branca ursului si duphaston

branca ursului si duphaston | Autor: flory27

Link direct la acest mesaj

Buna! De 4 luni iau Duphaston (pt. )si as dorii sa iau si branca ursului.
A mai luat cineva combinatia asta? Se intampla ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Flory eu am luat separat duphaston pt sustinerea unei eventuale sarcini , care din pacate nu a fost si brinca ursului am luat-o doar acuma. Ceea ce stiiu ca pareriel sunt impartite, unii zic ca sinteticul su naturalele nu merge, si vice versa. Eu al stimualre pt Fiv am luat si ep linga sintetice si stimulare destul de puternica mastodynon, si dr-ta mi-a zis c anu ar enimic dac eu stiu ca imi foloseste.
Mai intreaba in stinga in dreapta, poate te vor lamurii alte fete.
Te pup si sa de DD cit mai curind sa devi mamica.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Duphastonul ca si Utrogestanul sunt inlocuitoare de progesteron - primul este sintetic - al doilea cica ar fi natural.
Ambele se iau pentru a suplini lipsa progesteronului din corp, eventual pentru a sustine o viitoare sarcina.
Eu am luat din ziua 16 pana in ziua 25 ale CM-ului si apoi pauza de rigoare de 3 zile - dupa care se instala menstra.

Branca Ursului - este o tinctura care se ia in diferite tratamente pentru fertilitate. Ai mare grija ca este toxica in sarcina - deci poti lua doar pana la ovulatie - apoi trebuie oprita.
Eu luam 50 picaturi BU dimineata si 50 picaturi mastodynon seara.

uite aici un subiect numai bun pentru informare

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
eu am luat Duphason 2 luni(febr - martie) dar inainte luasem branca.
nu am luat combinat.In schimb am luat Duphason, acid folic si Vit e.

am o intrebare: mi-a intaziat CM 3 zile, am facut un test - negativ...oare intazie ca am intrerupt Duphasonul?
a mai patit cineva?

multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Gabitoni mie mi-a venit cm dupa ce am intrerupt duphastonul la 4-5 zile, iar apoi am asteptat data urmatoare a cm doau luni. Asta fiind dupa un fiv.
Eventual mai astepata si mai fa un test daca nu apare cm, sau din singe ca e mai sigur.
succes.

Mergi la inceput

multumesc pentru raspuns.
nici astazi nu a venit...nu mai stiu ce sa cred...
voi face un test pe sambata, poate am bucuria sa am bb

quote:
Originally posted by magduta10

Gabitoni mie mi-a venit cm dupa ce am intrerupt duphastonul la 4-5 zile, iar apoi am asteptat data urmatoare a cm doau luni. Asta fiind dupa un fiv.
Eventual mai astepata si mai fa un test daca nu apare cm, sau din singe ca e mai sigur.
succes.

Mergi la inceput

Gabitoni poate o fi doar o dereglare hormonala, dar paote nu ar trebui sa intrerupi dupahstonul, sau cel putin sa iei utrogestan care e mai pe baza naturala, deoarece daca e o eventuala sarcian s-ar putea sa te ajute la sustinere. DAr parerea mea totusi ar fi sa faci test de singe (BHCG) pt ca este mai concludent si daca e negativ te poti indrepta catre un medic sa vezi de unde dereglarea.
Sa dea DD totusi sa fie cu ochisori, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

maine ma duc sa fac testul de sange
ma voi linisti
de la mine

quote:
Originally posted by magduta10

Gabitoni poate o fi doar o dereglare hormonala, dar paote nu ar trebui sa intrerupi dupahstonul, sau cel putin sa iei utrogestan care e mai pe baza naturala, deoarece daca e o eventuala sarcian s-ar putea sa te ajute la sustinere. DAr parerea mea totusi ar fi sa faci test de singe (BHCG) pt ca este mai concludent si daca e negativ te poti indrepta catre un medic sa vezi de unde dereglarea.
Sa dea DD totusi sa fie cu ochisori, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Gabitoni asteptam vesti bune , tin pumnii, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Buna

Am facut testul ieri- a iesit negativ. Tot ieri au vebit rusii....Asta este, ,mergem mai departe si ne rugam mai mult...in curand va veni si soare cu un bb.
Multumesc pentru gandurile voastre bune

Mergi la inceput

Gabitoni capul sus, din pacate o luam de al inceput sau capat, cum vrei , dar cu siguranta pina la urma lupta noastra va fi si cu rezultat bun, pt ca sutn convinsa ca DD de rezerva si noau un bebic , doar totul la timpul lor.

Mergi la inceput