Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Monik da, si al tau, nu-i asa ?
PozeNicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nu, nu sotul. Eu! Si l-am ratat ca nu vroiam sa nasc la bulgari
Nu ma puteam duce cu burta la gura...
35+
Sara-Maria
simonacip spune:
merci de raspunsuri fetelor...adevarul e ca nici prea rasfatate nu tb sa le invatam.....Si dr mea e si pediatra si dr de familie( a fost si pediatra mea, deci ne cunoastem de muuult)...Deci tot ca la tine gabitzam, si a mea e obligata sa vina fara bani...Dar cum nu pot rezolva problema cu card medicover (precum Cleo), nici nu as vrea sa-i dau prea putin cum spune Jackie.....Ooff..oricum, nu tb sa vina des, la mine a venit o sg data la david, cind l-am nascut...apoi n-am mai avut nevoie..Mergeam singura la vaccin, si asa voi face si acum, mai ales ca e vara si nu mi-e greu..
Eu va spun sincer ca nu am avut nevoie de ea pana pe la vreun an, mergeam la vaccinuri si atit. David mi-a racit prima oara pe la 11 luni si atunci a fost ceva usor...N-am mers sa-l cintaresc pentru ca-mi lua bine in greutate...mergeam doar asa, la 2,4 luni, etc...controlul pentru vaccin si atit...Sper si acum sa fie bine si sa n-am nevoie sa-i fac vizite...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monik16 spune:
Fetelor, am trimis pe yahoo pe contul comuun de mail id-ul meu de mess. Nu l-am pus aici ca e adresa de mail pe care o folosesc cel mai mult si ma gandesc ca primesc si mai multe spamuri. Va rog sa ma treceti si pe mine in listele voastre.
Avea dreptate gabitza, e mai rapid daca vrei sa intrebi ceva...Pe ea am mai stresat-o in cate-o zi, dar e f. draguta si raspunde intotdeauna. 

35+
Sara-Maria
simonacip spune:
Ah...si poate ma mai ajutati cu ceva...caut restaurant pt botez...vrem in iulie in prima duminica cam asa...ce ziceti? Ma ajutati cu idei?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Cleo pai mai nasti natural daca o sa aiba 4,5 kg? Eu zic sa te gandesti de 2 ori!Eu una nu as avea curaj...si sunt viteaza de felul meu.
De Ylari mai stiti ceva?
Va poop! O sa mai dau un refresh din cand in cand sa vad ce se mai intampla pe aci...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
sotia unui coleg de-al sotului meu a nascut acu o luna baietel de 5200gr, normal!!! si a depasit cu 2 sapt termenul de 40 sapt...

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Fetelor, am trimis pe yahoo pe contul comuun de mail id-ul meu de mess. Nu l-am pus aici ca e adresa de mail pe care o folosesc cel mai mult si ma gandesc ca primesc si mai multe spamuri. Va rog sa ma treceti si pe mine in listele voastre.
Avea dreptate gabitza, e mai rapid daca vrei sa intrebi ceva...Pe ea am mai stresat-o in cate-o zi, dar e f. draguta si raspunde intotdeauna.35+
Sara-Maria
eu nu stiu parola de la contul comun :( sa intri si la mine
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
cleo78 spune:
5.2kg????
L'elefantul!!!
Pai...dr mi-a zis asha, ne videm lunea viitoare daca nu nasc pana atunci. Si atunci facem o eco, si mai vedem ce masuri luam de convingere.
Nici nu imi mai pun probleme de nastere.... l-am pregatit moral pe tati: daca e cezariana, sa mai puna 50 euroi la doftor, ca nu mai am parte de moashe, si la anestezist sa dea si de adormire, dar si de trezire. In rest, nu e decizia mea. De nascut tre sa nasc!!!!!
Hai fifitsa lui mama, ca te iubim 

. Hai sa dai un cap in gura lui tati, ca ficatul meu e deja bine batut....

40sapt+2 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Nicole1980 spune:
Fetelor va pun un link cu pozele cu rochita si pantofii cumparati pentru nunta la care vom merge pe 17 mai.
Sper sa imi mai fie buna ![]()
![]()
![]()
Am postat si cateva poze de acum 8 luni, din "luna de miere", cand aratam si eu a OM...
Ce ziceti ... e diferenta , nu ?
Dar asta este, bebe sa fie sanatos, ca de dragul lui o sa slabesc eu mai tarziu....sa nu-i fie rusine cu mine.
http://family.webshots.com/album/563300950zENXar?vhost=family&start=0
Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
chinabulina spune:
denisa, felicitari pt bebe 
alysh, bun venit acasa. imi place starea ta de proaspata mamica fericita 
doloress, incredibil cata putere poate sta intr-o mamica atat de mica. m-ai impresionat mai mult decat as putea pune in cuvinte. tot respectul!
iar pentru ylari
fara numar!!!!!
38+, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Andree27 spune:
Monik te-am adaugat s pe tine in lista mea de mess!!!
Poze
Andreea
35+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 5 saptamani!!!