mi se desfac oasele ...

si pentru cine mai este azi la rand, sau chiar pentru cine mai doreste, cine mai pofteste:

georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Hai ca mai stau un pic aici si ma duc in oras ca am un pic de treaba , sar revin mai tarziu sa va pove ce si cum poate imi rasp cineva la DILEMA?
CLEO HAI CA VAD O BARZA LA ORIZONT VIN SPRE TINEEEEEEEEEEEEE, MA SA IMI TRIMITI SMS CAND O FI CA NU TE IERT SA STII..........PUPICI
LAVI+33 CU Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

fetelor, ma culcasem deja, ca m-a cam foit Matei asta noapte... Nu stiu sincer cum stau cu lapticul, nu apuc sa ma mulg niciodata pana la capat, pt ca sa va spun cum e: imediat ce adoarme am altceva de facut fie ma ocup de david, fie fac mincarica...fie ma chinui la toaleta...(tare nasol sta treaba cu toaleta!)...fie dorm si eu nitel (asta-i cazul bun). Ei, cind vreau si eu sa mulg ceva, hop se trezeste Matei...deci singura sansa sa stiu care-i treaba e sa vina azi dr cu cintarul si sa vedem dc a luat in greutate...deja are 10 zile de acum, trebuie sa fi luat macar citeva sute de grame...Altfel, are reprize cind doarme si 3 ore, se scoala maninca si doarme iar... ZIua doarme mai bine decit noaptea (mai ales dc nu e Daviduche acasa, minca-i-as gurita lui ca azi nu voia deloc la cresa)
In ce priveste gelozia, nu prea da semne ca ar fi gelos, ba il pupa intr-una desi nu prea ii dau voie, ca-s maniaca sa nu-mi poarte cine stie ce virusi si alte alea...E cu scaunelul dupa noi peste tot, iar eu ma feresc sa vorbesc dragastos cu Matei cind e el de fata ca am observat ca alea-s momentele in care lasa botul si-mi zice ca nu-l iubesc si pe el....In rest se pare ca ne-am acomodat binisor, tot asteapta sa creasca Matei sa se poata juca amindoi.....
Si eu astept sa creasca, macar inca o luna-doua...

Sa vedem cintarul azi...el asa are falcute nu pot sa zic(vedeti pozele de pe picassa)

Cleo, bei calciul ala macar?? Se pare ca totusi ricinul ala a grabit oarecum nasterea la mine...SI la fel calciul...Ricin nu-ti recomad, desi dc spui ca esti ...poate-poate..Haide Cleo, haide Cleo

Diana, scoatem si pentru tine majoretele?

Alina, esti sigura ca esti doar deranjata la stomac??/Poate le-o iei inainte fetelor

Mihaser

Magnetism, eu beau ceai de chimen si anason, si ceai pt stimularea lactatiei de la Fares, si maninc in prostie galactogil (ca pe un dulce), plus 2-3 l de apa...nu fortat, chiar simt nevoia...
dar nu-mi curge laptele siroaie cum spun fetele si nu-mi simt sinii prea plini...Din dreptul mai curge dc stau 2-3 ore fara sa pape bb, se face asa o pata maricica in jurul sanului.....

Sis, lasa ca tu vei obtine aprobarea aia nesuferita, nu se poate....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput