Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamicutelor si Biencutelor,mii de scuze ca nu am mai dat semne de viata,va multumesc ca v-ati gandit si la noi.Sincer nu am mai scris pe nicaieri si nici nu am mai citit,imi este tare dor de DC dar am fost foarte ocupata.De la Paste am tot plecat,am fost pe la ambasada sa ii facem certificat de nastere romanesc Biencutei ca sa pot veni in tara.Daca nu il faceam acolo,in Romania dura cam un an de zile si nu mai puteam sa ma intorc in Anglia.Asa ca am sta o saptamana pe la Londra dupa aceea am venit in Romania.Am sosit pe 7 mai si am intrat direct in focurile examenelor caci anul acesta am licenta.Am avut restantele din iarna si imediat am inceput sesiunea de vara,chiar si astazi am un examen.Va da-ti seama ca nu am mai avut timp de nimic cu copilas mic si scoala.Seara pana mancam,facem baita,vb cu tati pe net caci el a ramas in Manchester se facea tarziu si ma duceam la culcare.Va rog sa ma credeti sunt franta noroc ca parintii meii ma ajuta enorm.Biencuta este bine am avut o experienta urata cand am venit acasa in aeroport a cazut cu caruciorul,nu vreau sa imi mai aduc aminte ca ma apuca tremuratul si plansul.Oricum a doua zi am fost si i-am facut radiografii si slava Domnului au iesit bune.De cateva zile am incercat sa o invat sa manance doar odata pe noapte caci ea tot mai manca de 2-3 ori la 2 luni si jumatate.Nu am apucat sa citesc prea mult despre fetitele voastre dar am vazut ca deja voi ati facut-o mai devreme.Si Biencuta mea vrea sa aiba companie tot timpul,gangure si vb pe limba ei non-stop(seamana cu maica-sa vorbareata).Este ca orice copilas mic adorabila si toata lumea e inebunita dupa ea.Promit sa va dau semne de viata mai des,oricum dupa ce terminam scoala o sa fiu prezenta mereu printre voi caci imi lipsiti ,deasemenea mi-e dor sa vad pozele cu Biencutele voastre.
ADRYANA am primit mesajul tau ai fost o dulce,am vazut ca vrei sa faci gaurele pt cercelusi Biencutei mergi la vreo clinica speciala??
As vrea sa ii fac si eu caci sunt aici pt ca in Anglia nu iti fac asa ceva nici la un an macar.M-ati putea ajuta si pe mine cu vreun sfat unde i-as putea face si eu gaurele pe aici prin Bucuresti??Parca citisem eu pe undeva ca se fac la Medlife??
Cam atat despre noi si ma iertati ca nu am citit din urma si nu prea stiu ce ati mai facut voi.
Pup toate Biencutele si pe mamicile lor
A va pun cateva poze noi cu Biencuta daca aveti timp sa va uitati pe ele.
http://good-times.webshots.com/photo/2087184500103063595hqXZWr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ella, poza aia cu inimioara a facut-o tati pe camera foto, din functiile aparatului, nu stiu sa-ti explic...are asa, ca niste rame de tablou pe care poti sa le folosesti (aparatul nostru e Olympus)
Aurel, da, vroiam sa-i facem gauri pt cercei, dar am ajuns sambata , si era deja tarziu, inchisesera...aa, noi la o bijuterie ii facem gauri, acolo i-a facut si o prietena de-a mea fetei ei, la 2 luni jumate...face cu pistol, cercei sterili, si dupa 2 saptamani poti scoate cerceii aia si ii schimbi cu ce i-ai cumparat tu...
Am spus VROIAM sa ii facem gauri, dar mai bine ca nu am apucat.Pentru ca de sambata fata mea a inceput sa faca febra (asa, as fi dat vina pe gauri, si nu stiam exact ce are ). Nu ca acum as stii...sambata noaptea a facut febra 38,5, si dimineata (duminica) am sunat toti medicii pe care ii cunosc (si nu-s deloc putini), dar nici unul nu a raspuns la telefon, de, era duminica...asa ca am ajuns la urgente...a consultat-o, in gat nu avea rosu, la plamani nu se auzea nimic, asa ca mi-a spus sa continui cu antitermice pana luni, cand ajung la medicul meu.
Luni (aseara), am fost la medic...a consultat-o peste tot...la stomac n-are nimic, in gat nimic, la plamani nimic, in urechi nimic...????deci?
Mi-a spus ca...II IES DINTII, ca sunt deja foarte aproape de gingie...mi-a zis doc(in care am mare incredere) ca nu are nici un semn vizibil de la care sa faca febra, deci: ori ii ies dintii (mai ales ca febra nu e prea mare), ori face vreun pojarel ceva si trebuie sa mai asteptam cateva zile sa vedem daca erupe, ori...sa-i facem o analiza la urina(in cazul in care febra creste mai mult), sa vedem daca doamne-fereste e vreo infectie pe undeva in interior...
Asa ca fetelor, vedeti? Noi o dam din una in alta...am scapat cu fundul, ne-am rezolvat, acuma, cand am zis ca-i gata si pot sa-i fac gauri, sa-i tai ata de la limbuta..uite nu mai pot...apoi vine iar vaccinul, iar o amanam, si tot asa..offff...
va pup pe toate

