Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara, fetelor!

Am incercat sa ma pun la curent cu ce ati scris, dar n-am reusit tot...Profitam de vrema frumoasa! Marturisesc ca m-am reapucat de citit! Mi-era dor...N-am mai citit o carte intreaga de cand eram gravi...Doar Mama si copilul...hehehe...
Eu sint groaznic de racita, la DEva am fost toti raciti, mai putin Sara...ce sa zic?? Daca scapa neracita, are imunitate fata...
In rest, noi bine, papam din ce in ce mai diversificat, radem si ne veselim toata ziua!Vreau sa-mi treaca odata raceala asta ca nu mai suport...

Victo, cu degetelul, eu nu ma mai stresez...O sa renunte ei singuri la asta...Felicitari pt papa!

Si tie, Co! Mai bien zis Carinutei, ca am vazut-o cat e de dragalasa!

Diana, are personalitate Irinuca...Lasa ca se da ea pe brazda, stiu ca e frustrant, dar la unii bebelusii e mai greu inceputul si apoi totul decurge bine. Cu cereale ati incercat?

Va pup! O seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI draga se pare ca numai noi suntem prin zona :)
sunt asa de ocupata ....
am fost azi la Dermatologie nu m am potolit :petele micutze ce ii apareau lui Tiadris sunt de la apa ,cand am vrut sa i arat dr n am mai gasit nimic ,de fapt nu s pete ii apareau pe manutza 1 ,2 pete mai aspre
legat de cojite mi a spus sa insis cu uleiul de masline
iar daca tot am fost acolo am intrebat ce pot face sa nu ma mai irit asa dupa epilat si a spus :SA NU ma mai epilez dupa dus ,iar eu intotdeauna dupa dus ma epilam :(
mi a recomandat sprayul de la avent sa l folos dupa fiecare epilare
poate va folos la careva inform astea

MELI ti am trim pm
am uitat sa te intreb cand a inceput piticutza sa stea in fundic ?
noi de abea acum incepem :)

GEANY bine ai revenit mamicuto ,eram tare obosita cand mai vaz tu :))
iar lui LORE ii sta superrrrrrr bine cu noul look

pt colici incearca si WATER GRIPP ,la noi a functionat f bine

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

geani bine ai revenit...da..intr-adevar noi eram.tot incercam acum asa-mi amintesc de tine,m-am uitta iar la poze cu voi,dar nu-mi dau seama unde erati.spune-mi poate imi readuc aminte.eram la o masa mare cu multi prieteni si cu tatal Sarei care ne-a chemat cu el de 1 mai

da..tu fetelor,ma gandeam ca poate are cev aganduri ascunse,ca pe urma ne-a chemat si duminica la tarnita.dar ieri a fost la noi o asistenta sociala de la primarie,care avenit de fapt sa vada si cond in care locuieste sara si sa ne impace probbail...pt ca exista un copil asa de mic.ca noroc ca l-a prins aici,3 ore apovetsit cu noi,a fost fascinata de sara.el spunea tot ferm ca el divorteaza..ca el numai poate trai cu mine..ca-s rea..ca etc.in fine...aia si-a cam dat seama de el ,de situatie si a tras niste concluzii care se vor pune la dosar si care is cam in defavoarea lui.

meli..mersi de felicitarile cu olita.aseara am laudat-o si azi dim cand am puso pe olita era deja facuta in pampersdar o sa continui in fiec dim chiar daca a facut.va urma nopate buna la toate mamicile si la toti bebeii

da..si eu sunt f curiaoasa cum se incheie capitolul alaptat la un an jum.nu stiu cum v-a adormi sara fara ea seara...ca peste zi mai adoarme in carucior la plimbare,dar seara fara ea nu poate.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

quote:
Originally posted by sara2007
da..si eu sunt f curiaoasa cum se incheie capitolul alaptat la un an jum.nu stiu cum v-a adormi sara fara ea seara...ca peste zi mai adoarme in carucior la plimbare,dar seara fara ea nu poate.

ioana

Buna dimineata! Subscriu ce a spus Ioana, nu stiu cum va adormi Alexia dupa aceea. Mi-am propus totusi sa mai astept vreo doua luni, sa treaca sesiunea. Ca daca ma apuc acum, odata cu examenele , nu cerd ca obtin nici un rezultat. M-am trezit asa dimineata sa mai lucrez la proiect, e bine ca puii mei dorm si am liniste.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, spor la treaba!
gabi, mami..nici pe la cumparaturi nu mai ajungi..am vazut ca se ocupa singur Cornel de asta..;)

eu astept azi cu inima indoita rez.la analize..dar dupa cat mi l-au chinuiit ieri, eu alte analize curand nu-i mai fac..efectiv aproape mi s-a facut rau ieri stand cu el la intepat.a venit tata-su si a mai stat in partea a doua..
acuma a fost tare greu fata de alte dati...pentru simplul motiv ca s-a ingrasat! si din cauza grasimii de pe maini fffffff greu i-a gasit vena...
toata ziulica mi-a fost necajit si plangacios.

azi mergem la vaccin..:(:( alta dostractie...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Fetelor, azi se organizeaza 'marsul carucioarelor' incepe la 11,45 in Piata Pacii, e un protest contra soferilor care parcheaza pe trotuare, cine vine???

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Victo, sper sa iasa bine analizele
Ioana, Adriana voi vreti sa le dati laptic pana se opresc singure, sau v-ati propus sa opriti voi alaptatul la un moment dat?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Nico as veni parca si eu din punctul de vedere al masinilor, dar ma gandesc si eu ca am masina , si tot pe trotuar o parchez cand nu am loc de parcare. Plus ca la ora aia imi doarme asta mic

Paula tin pumnii sa iasa analizele ok, saracutu pui mic.

Alex mersi de complimente.Poate mi-o iau in cap.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor stie careva numarul de telefon al doamnei din Manastur care vinde lucruri de copii?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nico, pt Alexia si cred ca la Sara e aceasi poveste, alapatatul a devenit o rutina si nu cred ca va renunta de la sine. Eu imi propun ca pe la toamna sa incheiem procesul. Cred ca un an si jumatate e suficient.

Alex, mai stii ceva de Andreea? Are vacanta prelungita acasa? Ca mi s-a parut ca am zarit-o luni pe undeva dar eram la departare.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput