Gravidute si mamici de Cluj - 76
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
Kitzy, draga, cand papa de la tine, o auzi cum inghite? Daca da inseamna ca e ok, ai lapte.Pot fi mult chestii..de exemplu poate i se pare mai usor sa traga de biberon si atunci prefera biberonul. Dar daca vrei sa o alaptezi, mai insista cu sanul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
arleena spune:
fetelor, am fost ieri la bazinul olimpic cu piticul meu. i-a placut de numa numa, este un bazin mai micut cu apa calda. e f palcut. costa 10 ron intrarea pt adulti si pt cei mici e gratis evident.
de aquina nicio veste?ati fost careva?am vazut site-ul lor, pozele sunt faine, da sincer nu stiu ce-i cu textul ala in latina sa ce o fi, ca nu inteleg nimic
velenamaria spune:
buna mamici...
KITZY.felicitari ptr fetita..e tare dulcica. si eu zic sa insisti cu sanul si sa nu treci prea repede pe lapte praf. si eu cu edi am fost asa la inceput...am crezut ca nu se satura si am vrut sa-i dau lapte praf..noroc ca m-a sfatuit cineva sa-l pun mai des la san. singura chestia, sa zic asa negativa, a fost ca-mi adormea la san si il lasam asa sa doarma si acum face la fel.( nu tot timpul)erau zile cand sugea si la o ora sau chiar jumatate de ora. acum tu vezi..incearca . in cateva zile iti vei da tu seama ce si cum.
BEX..am vazut pozici..e asa de frumoasa Carina! spor la papat..edi al meu nu prea se omoara cu papa..cred ca-i place mai mult tzitzi.
am vazut si alte poze si filmulete...dar nu mai timp sa le laud..pe langa aparitia primilor dintisori noi ne luptam si cu prima raceala. saracu edi are nasucul infundat..nu ma prea lasa sa-l curat..nu poate papa bine nici nu poate dormi. ieri noapte a dormit pe umarul meu...asa putea respira mai bine. sunt rupta de oboseala si sunt si eu racita...
va doresc o zi minunata.
la noi tocmai se lucreaza la asfaltarea starzii...nu stiu cum am sa mai ies cu caruciorul uf uf.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
velenamaria spune:
p.s
mai am o intrebare..daca se intampla ca bebe sa doarma atunci cand trebuie sa pape fructe..sau supica..sariti masa respectiva? adica mai dati fructe in ziua aceea? edi mai adoarme intre 10-12..inainte de 10 nu pot ptr ca tocmai a papat la 9 lapte...iar dupa 12 vine supica...
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
Ioana13 spune:
Kitzy eu il puneam pe P pe o paturica, invelit in ea, ca sa nu simta diferenta mare de temperatura intre statul la sin si mutat apoi in patut rece. Il puneam cu patura calda in patut si isi continua somnul. Eu, din ideea ca nu se satura cu laptele meu, am pierdut treptat laptele, asa ca da, daca vrei sa alaptezi sa ceri sfatul unui dr. si sa insisti cu laptele. pUPICI, SUCCES
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
Salutare
va dati seama ca si eu vin la papanasi
ADIRANA nu i dai puiului panadol ?poate o sa i fie mai bine
CO 
ARLEENA e f frumos la AQUINA ,noi vom merge curand
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
arleena spune:
kitzy f frumos motantajul, l-am vazut impreuna cu alex al meu...si s=a iscat o problema....dintr-o data a mers direct in pat si a inceput sa planga cu capul in pperna, am mers la el sa vad de ce plange si mi-s spus "nu vine mami acasa" uimita ma uit la el, cum nu vine mama, eu sunt mama, "nu, alta mami" si mai uimita, cum alata mami???eu sunt mama ta!!! motajul mergea in continuare si se uita la calculator si zice "aia mami, nu vine acasa" si iar s-a pus pe jelit
si acum o tine una si buna ca nu eu sunt mami, ca aia de la calculator e mami
.....
alex29 sa-mi spui si mie cum a fost la aquina, si tariful, si ce anume ofera pt copilasi mici, al meu are 2 ani imediat si as vrea sa-l dau la innot dar la olimpic am vb si zicea ca numai dupa 4 ani jumate il ia
....
kitzy spune:
Arleena draga de tine, imi pare rau ca ti-am iscat probleme cu puiul...sper sa-si revina repede sa o vada pe adevarata mami ![]()
Ioana mai nou si eu o pun pe Diana cu paturica cu tot in pat, dar nu tine faza tot timpul, cateodata nu mai stiu ce sa-i fac s-o linistesc, cred ca intr-o buna zi o s-o iau razna. Numa sa creasca mai repede sa pot descifra de ce plange ca acuma-s cam in plop 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
mami_alexia spune:
Alex, raceala o tratam cu Nurofen si cu Eurespal pentru gat. Mai problematic e nasul, de care nu ma lasa sa ma ating, urla cat o tin plamanii. In dimineata asta i-am scos o tona de secretii din nas dar asta dupa lupte grele. Daca doar ar da din cap ar fi bine, dar ma prinde de maini si ma impinge si e destul de puternica, trebuie sa ma lupt cu adevarat...

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Arleena eu cred ca nu ai inteles bine
, el nu vrea o surioara, adica mami sa nu aduca acasa pe bebe.Eu asta am inteles din ce ai scris tu.Poate gresesc
Elena eu nu stiu ce sa iti zic ci sucul.Eu din cauza somnului haotic nu am reusit sa ii fac un program.El si acum ar manca numai lapte.CU greu papa si alte mancaruri,cu joaca,Carina,pacaleli.Asa ca nu-ti pot da sfat pentru ca eu nu am reusit.Dar dupa o ora dupa lapte parerea mea este ca ii poti da suculet.Mai ales ca el are probleme si cu scaunul.
Kitzy la colici nu te-ai gandit? Ii dai ceva pentru durerile de burtica?Suzeta nu vrei sa o incerci?
Adriana in legatura cu curatatul nasului.La noi e cea mai crunta operatiune.Urla de se face albastru numai daca vede aspiratorul, fara saa ii dau drumul.I se taie respiratia.Avem si aspirator nazal cu baterii , dar ala nu trage si nici ala nu il suporta.In ultima instanta sotul il tine de maini si eu cu o mana ii tzin capul si cu cealalta il aspir.Toare astea se intampla cu urlete ingrozitoare,cred ca vecinii cred ca in torturez pe asta mic.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()