branca ursului si duphaston

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory27 spune:

Buna fetelor
Nu mai iau branca ursului, pt ca am luat cateva zile dupa menstruatie
( doua lingurite pe zi) si incepuse sa i-mi vina iarasi menstruatia
(m-am si speriat),asa ca am intrerupt "branca ursului" si mi-am luat duphastonul din ziua a 11 (pt ca atunci sa intamplat, eu trebuia sa iau din ziua 12) si mia trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna flory, dar pentru ce iei branca ursului, si pentru ce iei duphaston? din forum am auzit de branca ursului, am cautat pe net informatii, si am inteles ca se ia pentru stimulare ovariana, in prima parte a ciclului, iar duphastonul luat in ziua 10-11 blocheaza ovulatia, daca nu ma insel.luat din ziua 16, dupa ovulatie, sustine o eventuala sarcina asa ca tu ce urmaresti? o sarcina sau contraceptie? asa ca fii atenta pentru ce le iei, sa nu-ti dereglezi si mai tare organismul. citeste cu atentia prescriptia. daca cineva are informatii mai sigure cu privire la indicatiile celor doua produse, sa ne lamureasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory27 spune:

"Branca Ursului" am incercat sa iau pt stimulare ovariana, iar Duphaston iau la recomandarea medicului pt infertilitate.
Acesta este din prospectul Duphastonului:
"Infertilitate: 10 mg zilnic din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 6 cicluri consecutiv. Se recomanda ca tratamentul sa fie continuat si in primele luni de sarcina, asa cum este recomandat la “avortul habitual"."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

nu te contrazic, eu stiam ca se ia din ziua 16-25, asa o fi

Mergi la inceput