Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Redai deja ii dau Bonisan pt colici, ca are si din alea, beau si eu 2 l de ceai de chimin pe zi, suzeta o scuipa instant, nu-i place

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, stiu ca sunt tare nesimtita, dar nu se poate o intalnire joi sau vineri?miercuri fug pana la oradea cu mami ca am de lucrat la ea in gura si nu mai am altadata ocazie, stiti?dar joi sau vineri vin si eu. hm?si da, si noua ne-ar fi bine dupa 2 sau inainte de 12. haideti sa ne vedem pe la 11. sau e prea devreme pt voi? yamiii, abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu sunt deacord cu schimbarea zilei,cu conditia sa vii cu piti,dar ora 11 nu e ok.Inca la ora aia imi vbeau cafeaua si.Abia imi revin dupa noapte.La mine e ok mai dupa masa.Sa vedem ce zic si fetele.

Fetelor care stiti mai multe date despre noul spital particular imi ziceti si mie?Nu au un link?

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI si pt mine e ok schimbarea zilei dar legat de ora nu mai zic nimic TIADRIS doarme de la 10 si e aproape 1 si tot doarme :))so pape mami de fatuca
ARLEENA nu e un program special pt bebe dar am incredere ca i apa curata

TU FETELOR care aveti probleme cu bebelashii cand trebuie sa le scoateti muculetii incercati si faza cu TV ,dati drumul la TELEVIZOR poate le atrageti atentia si e mai ok
au asa fac cand ii aspir nasucu ,cand ii tai unghiutele

azi am programare la gine ,vreau sa vad daca e ok sa mi pun sterilet mai repede ca m am saturat sa tot iau anticonceptionale si se intampla sa uit sa le iau

tu fetelor asa mi cade paruuu nu stiu ce sa ma fac

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex incearca samponul de la Clear pentru parul care cade.La mine functioneaza si incearca sa mai tai un pic din el.La mine asta a fost solutia.Cat despre TV, sau alceva care sa ii atraga atentia.....nici nu intra in discutie, al meu pici daca vede ca scot aspiratorul nu mai functioneaza nimik

Sa nu uitati de mine va rog cu spitalul.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, eu joi trebuie sa ma duc cu sanii la 14 la medic, dupa 16 sunt libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

kitzy, felicitari in primul rand pentru comoara! m-am uitat la montaj si e superb! acu imi pare rau ca nu mi-am facut mai multe poze cu burtocul. despre mancare/somn, si eu am fost la fel, credeam ca-mi iau campii sau intru la balamuc dar pana la urma am rezistat. stateam cu ea la san si 1 ora-doua. ma puneam in pat la tv, si pe ea o lasam sa suga. alternam sanii o data la 20 minute.
in pat am facut sa fie un pic mai moale (ca deh asa mi-s si io cu grasimile, mai moale ), am pus o paturica moale pe saltea, si o transferam adormita. ce am mai realizat dupa o vreme e ca nu putea sa doarma decat pe burta. asa ca eu m-am riscat si am lasat-o sa doarma e burtica. altfel nu aveam nici o sansa. iti doresc lapte mult si rabdareee!

alex, ce face scumpica de tiadris?

meli, am uitat sa-ti spun la multi ani, iti spun acu' cu intarziere.

redai, mami_alexia, velenamaria, imi pare rau ca is bolnaviori copilasii, dar lasa ca trece repede!

bex - de faaaaaain mananca scumpica de cari!! nu da din manute, nu scuipa, hihi, papa cuminte de tot! pui pe ea sa n-o deochi! ce soi e scaunul de masa?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hai ca doarme bebe si am avut timp sa raspund mai mult:
Ioana, felicitari pentru “mama”. Ce bine trebuie sa te simti cind il auzi pe Patrick zicind asa!!!! Am vazut si pozele cu micul explorator.

Magdutza, am vazut filmuletul cu Victor. Ce-I mai place sa alunece!!! Azi-miine te vedem cu el in parc, cu copii mari, pe tobogan.

Co, am vazut filmuletzul cu Carinutza mincacioasa! Si pozicile. Ce ochi albastri mari si expresivi are!!! Cred ca ti-am mai zis chestia asta. Si e mortala cu bentitele alea!!!

