Gravidute si mamici de Cluj - 76
Raspunsuri - Pagina 6
antoni spune:
mami_alexia-yamiiii, ce pofta mi-ai facut,hihi.
Lore-scumpa, de ce vrei clinica particulara, te gandesti la bebe 2?
na,ce ziceti de intalneala? cine vine?joi la 16 la sinaia?trebuie oare sa rezervam?
bex spune:
Diana scumpo, e Chicco Polly Duo., cu 3 nivele de inaltime, ff practic si comod, de la carrefour e luat. si stai linistita ca avem si noi episoade de dezastru ..o sa pun un filmulet sa vedeti cand papa singurica ce mizerie face:))
Poze noi cu Irinuca? Si cu Timi? fetelor??
anca, multumim:) si puiul Stefan e un baietel frumusel foc si delicios!
masa de azi de la 1.30
http://www.youtube.com/watch?v=PXsqFgvkS3c
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
anca.b spune:
Meli, joi la 4 e ok pt mine. sa vedem ce zic si fetele. ca al meu puiutz doarme oricum mai bine afara decit in patutz. numa' sa nu ploua!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
antoni spune:
deci, joi,ora 16 pana acum, sa vedem cine mai modifica cate ceva. hm?
vin:
anca.b
Meli
cine se mai inscrie?la niste papanasi?incerc intre timp sa mai pun niste poze
antoni spune:
vai ce incet se incarca pozele.asta dupa ce m-am chinuit sa ma logez,hihi, mi-am uitat din nou parola.blonda.
redai spune:
Meli vreau sa stiu de clinica, si ma intereseaza repede.In nici un caz nu fac bebe 2.
CIne stia de spital, va rog sa imi dati niste date
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Anca merci mult, sper sa-mi fie de ajutor.
Am vb cu dr si-am ajuns la concluzia ca fata mea e comoda si lenesa si nu suge cat ii trebuie, numai cat sa se sature pe moment si dupa-aia normal ca urla de foame si eu nu mai rezist pshic sa stau agatata cu ea la san 20 de ore din 24 si sa fie tot infometata si obosita, asa ca ma mulg si ii dau asa deocamdata fara completare ca vad ca asa se satura si doarme 2-3 ore.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
magdutza24 spune:
LOREDANA ai o frumusetze de baiat,David e o dulceatza de copil cu ochii aia mari si albastri iti vine sa l mananci
sa va traiasca si sa va bucure
magda si victoras
arleena spune:
kitzy, astazi se pare ca nu sunt mami lui
.....poate tre sa te luam acasa la noi....redai, nu cred ca reactia lui a fost ca nu vrea bebe, pentru ca vazuse doar pozele cu kitzy graviduta....cine stie, poate are el amintiri de cand era in burtica???habar nu am???nu stiu ce e in mintea lui saracutul....si doar a mai vazut de 1 mai o prietena gravida, dar e drept ca imbracata, pe cand in pozele cu kitzy burtica era dezvelita
, habar nu am ce are...sper acum dupa somnul de amiaz sa-si revina....
legat de alaptat....stiu senzatia, si credeam ca nu o sa mai fac fata....dar a trecut, nu am renuntat si pana la 1 an jumate i-am dat...stateam si 3 ore agatat cu el de mine si sugea, mai dormea, iar sugea.....sa=ti spun ca si la 6 luni imi facea ragade, totul e sa ai rabdare....si nervi de otel....daca ii dai completare o sa-ti scada lactatia.....faci cum crezi tu ca e mai bine pt voi.
alex, eu am luat diavit, 2 bucati pe zi si a facut minuni impotriva caderii parului in timp ce alaptam. eu il cunosc pe proful care le face si el mi-a spus sa iau. dupa 3 sapt se vede efectul...inainte aveam dimineata pe perna plin de par....dupa 3 sapt poate gaseam 2-3 fire. intr-adevar cu bebe asa mic nu m-as duce la olimpic, alex are doi ani(joi face 2 ani) si deja nu mai e chiar asa sensibil....sper eu. si oricum, sistemul de filtrare la olimpic este f nou si s-au investit acolo bani grei....eu cred ca mult mai multi ca la aquina, sicer
anca si mie mi=au trebuit 2 ani sa ma mobilizez sa merg la bazin.....si ziceam cand era alex mic mic ca tre sa ma duc sa ma dezmortesc, ca ma cam deranja coloana de la stat in pat, pe scaun si cu alex in brate....
redai spune:
mersi mult Magdutza.
Hai mai fetelor.Am o chestie urgenta cu spitalul repectiv si nu am gasit nimik pe net.ma refer la spitalul particular al lui Butnaru
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()