Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna-si de la noi
NOI ne-am trezit de dimineata,am dat o tura prin imprejurimi,si am adormit la locse vede ca ii prieste la Alvaro aerul de mare

alex-normal ca erai obo,dupa atata drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Nico, pt Alexia si cred ca la Sara e aceasi poveste, alapatatul a devenit o rutina si nu cred ca va renunta de la sine. Eu imi propun ca pe la toamna sa incheiem procesul. Cred ca un an si jumatate e suficient.

Alex, mai stii ceva de Andreea? Are vacanta prelungita acasa? Ca mi s-a parut ca am zarit-o luni pe undeva dar eram la departare.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

andreea o venit de la sucoava sapt asta iar vineri pleaka din nou la carans-severin la nunta si se intoarce luni, asa k e tot in concediu

Baita lui Dragos
POZE NOI

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor anu trecut pe vremea asta am dat nastere unui bebe mic si frumos care este Dragos dar dupa data e vineri ziua lui, asa k sarbatorim azi vineri cu pitici si sanbata in familie.

azi am fost afara o tura k sa avem pofta de somnic iar dupa ce se trezeste Dragos mai iesim o repriza, dar nu am putut sta in parc deoarece o venit galeria de fotbal a lui u si strigau ce nebunii de nu am mai putut ramane, si numai injurau iar politia nu le zicea nimik, va inchipuiti k era parcu plin de copii, cred k numai in romania e posibil asa ceva.

geanny distractie placuta la amre daca am inteles bine k sunteti acolo.

legat de marsul carucioarelor e o idee buna, deoarece ieri am fst la croitoreasa pe ciucas in manastur si nu am avut lokpe trotuar si era o circulatie , e groaznic

Baita lui Dragos
POZE NOI

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Am vrut sa mai dar m-i s-a blocat calculatorul,asa ca pana m-am mutat la altul a tecut un pic.

Gracias elenuta 23-siLA MULTI ANI PRINTISORULUI SI SANATATE MULTA,SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI FERICIRE

IOANA 13-ASA ca suntem o trupa buna,parca-i vad pe toti cum merg pe la distractii

alex-si eu ma depilez dupa dus,dupa parerea mea e mai bine ca porii perilor sunt deschisi,si mie mi se irita foarte tare dar i-mi dau cu o crema si i-mi trece,a doua zi nu mai am nimic.

lore-vezi ca nu numai eu i-ti fac complimente ,no si ce ma bucur ca i-ti sta bine.cu siguranta ca al tau s-a indragostit iar de tine.

sara2007-ai o scumpa de fetita,asa era de dulce cum pasea pe acolo,da intradevar erati mai multi.A remarcat-o si varamea ca era cu mine.
Noi eram la ultima masa la aceea mare,am imartit masa cu mai multe persoane ,si noi eram 4,eu varamea si 2 tipi.ALVARO nu era cu mine.varamea e inalta si bruneta,eu mai micuta si blonda aveam parul legat,si tot ieseam sa vorbesc la telefon,eram foarte solicitata poate i-ti aduci aminte.

fetelor va pup dulce ma duc sa papa ceva ca asa mi de foame miam miam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Aha, deci azi e ziua lui Dragos, eu aveam impresia ca e vineri.
LA MULTI ANI, DRAGOS! SA CRESTI MARE SI SA IL PRIMESTI CU BRATELE DESCHISE PE BEBELE PE CARE MAMI TAU VREA SA TI-L FACA CADOU!

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA TI BUCURI PARINTZII

magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
M-am intors din oras. am fost cu bebe, impingind caruciorul pina in piata cipariu, apoi pe pata si inapoi in groapa. a fost super, mi-am vizitat colegele de serviciu, si fostele colege si o matusa...ce mai am fost in turneu.
si mie mi-a prins bine si plimbarea si compania!
imi pare rau ca n-am ajuns la marsul carucioarelor. se terminase cind am ajuns eu in centru. as fi participat, ca multi nesimtiti a lasat DD pe pamint. daca si pe dorobantilor, unde e ditai trotuarul a trebuit sa merg pe strada pt ca si-a parcat un dobitoc jeepanul pina in usa casei, perpendicular (desi avea loc destul si restul masinilor lasasera macar atita loc cit sa poti trece cu caruciorul). in fine, bine ca am ajuns acasa!!!!
bebe e rupt de oboseala, desi a dormit pe drum o bucata buna...sper sa mai atipeasca un pic pina la masa de la 6.

Pai si daca azi e ziua baiatului sa-i zicem si noi: La multi ani Dragos!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Arleena, parca ziceai ca ai alpatat pana la un an si jum. Cum ati reusit sa incheiati procedura? Ma informez pentru cand imi va veni randul.

ALEXIA- 1 AN

pot sa spun ca f natural si neasteptat de bine....imi faceam probleme pt ca era f atasat de tzitzi, cerea f des, tot timpul inainte de somn, cand avea chef de alint....dar am citit ca tre sa pregatesti copilul, sa-i spui ca e mare si tre sa renunte...
cam o luna a durat procesul, seara ii dadeam sa suga si ii spuneam ca a crescut, ca nu mai e bebe, si asa treptat cred ca a inteles...bine au fost si momente cand am refuzat sa-i dau si ii ofeream biberonul(nu i-am dat completare niciodata si din biberon nu a baut deloc inainte)a inceput sa-i placa.....cred gustul laptelui, ca era altfel decat al meu, mai sarat(lapte de vaca 3,5%)...si lui ii place sarat.il intrebam seara ce vrea lapte sau tzitzi...si cu o zi inainte de a face 1 an si 6 luni a zis ca vrea "aptele, nu tzitzi"
dupa ce l-am intarcat de tot a urmat o perioada cam o luna cand a fost extrem de constipat....am citit pe net, si am vb si cu doc si zicea ca e perioada de tranzitie si unii copii fac diaree altii se constipa....am incercat tot ce mi-a zis doc si doar cu diavit(recomandat de proful care il face, eridiarom si diavit)l-am scapat de constipatie. nu a fost chiar asa greu cum ma gandeam......totul e sa fi optimista si sa-i explici copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani fericiti pentru Dragos!!!

am scapat de vaccin nesperat de bine..tata-su se prostea in fata lu' bb si el zambea cu acu' in piciorus...la sfarsit cred ca s-a prins care-i faza si a schitat un mic scancet..da i-a trecut repede. acuma doarme ingerasu lu' mamica..:):)

aaa.. si sa nU uitam...CFR...CAMPIOANAAAA..OLEEEEEEEEE..OLEEEEEEEE...CEFERE!!mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Intalnire maine la ora 15 pe terasa la Sinaia.

-Ioana( mami de P)
-Lore
-Nico
-Meli(Antoni)
-Anca.b
Cine mai vine?

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput