Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

Ylari Domne-ajuta cu refacerea rapida...si FELICITARI pentru EVA!!

Speram sa se inspire si Mara lui Cleo...

Simonacip am si eu o intrebare...spuneai de Galactogil. Cam cat iti ajunge o cutie din aia? Si a propos de pediatru...si noi suntem cam speriati de preturile pe care le vom avea de platit. Parerea mea e ca daca iti cunosti pediatrul de atata timp nu mai e cazul de motivat cu sume mari. Deci 500.000 ar fi ok. Sa ne spui si noua cum a fost!

In rest...vazut puisori dragutzi la Iulia! Dulci foc!

Gabitzam sa ne povestesti ce si cum cu gradi de azi!

Noi numaram invers...da' nu pana la nastere...ci pana terminam cu jobul! Doar saptamana asta mai vin...URAAAAA!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Eu ies putin pana la Bucur Obor si revin!
Poate ma apuca contractiile, cine stie!
Pupici fetelor!

38 sapt
si mami lui Alexia

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

MissParker Sigur a nascut Onyx. Stiu ca ultima oara cand ne-a scris mai avea cateva zile.. Doar ca probabil nu are timp sa intre pe forum si nu are nimeni nr. ei de telefon... Dar asteptam sa ne dea vesti bune.

Asa este, ai dreptate, am ajuns la termen, dar mie imi plac lucrurile cat de cat sigure... (defectul capricornilor) Si pentru ca am stabilit ceza vineri,as vrea sa cred ca vineri va fi! Acum, ce-o vrea DD. Si bebeluna, bineinteles!

Si eu merg miercuri la coafor, manichiura, pedichiura, epilat, tot tacamul! Abia astept! Succes azi! Plimbare placuta!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Eu ies putin pana la Bucur Obor si revin!
Poate ma apuca contractiile, cine stie!
Pupici fetelor!

38 sapt
si mami lui Alexia

AMR 1 zi

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am uitat pe subiectul mamicilor de spania, nici ele nu stiau inca nimic de Onyx daca a nascut.

Inca nici un semn de la gradinita. Si zic si eu "no news, good news" Sa descarc pozele pe care le-am facut dimineata cand pleca.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
afurisitul de net nu a vrut si pace sa functioneze aseara..sa nu va luati Zapp(na!reclama mascata..de fapt antireclama..)
Asa ca....
Ylari,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca BBluna grasuna,tie refacere rapida
Cleo...au obosit majoretele....te-am visat azi noapte..nascusei..baiat!
Nicole,super tinute..numai ca eu....nu ma incap mai mult ca sigur,plus ca am piciorele groaseeeee..nu-mi permit fusta scurta!
Am pus poze noi in albumul "Burtica" cu mine,iar cu Mariuca in "Martie Aprilie 2008"
mai vb
PS
V-am spus ca-i ultima spatamana la munca

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

bravo, ylari!!!!! sa te refaci repede si sa ne pui poze. acum te-ai linistit ca e fata, le-ai inchis gura soacra-tii si vanzatoarelor din cartier ...

38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

salutare!
afurisitul de net nu a vrut si pace sa functioneze aseara..sa nu va luati Zapp(na!reclama mascata..de fapt antireclama..)
Asa ca....
Ylari,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca BBluna grasuna,tie refacere rapida
Cleo...au obosit majoretele....te-am visat azi noapte..nascusei..baiat!
Nicole,super tinute..numai ca eu....nu ma incap mai mult ca sigur,plus ca am piciorele groaseeeee..nu-mi permit fusta scurta!
Am pus poze noi in albumul "Burtica" cu mine,iar cu Mariuca in "Martie Aprilie 2008"
mai vb
PS
V-am spus ca-i ultima spatamana la munca

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

mai andreap, si baiat sa nasc. Numai sa nasc. M-au luat depresiile.. si dupa experientsa lui Ylari cu travaliu chinuitor incununat cu cezariana... numai la asta ma gandesc.

P.S.: m-am uitat la poze. E o frumoasa Mariuca ta!!!

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Niste pozici de dimineata de cand a plecat Andrei cu Dora la gradinita, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-05" target="_blank">aici.

Si de acum cateva zile, un www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-02" target="_blank">somnic de bebic.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Mesaj de la Aimee

"Ieri, 04 05 2008 a venit pe lume Alexandru, 3600 50cm. pup toate fetele si bbii Aimee79"

Felicitari Aimee!!!!

Mergi la inceput