Ajutati-ma cu titlul unui film vechi!
Am vazut filmul demuuult, aveam vreo 7 ani, nu-mi aduc aminte nici cine juca, nici cum se numea filmul. Doar niste scene imi amintesc si faptul ca mi-a placut mult de tot.
Totul incepea cu 2 copii, un baiat si o fetita, care mergeau pe o sina de cale ferata. Fetita tinea o papusa de carpa in mana, era un cantec frumos pe fundal, ceva cu stea si curcubeu. Si cred ca fetita povesteste baietelului despre sora ei, despre dragostea traita de sora ei, nu sunt convinsa ca era sora ei, haha, hai ca va zapacesc.
In orice caz, "sora" se cearta cu iubitul ei, pleaca noaptea prin ploaie si in final moare de o pneumonie, zic eu acum...
Asta-i tot ce-mi aduc aminte.
Va pup!
Raspunsuri
teodora35 spune:
tonnia cam greu sa isi aduca cineva aminte de filmul tau cred ca ar trebui sa detaliezi mai mult poate asa se va gasi cineva pana la urma sa isi aduca aminte de el
familia mea de-ale croitoriei animalutze
maraki spune:
acum m-ai facut curioasa....de ce vrei filmul asta neaparat?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Mariaa spune:
mi-ai adus aminte de un fel de cautare asemanatoare de-a mea numai ca atunci nu foloseam net-ul si intrebam pe toata lumea
- o carte cu coperti rosii, destul de groasa, nu mai stiu de cine scrisa, dar mi-a mers la suflet
...intr-un final intreband in stanga-n dreapta cu ceva mai multe detalii, am regasit-o, se numeste Pentru toata viata!
insista si da mai multe detalii, bafta la regasire
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
monica70 spune:
Of si eu mi-am amintit cum ma tot gandeam la o carte cu povesti imprumutata de la biblioteca scolii generale.Era cu o fetitza rea si antipatica pe nume Melania care calatorea printr-o padure cu vrajitoare parca ... Nici de-a naibii nu-mi mai amintesc cum se numea,dar tare as vrea sa dau de ea! Stiu ca imi placea atat de mult incat am imprumutat-o de vreo 3 ori si tot intarzaiam sa o restitui Uneori imi vine sa merg la scoala (o si vad de la fereastra apartamentului) si sa le cer alora sa ma lase sa scotocesc prin biblioteca,na' uite om la 38 de ani ce ma preocupa pe mine
In concluzie, mai sunt cazuri ... cel putin la mine si cu carti si cu filme pe care as vrea sa le "regasesc",doar nu-i chiar asa tare ca la aia cu Melania - stiu ca ani de zile nu-mi placuse numele asta de cat de rea era fetitza aia !
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Tonnia spune:
haha, aveti dreptate, dar mai multe nu-mi aduc aminte,sigur era american filmul, iar numele personajului feminin principal, tipa care moare, incepea cu A.
As vrea sa dau de el, mi-a placut mult, eram copil dar melodia si acum o stiu... fara versuri, doar primele versuri stiu ca incepeau cu "frumos curcubeu, lucitoare stea...".
Cristina_C spune:
Tonnia, din pacate nu te pot ajuta, am si eu o astfel de amintire din primele clase primare - dar mai frustranta - cu o poveste careia nu-i stiu sfarsitul pentru ca lipsea pagina din carte! Actiunea se petrecea in Rusia, iarna si o mama si cei 2 baietei au plecat in cautarea tatalui lor, plecat departe, la munca, in padure. Does this ring any bells?
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Tonnia, din pacate nu te pot ajuta, am si eu o astfel de amintire din primele clase primare - dar mai frustranta - cu o poveste careia nu-i stiu sfarsitul pentru ca lipsea pagina din carte! Actiunea se petrecea in Rusia, iarna si o mama si cei 2 baietei au plecat in cautarea tatalui lor, plecat departe, la munca, in padure.
Si odata ajunsi la cabana din padure tatal lor nu era acolo.El le trimisese scrisoare ca va fi plecat,dar scrisoarea esuase sub covorasul de la intrare din vina unuia din baieti si mama lor nu o gasise ... Si asa ei trei au petrecut Craciunul acolo,in casutza aflata sub troiene ,in padure ... ASTA ERA POVESTEA? Nu mai tin minte exact,dar era un final ferict,s-a intors tatal lor cu bine. Ce mai retin e ca povestirea asta era intr-o culegere de povestiri scolare,o imprumutasem sa o citesc,de aia n-o am ...
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
crishtina spune:
Monica70 eu imi amintesc ca parca am citit o carte in copilarie cu Melania si exact asa era fetita rea(tot de la nume imi amintesc) Cartea insa era cumparata nu imprumutata. Daca as ajunge in Ro as cauta'o in biblioteca. Poate reusesc totusi de aici. Sper sa fie vorba de aceeasi carte
Crishtina & Robert
09.09.2007
monica70 spune:
CRISHTINA mersi,daca stiu titlul si autorul, as gasi-o poate prin vreun anticariat !
Tonnia fain subiect ,sper sa apara careva sa te ajute si pe tine