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

sa va zic? avem pojarel acuma, ca...na! nu puteam sa ne linistim si noi nitel....

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Adryana imi pare rau,pupam Biancuta sa-i treaca pojarelul
Noi suntem bine ne pregatim sa mergem luni la vaccinul de 4 luni si apoi pe 4 sau 5 plecam spre mare,daca o sa fie vreme frumoasa,trebuie sa vedem prognoza.
Va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Cum pojarel??
La varsta asta? Asa repede...? Hai ma fetelor ca ma panichez...
Nu e prea repede?
Eu ma lupt sa-mi dau seama cu ce sa incep diversificarea la bebela...
Any ideas? Pireut? Supica? Cat? De cate ori pe zi???
Aveti vre-un website despre asa ceva???

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

OOOO...MATGRAVIDUT...bine ai revenit pe la a noi...da, pojarel asa mici, asta este...deja ne-a trecut...
cu diversificarea nu stiu nici eu, trebuie sa incep sa ma documentez....
azi facem 4 lunite!!!!!!!!!!
la multe lunite si Biancai de Ella...

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multe lunita pentru Bianca de Adryana!
Noi azi am facut vaccinul de 4 luni,ne-am comportat foarte bine,nu a plins deloc,sunt tare mindra de ea;avem 7.750 kg,65 cm suntem foarte bine,zice pediatra.Ne-a dat si noua indicatii despre diversificare,o sa incepem cu brinza calcica si mar, cu supica de legume si cu cereale acum sa vedem cum o sa accepte Bia aceasta diversificare.
Greta?!
V-am pupat!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....buna fetelor...

...n-am reusit sa va scriu pentru ca am avut niste probleme cu calculatorul cateva zile....dar iata-ma prezenta...

Ella ..sa-ti traiasca voinicica..ne-ati intrecut..noi avem doar 7000g si 64 cm...

Adriana ...ma bucur ca ati scapat cu bine de pojar..mai bine sa-l faca de mica ,decat sa pateasca cum am patit eu...l-am facut la 20 de ani si a fost nasol de tot cu o gramada de complicatii...

Matgravidut bine ai revenit....

...despre diversificare...pot sa spun ca eu nu ma grabesc...o sa incep cand face 6 luni..nu vad rostul sa ma grabesc atata timp cat ne dezvoltam bine si crestem cu zi ce trece...
..oricum,eu ma gandesc ca o sa incep cu suc de legume...pe urma fructele...si apoi incetisor pireurile de legume respectiv fructe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...nu stiu ce are calculatoru asta ,dar nici acum nu merge cum trebuie nu m-a lasat sa scriu tot ce am vrut...

...revin...o sa incep cu suc de morcovi...pe urma o sa-l combin si cu radacina de patrunjel....si asa pe rand o sa-i introduc toate alimentele la momentul potrivit....

...va pup acum...ca s-a trezit printesa...revin...pa..

Mergi la inceput

waw,ella,ce mare s-a facut bebica ta...si a ta greta- are deja 7 kg...noi ieri ne-am cantarit ,are 6,700...am fost dupa o saptamana iar la doc sa o cantaresc, ca tot imi da impresia ca nu-i place sau nu-i mai ajunge laptele...mananca din ora in ora, mai des decat cand era mica mica...dar doc a zis ca e ok...acum o saptamana avea 6,450,iar ieri 6,700...
noi am scapat de pojarel,acuma suntem mucioase rau...mi-a explicat doc ca pojarelul i-a scazut sistemul imunitar,si de aia...ne-a prescris echinaceea...
cat despre diversificare,si eu mai astept o luna,dup-aia ne bagam la incercat si alte alimente inafara de laptic...
in rest, suntem ok...va pupam,mai veniti cu vesti

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput