Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Fetelor va pun un link cu pozele cu rochita si pantofii cumparati pentru nunta la care vom merge pe 17 mai.
Sper sa imi mai fie buna
Am postat si cateva poze de acum 8 luni, din "luna de miere", cand aratam si eu a OM...
Ce ziceti ... e diferenta , nu ?
Dar asta este, bebe sa fie sanatos, ca de dragul lui o sa slabesc eu mai tarziu....sa nu-i fie rusine cu mine.
http://family.webshots.com/album/563300950zENXar?vhost=family&start=0
PozeNicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
Foarte drumoasa rochita!!!Tare cici esti!!Si eu am o nunta in 17 mai plus ca e si ziua sotului meu!!!
Poze
Andreea
35+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 5 saptamani!!!
cleo78 spune:
dada, Nicole, te prinde bine rozul!! Si modelul iti sta bine!
lasa ca de slabit, o sa facem concurentsa...
40sapt+2 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Andree27 spune:
Cleo cum esti?Nu simti nici o contractie,nimic?
Poze
Andreea
Eric
AMR: 5 saptamani!!!
Andree27 spune:
Bat-o cucu de barza bolunda!!!
Poze
Andreea
Eric
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Bat-o cucu de barza bolunda!!!
Poze
Andreea35+in asteptare de un ingeras:
Eric

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Giova spune:
mesaj de la Anasol:
"Va pup pe toate. Nu l-am alaptat inca, asteptam lapticul. Io cam am probleme, scuip sange. Azi m-au dus la ORL, se pare ca de la efort, impins, scremut, s-au iritat vasele de sange din gat. fac tratament. Ianis e bine, numai ca are icter si-l mai tin sub lampa aia foto."
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Doloress spune:
Nicole super faina rochita, iti sta tare bine!
Chinabulina multumesc de aprecieri, insa sa stii ca tot am remuscari, imi zic ca oare chiar nu mai puteam sta putin, ma tot gandesc ca poate atunci cand mi se oprea respiratia daca ceream doar oxigen poate mai rezistam, cine stie ... Insa acuma stau si ma gandesc ca doctorul mi-a zis dupa ce am nascut, dar eram pe alta lume si nu mi-am adus aminte imediat ca am avut placenta dezlipita. Si sotul mi-a zis ca placenta era neagra intr-o parte, deci cum as fi dat-o tot as fi nascut cred.
Ylari naste intr-o zi frumoasa pentru mine, de 4 mai, azi implinim eu cu sotul, 12 ani de cand suntem impreuna! El avea 16 ani si eu 17... hehe, ce vremuri! Noi mai degraba sarbatorim ziua asta decat cea de casatorie, pe aia cateodata o uitam... 
Fetelor care ati nascut, cand se face uterul mic de tot? Eu tot am ditamai burta
Soacra-mea m-a intrebat daca mai am unul acolo. Bine, mai aveam si grasime dinainte, dar parca era mult mai mica in septembrie, cand am ramas insarcinata. Acuma arata cam ca la 5 luni! ![]()
Va pup, merg sa imi vad puiul!
Doloress si minunea mea Patrick
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
5.2kg????
L'elefantul!!!
Pai...dr mi-a zis asha, ne videm lunea viitoare daca nu nasc pana atunci. Si atunci facem o eco, si mai vedem ce masuri luam de convingere.
Nici nu imi mai pun probleme de nastere.... l-am pregatit moral pe tati: daca e cezariana, sa mai puna 50 euroi la doftor, ca nu mai am parte de moashe, si la anestezist sa dea si de adormire, dar si de trezire. In rest, nu e decizia mea. De nascut tre sa nasc!!!!!
Hai fifitsa lui mama, ca te iubim. Hai sa dai un cap in gura lui tati, ca ficatul meu e deja bine batut....
40sapt+2 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
esti haioasa tare!!!

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Fetelor va pun un link cu pozele cu rochita si pantofii cumparati pentru nunta la care vom merge pe 17 mai.
Sper sa imi mai fie buna
Am postat si cateva poze de acum 8 luni, din "luna de miere", cand aratam si eu a OM...
Ce ziceti ... e diferenta , nu ?
Dar asta este, bebe sa fie sanatos, ca de dragul lui o sa slabesc eu mai tarziu....sa nu-i fie rusine cu mine.
http://family.webshots.com/album/563300950zENXar?vhost=family&start=0
PozeNicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
uuuuu sexy tecti!!!te prinde rozul!! de unde naiba picioare umflate? ale mele sunt ca butucii!!! imenseeee...la 1m si-o flecma ai mei!!! totusi...intrebare intrebatoare1 mai poti sta in tocuri? ca eu am cumparat pantofi degeaba pt nunta ca n-am stat decat la biserica in ei in rest, numa in papuci!!!
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”