Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutari,

Noi iar am fost plecati la bunici, a fost superrrrr, Ana a stat numai afara toata ziulica, pe noi ne-a rasfatat mama, ce mai.... ne-am simtit foarte bine.
Ana a ragusit putin, nu are rosu in gat, nici nu-i curge nasucul, nici febra... sper sa nu apara. Am sunat doctorita si mi-a zis sa ii fac ”abureala” cu apa cu sare, ati mai auzit de asa ceva?
Kitzi iti doresc putere sa ai rabdare si sa stai cat mai mult cu Diana la tzitzi, e grea prima luna dar va trece! Eu o mangaiam pe Ana pe obrajor ca sa o stimulez sa suga si sa stii ca se poate intampla ca ei doar sa mimeze suptul, sa fii atenta sa observi daca inghite.

Mai fetelor asa copilasi frumosi am vazut, cuminciori si absolut superbi!!!
Ani auzisem si eu ca se evita in prima faza uleiul de masline, dar nu stiam de ce. Interesante informatiile.
Acum ce sa zic fiecare mama discerne ce si cum sa procedeze in diversificarea alimentatiei.
Eu sunt exagerat de precauta si sincer sunt si extrem de obosita, cred ca o sa ma mai relaxez la acest capitol

Iesim si noi afara, plimbari placute va doresc.

Sa ne scrieti si pe noi pt intalnire, de-abia astept.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna fetelor-am revent din nou
am ajuns cu bine in MADRID Dumineca.
Deabia am ajuns acasa ca am si luat-o din loc LUNI,acum suntem in VALENCIA,sotul are o lucrare,si am venit si eu e super,si foarte cald.e vara ce mai.Stam pana vineri,de maine mergem pana la mare,ca e liber,(adica ii lasa pe angajati).
Acasa in RO am fost super,dar credeti-ma asteptam sa ma intorc,asa is de figura cand is acolo,vreau sa fiu aici cand sunt aici,vreau sa fiu acolo

ACASA mi-a facut placere sa cunosc mamici,si printisori si printisoare,frumosi, frumosi.
Ce ma uimit cel mai tare au fost preturile.

Mergi la inceput

lore-(reday)scuza-ma te rog ca nu am avut timp sa mai trec si pe la tine,am citit ca ai fost pe la coafor,cu e ti-ai facut breton?ce mai face blondutul doarme mai bine?Tu cum mai te simti?

ALEX-te-am vazut cand veneai din calatorie ai trecut cu masina pe langa noi,la bariera,erai foarte concentrata
pupici la printesa .la ALVARO deja e dor de ea

IOANA13-Pupici la printisor.Astepta ALVARO sa mearga la dicoteca impreuna

Mergi la inceput

sara2007-ai fost cumva la BELIS DE 1 mai?
cred ca te-am vazut si pe printesa la restaurant,dar nu am indraznit sa-ti zic nimic,ca nu cumva sa fac o boacana

victo-ochisorii aceea albastri ce mai fac?pupici de la ALVARO.

Mergi la inceput

KITZY-FELICITARI CU INTARZIERE,SI BUN VENIT PE LUMEA ACEASTA LA PRINTASUCA NOASTRADIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-scrie te rog mai multe de teren, si pe noi ne intereseaza!legat de sterilet,eu am, mi-a pus doctorita dar nu am simtit nimic ca mio-a facut anestezie generala, na, la mine stii ca nu se putea altfel din cauza sinechiei. dar am prietene care si-au pus si nu le doare. stai linistita. primul ciclu sa nu te sperii daca vine mai abundent, e normal. in rest, totul e ok.pe cand bebe 2?

Lore-ce mai faci?

Mergi la inceput

lex-am uitat, legat de premergator, mie mi-a fost de mare folos. la inceput o lasamn foarte putin,dar eu cred ca si datorita lui pot sa spun ca merge asa bine.bine, nu fara sa fie tinuta, dar comparativ ca numai peste cateva zile face 10 luni si merge si tinuta de o manuta,sunt tare multumita.dar nu numai pentru asta.a ajutat-o sa exploreze toata casa si taaaaaare mult ii placea,hihi.

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu Alex, scuze, hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

poze http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/cu Victoras
fetelor voi ce le ati dat bebeilor vostri pentru colici,eu ii dau bonisan si nu are rezultat si ceai ptr colici de la Humana nimic,si mai beau si eu ceai de fenicul s chimen.
ajutati ma

magda si victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Giani, ce bine ca acolo e cald si soare... Despre preturi, ce sa zic sunt ca in Spania sau mai mari dar salariile mult mai mici. Asta este.
Magduta, noi am folosit Sab simplex si Baby drink. Bonisan nu prea a avut efect.
AncaB, mersi de informatii

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput