Gravidute si mamici de Cluj - 76
Raspunsuri - Pagina 11
mami_alexia spune:
Salutare! Eu iar n-am avut net 

Alex, nu stiu ce sa zic in legatura cu Vibrocil, stiu ca mi l-a recomandat dr, il folosesc de cand e Alexia mica cand are probleme cu nasucul si isi face efectul adica nu il folosesc doar ca sa curat, ii si desfunda nasul cand nu am ce aspira. Cat despre pompita, o folosesc de cate ori e nevoie, cel mai rau e noaptea...dar daca as lasa-o asa n-ar mai putea respira si n-a dormi deloc. Asa ca o chinui putin , apoi doarme linistita.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Ani, 
Anamica, bine ai revenit. abia astept sa va vad la intilnire. m-am uitat la meteo si ziceu vreme buna. yeeee!!!!!
Magdutza, nici la noi nu a functionat bonisan sau ceai. cu sab simplex am rezolvat problema.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
Geany nu e vb de bretorul clasic, ci cum ziceai tu ,ceva de genu intr-o parte.Stai linistita ca nu ai ajuns.Oricum am mers la tipa care ma face de ceva vreme buna.Mi-am mai pus suvite mai inchise la culoare.Am prieteni care mi-au zis ca arat a 16-17 ani 
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Geani merci!
Si eu ii dau bonisan pt colici si parca n-are efect. Ma gandesc sa trec pe sab simplex si in plus beau si eu 2l/zi de ceai de chimen.
Cu lapticul treaba sta asa: ma mulg si ii dau cu bibe ca nu suge mult ca doarme lemn de n-o mai trezeste nimeni, numa cand o pun in pat
si macar asa stiu sigur ca mananca si nu plange de foame.
Lapte praf ii dau doar la ultima masa de seara cand nu mai am productie buna de lapte si noaptea, in rest peste zi, mergem cu laptic matern.
Azi am scos-o prima data afara cu caruciorul, a dormit tun 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
Victo spune:
geany...bine ai revenit pe forum..eee..piti meu azi e f urlacios..acu a plecat cu tata-su in marsupiu..e greu de el si de noi..ca nu doarme cat trebuie, e obosit si se pune pe urlat...:(:(
eu stiu ca vibrocilul se fol doar in caz de nas infundat, ca sa poata respira.deci cat mai putin!
magduta..tare dragalas victoras bebelas..:):)
dar cum de ati facut pozele acelea din primele minute, cum de v-a lasat inauntru?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Kitzy, nu-i mai da lapte praf noaptea. ei oricum papa putin noaptea, nu trebuie sa ai sinii plini ca sa se sature. insa, laptele de mama are alte proprietati noaptea decit ziua si e f important pt bebe sa suga tzitzi. sa nu te astepti sa plinga de foame prea des in primele doua saptamini. inca are icter si e un pic molesita din cauza asta. o sa-ti fie dor de zilele astea, crede-ma!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
magdutza24 spune:
VICTO eu sunt studenta la medicina generala si de aceea am poze cu bebele din primele minute,mi le a facut o colega.Eu am nascut la Stanca si am vazut ca acolo mai lasa sa intre tatii in cezariene
magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/
magdutza24 spune:
KITZY laptel praf noaptea e foarte greu pentru stomacalul ei mic, daca nu o pui pe ea sa suga noaptea la san atunci dai lapte muls din timpul zilei si dai ziua lapte praf
dar sa stii ca daca nu o obisnuiesti la san si o invetzi cu biberon e rau.
dupa ce i trece icterul poate o sa inceapa sa suga la san,pt ca si Victor a avut cateva zile in care nu a vrut san ci numai biberon,dar si a revenit.
magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/
eladea2005 spune:
magduta,
noi am incercat de toate: bonisan, sab simplex, espumisan, debridat...
din cate am aflat si de la alte mamici, medicii pediatri recomanda debridatul si pt reglarea tranzitului si pt eliminarea gazelor, se pare ca ajuta...
eu din experienta iti zic ca la noi nici unul din cele mentionate n-a avut efecte spectaculoase...da-i si ceiut, eu i-am dat baby calm de mic, cu biberonul... si inca ii dau chiar daca are 5 luni...
si pt tine, bea ceai de stimularea lactatiei de la Fares, e bun...
rabdare multa si vointa!!! tinem pumnii, stim cum e!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
kitzy,
medicii neonatologi recomanda alaptarea noaptea, deoarece laptele de noapte e mai gras si contine anumite substante foarte necesare bebelului...
pot sa-ti spun doar ca si eu i-am dat completare lapte praf, cam pe la o luna, dar din cauza ca am avut niste rani foarte urate la san si pana au trecut i-am muls laptic in biberon si ii mai dadeam din cand in cand completare.... desi al meu era mancacios, dar tot trebuia sa stau cu el la san destul de mult timp...l-am invatat de mic cu bibe, insa n-a refuzat nici sanul... doar ca eu nu am putut sa-i dau direct de la sursa prea mult timp, mai mult ii mulgeam si-i puneam in bibe...
nu renunta, asta e ceea ce te sfatuiesc...
al meu de cateva zile nu mai vrea sa suga, asa ca trebuie sa -i scot laptic si sa-i dau cu biberonul...cred ca deja a renuntat la supt... bine, noi avem deja 5 luni si trecem incet incet la diversificare...
cu toate astea, daca o s-o mai iau de la capat cu bb2, o sa ma 'lupt' cu bblu sa pape san si o sa-l pun la san chiar daca o sa mor de durere... acum regret ca s-a intarcat atat de repede...
rabdare si tie si multa putere!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png