Alex, si pe mine ma intereseaza lada frigorifica de masina. Daca afli amanunte, sa-mi zici. Chiar nu stiu ce ar trebui urmarit cind o cumperi. Am vazut la aceeasi capacitate si la 25 de lei si la 150 de lei. Care e diferenta, habar n-am.

Kitzy, sa insisti cu sinul. Lapte praf numai in caz de extrema urgenta. In timpul zilei sa te astepti sa pape si din ora in ora la tzitzi. Si chiar daca nu suge nimic, tot o sa ceara sa o tii la sin…acolo se simte ea ocrotita. Incet-incet o sa-si faca si program, ai sa vezi. Noaptea sa o pui la sin cind cere, insa nu aprinzi lumina, nu vorbesti cu ea, doar papa si atit. Va intelege si va face diferenta dintre noapte si zi destul de repede. E normal sa doarma dupa formula, ca e ca un bolovan in stomacelul ei! Si sta acolo mult mai mult decit laptele de mama. Asta nu inseamna ca nu se satura cu laptele tau…doar ca il proceseaza mai repede.

Adriana, sanatate multa Alexiei.

Arleena, vreau si eu la bazin, insa nici cum nu ma pot mobiliza. La vara cind mergem la mare il bag si pe Stefan in apa, la piscina. O sa aiba 6 luni, deci sigur va fi ok.

Velenamaria, sanatate lui Edi. Oricum ploua, asa ca nu prea cred ca vei putea iesi afara…

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, uite ca am mai gasit salvat prin arhiva mea, legat de plinsul bebelusilor. cel de foame e cel mai usor de recunoscut. eu, cel putin, l-am dibuit inainte chiar sa citesc acest material :

NEH - in traducere libera MI-A FOAME . Cum sa recunoasti sunetul ? Uitati-va la gurita lu' bebe si vedeti daca duce limbuta in cerul gurii cand zice "N" . El o sa repete sunetul pana ai sa-i dati ce cere , altfel incepe sa urle si nu mai puteti recunoaste "indicatia" . Cu cat vi se da mai bine urechea cu atat o sa reusiti sa intelegeti ce vrea din primele secunde .

OWH sau AU - inseamna ca este obosit si vrea sa doarma . Aicea e cu schepsis : unii copii fac gurita mare si zic AAAAAAU , altii OOOOU , depinde . Ideea e sa recunoasteti cascatul de oboseala din cuvintelul asta . Deci : pus copilul la somn . Chiar daca protesteaza sau plange , o sa adoarma in cele din urma . Ajutat sau nu , depinde cum l-ati invatat .

EH - il deranjeaza aerul din stomac si vrea sa ragaie . Cum recunoasteti sunetul ? Uitati-va le pieptul lui si cum se contracta sacadat . Ca si cum are ceva de "dat afara" . Ajutati copilul sa ragaie , cateodata are mai mult de un "bac" de dat , o sa continue sa zica EH pana scoate tot .

EAIRH sau EAR - are gaze abdominale . Sunetul e simplu de recunoascut daca va uitati cum isi contracta stomacul si intinde piciorushele . Il puteti ajuta cu un masaj pe burtica sau asezandu-l pe umar .

HEH - este un sunet scurt , repetat foarte des sau spus o singura data , urmat de "foiala" de discomfort . Adica : ii e cald/frig , vrea schimbat sau il deranjeaza pozitia/hainutele/paturica/lumina . Incepeti cu scutecul , ala e cel mai aproape de piele . Hainutele il deranjeaza atunci cand au cute . La fel si asternutul , trebuie intins bine .

Sper sa te ajute.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alexutza, draga, se vede ca Tiadris e cuminte si nu stii cum arat un copil care tipa. Subscriu ce a zis Lore, doar ca Alexia nu se face chiar albastra. Insa urla, fuge de mine, se intorce pe toate partile, piciorele i le tin intre picioarele mele iar mainile i le tin cu o mana ca celalata sa o pot folosi la aspirat. Eu ma descurc cu pompita normala, doar sa ma lase. Am fost la farmacie, i-am cumparat Vibrocil(picaturi pt nas)ca nu mai aveam.

Am primit de la sotul meu comnada de capsuni cu smantana, ma duc sa prestez.Yammmiii

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput