Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

kitzy,

daca te intereseaza am o brosura excelenta despre alaptare... foarte interesanta si educativa...

da-mi un semn si ti-o trimit pe mail...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anca fata mea mananca noaptea de rupe. Am incercat s-o alaptez, face la fel, adoarme, o pun in pat, si plange de foame si iar la tzitzi si iar plans dupa si tot asa o tinem noaptea si nu doarme mai deloc si e obosita si e si mai rau. Lapte praf nu-i dau mult oricum noaptea, dar e mancacioasa, parca nu se mai satura.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Kitzy, ma bag si eu in discutie, hihihi. Nu e relevant faptul ca tu bei ceai si ei ii dai Bonisan, poate avea colici si de aceea sa planga noaptea nu neaparat ca ii e foame. Oricum, nervi de otel! Si nu te astepta sa fi fresh dimineata ca nu e chip in prima luna. Trebuie sa simti ca esti mamica!

Stiu ca ai impresia ca de la laptele praf se satura instantaneu. Copiii alpatati la san, mai ales in prima luna, pot manca din ora in ora, e ritmul fiecaruia. Cu alptatul nu poti sa ii faci un program. Alexia si la 6 luni manca aleator la san. Puteam sa ii dau acum si peste o ora sa vrea din nou.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sara2007 la olimpic in bazinul mare e apa mai rece, in jur de 23 grade, in cel mic e cald si bine, iar atmosfera in toata incinta e f placuta...., ma rog, e umiditate, ca doar e apa p-acolo, dar e cald si placut si in interior. eu mi-am propus sa merg in fiecare duminica pe la 11-12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Arleena, parca ziceai ca ai alpatat pana la un an si jum. Cum ati reusit sa incheiati procedura? Ma informez pentru cand imi va veni randul.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany bine ai revenit!!! PAtrick abia asteapta sa mearga cu Toreadorul in cluburi sa se intilneasca pe acolo cu Tiadris, CArina, Timea, Alexia, Daria, Bea, SAra1 ai 2, Ana...

MAgdutza foarte dulce Victoras. Cum de ai facut cezariana?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

IOANA am facut cezariana ptr ca am facut preeclampsie si am stat 1 saptamana internata inainte sa nasc,am facut tratament ca sa mi controleze tensiunea,si intraoperator mi au depistat si varice pe uter si doctorul mi a zis ca daca nasteam normal nu reuseam.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

IOANA si Victoras tot asa adoarme la mine in brate cum adorme Patrick la taticul lui,si mie imi e frica sa nu l obisnuiesc asa ca acum e usor dar peste vreo 2 luni cand o fi de 6-7 kg ce ma fac,Patrick s a obisnuit sa doarma in brate sau nu?

magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Magdutza Patrick a avut perioade scurte de adormit in brate, cind a fost racit si cind a fost micut, dar asta tin minte pt ca avem poze si filmute. Acum adoarme singurel, in patutul lui.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,eu maine sunt pe la oradea,sa scrieti daca se hotaraste de o intalneala,va scriu si eu seara cand ajung.va pupic pe toate si va doresc maine o zi frumoasa,cica va fi cu soooooareeeee!!!!!!!

pupici

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput