Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

si eu am butuci...fir-ar! Cred ca numai o lipo ma poate salva!

Am vazut si io pozele Nicole...mi-au placut rochitele, dar si silueta de pe vremea OMULUI Distractie placuta la nunta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am intrat cu emotie, dar nu vad inca nici o noutate de la Ylari.

SPER ca maine dimineata sa citesc vestea cea buna si fata noastra sa nu se fi chinuit prea mult. Doamne-ajuta!!

Alysh, bine ai revenit! Te asteptam cu noutati si pozici.

Nicole, tare frumoasa tinuta ti-ai pregatit! Am vazut si pozele mai vechi. Maica, da' ce taliuta aveai, eu cred ca nici la 22 de ani nu aratam asa... Ei, da' las' ca slabim noi cu toate dupa ce descarcam "marfa" din marsupii

Doloress, scumpa, mai dureaza ceva pana vei scapa total de burtica. Se spune (printre moase) ca dureaza 9 luni pana vine copilul si alte 9 luni pana se duc urmele, asa ca rabdare, alaptare, alimentare rationala si cu timpul vom redeveni ce-am fost odata, daca nu si mai bine.

Lavinia, da, eu incerc sa-mi mentin prospetimea sufleteasca si spirituala. Oi avea pe buletin 40 de ani, dar uneori ma simt tot ca de 19 si las' ca e bine asa. Vreau sa ma bucur de viata cat mai intens, sa-i fiu copilului si un exemplu despre cum se traieste frumos o viata implinita.

Pentru cine mai are nevoie:

Am plecat sa bag cornu'n perna. Noapte buna! V-am pupat

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

ma bag si eu la somn dar inainte de asta ii urez nastere usoara lui ylari

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

am vazut ca azi era programata si aimee la cezariana...de ea nu stim nimic?

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Am cam lipsit sapt. asta, insa mandra mea a facut febra mare si a fost tot miolaita, tot lipita de mine, de n-am putut face mai nimic (nici de bagajul de spital n-am avut chef, desi mai sunt 5 zile).

Vad ca au mai venit pe lume mici comori: Cenia, Denisa, Dolores, Alysh, Silvia, Cami, Anasol - sa va traiasca bebelusi, sa fie sanatosi si sa va bucurati cat mai mult de ei!

Cleo, mult succes maine la doctor si sa vina bebelina mult asteptata cat mai repede pe lume!

Ylari, sper sa totul e bine! Tinem pumnii!

Fetelor, unde sunt scrise povestile nasterii fetelor ce au nascut? Au fost puse in mesaje pe parcurs sau sunt " ascunse" pe undeva? As vrea sa citesc si eu din experientele voastre.

o noapte linistita!

Adriana, AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by Nicole1980

uuuuu sexy tecti!!!te prinde rozul!! de unde naiba picioare umflate? ale mele sunt ca butucii!!! imenseeee...la 1m si-o flecma ai mei!!! totusi...intrebare intrebatoare1 mai poti sta in tocuri? ca eu am cumparat pantofi degeaba pt nunta ca n-am stat decat la biserica in ei in rest, numa in papuci!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Pantofii din poza au toc de 2 cm, sper sa rezist. Oricum la nunta nu stau toata seara si nici nu am de gand sa dansez.

Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Fetele care inca merg la serviciu voi pana cand va mai duceti ?
Mai puteti sta 8-9 ore pe scaun ?
Eu ma gandeam sa merg pana in sapt 37. Credeti ca ii fac rau lui bebe ?
In afara de faptul ca stau 10 ore la birou pe scaun si ca am inceput sa fiu tare nervoasa, altceva nu ma deranjeaza la job...dar ma intereseaza doar bebele acum si as vrea sa fac doar ce e bine pt el.

Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Ylari hai da-ne un semn

Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!
Nicole mai esti pe aici insomniaca, asa ca mine??

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ylari Cred ca pana acum ai nescut deja, dar eu mai bag de recuperare!! Pup fata si asteptam cu sufletul la gura vesti!!!

Intreba si Adriana, ce-o fi cu Aimee? Asteptam vesti si de la ea!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput