Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Prezent!!!

Tu fetelor imi cer mii de scuze...
Nu prea am scris nici aici nici la zuze... ca sunt busy rau de tot.
Ne-am mutat la casa noua si am avut o gramada de aranjat... Mai avem mici detalii, care sper sa fie gata pana in 7 iunie cand avem party pentru Bibi.
In plus avem nasii veniti in Canada de o luna si fiind newcomers trebuie sa mergem cu ei peste tot pe unde au de facut acte, carduri, conturi... Chiar si azi, o duc pe nasa intr-un orasel aici aproape la un interviu.

Bibi e cuminte... escroaca sentimentala, dar cuminte.
Noi nu mai avem masa de noapte din luna a 2-a.
Nici eu nu prea mai am lapte, cu toate ca beau ceaiuri pentru lactatie. Puteti vedea la poze de mai 2008 cum tinem capul sus cand stam pe burtica. In plus nu mai vrem pe spate nici cum... numai in fundulet, tinuta de mami sau de buni, iar daca ne sprijinim cu spatele de canapea, stam cuminte vreo 2 secunde, dupa care ne impingem cu toata forta in coate sa ne ridicam si de acolo.
Daca o tin pe spate si ii intind mainile se apuca de mana mea si se trage singura in sus. Ar sta numai in fundulet... nu ii place decat in companie

In rest e cuminte ca un ingeras. Clar seamana cu mine... ca ta-so a fost rau, de i-a mancat nervii soacra-mii. Saraca a zis "Acum la batranete vad si eu cum ii sa ai copil cuminte" :))

Va tzuc si va mai scriu, dar acum s-a trezit printesa... ma duc sa o bag in seama.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ia te uita ca au aparut si "fetele ratacitoare"..a mai ramas sa ne scrie ceva si aurel si helbi, si vom fi in formula completa..
LaLa..felicitari pentru luptatoarea micuta (care acum s-a facut mare )
matgravidut, felicitari de casa noua, acum ti-ai motivat absentele
greta, nu stiam ca din luna a 4-a e suficient sa ia cate 500 de grame...si eu ma faceam praf ca nu ia destul..
ella...mie mi-a fost frica s-o duc pana acum la iarba verde...am ratat de-a ocazii...stii de ce? a mea fiind cu probleme cu iritatia la fund, mereu cand o schimb trebuie sa o spal...si in padure nu cred ca am cum...apoi, nu stiu daca rezista la un drum lung si o zi intreaga la aer....la voi cum a suportat??

si sa va zic(nu stiu daca nu v-am zis deja)..am fost la dermatolog, ne-am tratat, a trecut..aproape de tot, insa...acum reapareee
imi vine sa innebunesc, daca nici eu n-am avut grija cu fundul ei in ultimul timp...nu stiu ce sa mai zic...ma voi duce din nou la doc, sa vedem ce zice...
intre timp, ne pregatim sa-i facem gauri pt cercei (ne mai lipseste putin curaj), si mai trebuie sa-i taiem si atisoara de la limbuta..of, saracuta mea
pupicei tuturor

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

ma bucur ca au scris si celelalte fete
Lala felicitari pentru Biencuta taDzeu a avut si are grija de voi
Matgravidut felicitari pentru noua casa,chiar ma uitam cu sotul meu cum ati construit-o si noi vrem pe viitor sa ne construim o casuta...dar cine stie
Adryana Bianca s-a comportat excelent la iarba verde,chiar a fost foarte incintata,abia astept sa vad cum se comporta la mare.Adryana eu nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta problemei cu iritatia Biancai caci noi nu am avut astfel de probleme,multumim lui Dzeu.sper sa-i treaca cit mai repede.
Noi am facut gauri in urechi la fix trei luni,si s-a comportat foarte bine
Greta multi de la noi pentru tine si Biencuta

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Am pus niste poze noi in albumul "Luna a patra",sper sa va placa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

seara mamici de Biencute...
multumim de felicitari!!!
Pe Matgravitut am gasit-o eu,aurel cred ca activeaza pe la mamici prin fiv...da tre cautata
Acum sa va urechez si pe voi ca voi nu mai activati la ZUZICI
Adriana imi pare rau pt Biencutza ta,noi decand am scapat de iritati nu a mai aparut si sper never sa nu o mai intalnim.Cat despre iesitul la iarba verde si noi am ratat multe ocazii,eu zic ca in padure e curent asa ca noi o sa mai evitam ceva vreme,mai ales ca la noi e foarte important sa nu racim deloc pana la 2 ani

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

ella,am vazut ca o tii pe Bianca in carut,ridicata un nivel..crezi ca e ok? mie mi-e frica momentan sa nu-i solicit coloana,pana o sta ea in fundulet...o fi bine..n-o fi bine...???

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

i-am lasat un PM lui aurel,sa vedem daca ne-a uitat sau nu....

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

am pus si noi cateva poze recente, la "Eu sunt Bianca"

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adryana nu o tin foarte mult pe Bia in carut ridicata,foarte putin cit sa-i mai facem cite o poza,de obicei sta culcata;vreau sa-ti spun ca in momentul cind sta culcata pe spate se foieste si vrea sa se ridice singura...
Adryana foarte dragalasa Biencuta tapentyru ea de la noi;aceeasi afirmatie si pentru Bianca de Lala,si ca sa nu mai zic ca tu arati foarte bine,nici nu zici ca ai nascut
Lala eu nu pot tine pasul cu voi la ZUZICI si de asta nu am mai intrat,de fapt cred ca am intrat foarte putin.
In legatura cu iesitul la iarba verde,noi am iesit dar era foarte cald si nu am stat in padure,am stat intr-un loc unde nu era curent,eu am incercat pe cit posibil sa nu o infofolesc pe fetita si de asta o luam cu noi cam peste tot:prin mall,careffour,la iarba verde, la restaurant,peste tot sa se invete de mica.
Oricum cind o fi sa raceasca raceste si cind sta in casa...asta e parerea mea;de exemplu eu pe sarcina m-am pazit tot timpul de raceala si tot am racit de doua ori , ultima data am ajuns la spital de mi-au pus perfuzii caci tuseam foarte tare...acum cum o vrea si Cel de Sus.
Salutari si pentru Greta si Biencuta ei,pentru Matgravidut si Biecuta
V-am pupat,ma bucur ca ati mai intrat si la acest subiect si mai schimbam si noi cite o parere

poze

Mergi la inceput

Adryana uitindu-ma la fotografiile Biancai am observat o poza unde imaginea Biancai este incadrata intr-o inima,poti sa-mi spui si mie ce program ati folosit pentru a face poza respectiva?

poze

Mergi la inceput