Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by betty78
Adimercedes azi am facut reteta ta cu somon, iar Mario a papat cu placere...am inlocuit branza de cedru cu putin parmezan si smantana si a iesit un deliciu
Betty, :P ai fost inventiva. Super!!! Ma bucur mult ca i-a placut si sunt sigura ca o sa isi revina in curand cu papatul. O sa vezi ca o sa fie bine. Are timp sa se reajusteze, mai ales ca a fost bolnavior atata vreme.
Cu scaderea in greutate nu stiu ce sa zic. Si eu am trecut prin asta cu Lisa si stiu ce stres a fost. Ai povestit cu medicul vostru, macar asa, sa stai tu linistita? Poate a slabit din cauza ca i-a scazut pofta de mancare cum a fost bolnav. Sper sa nu fie alte probleme...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
gabitz78 spune:
neatza si de la noi.
am fost ocupati zilele astea si n-am mai intrat.
asa ca s-o luam cu inceputul...
eliza n-a avut reactii la vaccin!
joi am fost toti la tara, ne-am distrat...
vineri am stat in casa si am zacut(eu am racit!).
ieri am fost la socrii si seara l-am recuperat pe stefi de la ai mei.
azi stam cumintei pe coada.
eliza "vorbeste" de nu mai am loc de ea, nu stiu ce voi face cand s-or apuca amandoi sa vb pe bune!deocamdata suntem la faza in care stefan imi traduce ce spune eliza.
pupam piticii bolnaviori, multa sanatate!
pupam sarbatoritii de zilele astea, sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bikmaria spune:
BUNA DIMINEATA ,cafeluta ,ceai ,laptic ,fiecare ce doreste ,avem pentru toate mamicile
ANIAST felicitari iepurasului
GABITZ pitica vorbareata ,s-a trezit si TEO cu chef de vorba si uite asa imi spulbera toate temerile mele ,credeam ca am o fetita mutulica .
ROX nu mi-ai botezat pitica ,pe ea o cheama si MARIA .
Sa aveti o duminica tare placuta
bikmaria spune:
mai dar de cuscra mea stie cineva ceva? sper ca nu s-a speriat cand a citit cat mananca viitoarea ei nora !! hai cuscra ca daca vad ca se face o pun la dieta ,oricum am citit ca si MIHNUTU papa bine .
Andries spune:
Buna fetelor! Imi era dor sa mai scriu si eu pe aici dar nu am avut nici timp, nici loc la PC!! Suntem in Busteni de o saptamana si astazi trebuie sa ne intoarcem acasa si eu una nu am chef deloc sa ma intorc la viata mea obisnuita cu multa alergatura, job, obligatii, griji si toate cele!!
M-am intalnit cu Sabina si cu puisorii, doi copii ca doi gemeni la 5 ani distanta, are Gheo o finete deosebita, pozele nu exprima nici 10% trebuie sa il vezi ca sa iti dai seama, iar Sofia e o zgatie de fata...Sabinescu sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!!
Pacat de ploaia care ne-a cam stricat planurile, am cam stat in casa doua sau trei zile, nu-i vorba, cu atatea ture de musafiri nu ma pot plange ca m-am plictisit, dimpotriva, as putea spune ca am avut mai mult antren decat anticipam.
Si ca sa nu las clubul bolnaviorilor deoparte uite ca ma inscriu si eu cu o problema chiar serioasa, fir-ar... Mirciu a facut intoleranta la lactoza, sper eu sa fie reversibila. Asa ca papam lapte delactozat, nici un fel de lactate normale, nici un fel de iaurt, nu mai spun cate formule de lapte si retete am testat aici ..in ultimele 5 zile.
Plus iritatia severa la fund...
Asa ca...sanatate maxima va doresc, e mai buna decat orice!! Si ma bucur ca iti avut sarbatori bune, fara evenimente msjore. Mai intru eu mai pe seara, in Bucuresti.
Andries
laviniaN spune:
Buna dimineata! buna cafeaua Maria...ca eu m-am culcat la 3 azinoapte si fata sa trezit din ora in ora nu stiu ce a avut de-mi pica ochii in gura acum.
e data asta am lipsit motivat alaltaseara pe cand va scriam mai bine ,m-am chinuit ceva de am scris un mesaj cat china si pac sa dus naibii calculatorul...
era sa mor lucrarea mea de licenta tote pozele erau pe calculator,noroc cu sotiorul care a avut inspiratia zilele trecute sa le salveze.
pana la urma a remediat problema,dar tot da ghene oricum intre timp a cumparat altul nou,a zis ca este vechi si a doua oara nu-l mai repara.
nu mai stiu la cine am raspuns data trecuta ,dar mai beau din cafea poate-mi revine memoria.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
laviniaN spune:
Roxana tie doream sa-ti spun in legatura cu slabitul...eu am dat jos 9 kg in 6 saptamani,iar de Pasti nu m-am abtinut de la nimic.
am mancat disociat ,adica intr-o zi lactate,a doua zi carne facuta la gratar,sunca ,cremvusti altceva nimic,iar a treia zi legume si fructe...am mai deraiat de la regim ,dar nu am mai pus pe mine.
mai trebuie sa dau jos 1,5 kg si sunt ca inainte de a fi gravida.
la mine a fost singurul regim care da roade,problema mare este sa te poti mentine la greutatea ajunsa.poti incerca si cate 3 zile la rand lactate,3 carne si 3 legume-fructe,dar e mai greu.
cu pastilele nu m-as inghesui sa fiu in locul tau poate sa aibe si reactii secundare urate,depinde de organism.
laviniaN spune:
si uite cum imi vine mie memoria inapoi ,de la cafea cred.
Piciulika scumpa pup ursuletul mucios sa va faceti bine...credema si eu mi-am propus de multe ori sa-ti scriu,dar cu scuzele de rigoare nu am reusit sti cum e cu pitici,mai ales daca esti singur...ufff bine ca plecam si noi la Romania...Daci o sa fie foarte umblaret in vara asta,ajunge si la voi undeva prin luna IUNIE parca ...o sa va sune el daca sunteti disponibili...cred ca sta 1 saptamana.
laviniaN spune:
Melania cum este piticutul tau?cum papa acum lapticul??
cat a durat inapetenta aceasta dupa vaccin?
eu nu reusesc sa-i dau la fata decat 120 lapte maxim la o masadar o las in pace nu o stresez in schimb papa bine mancarea solida.
si sunt suparata ...i sa facut un nodul la piciorus si saumflat putin locul vaccinului...desi am pus compresa imediat dupa vaccin.
imediat merga sa caaresc fata sa vad cat a mai pus in greutate.
acum ma gandeam ca ea deobicei cand avea rosu in gat nu papa lapte sper ca nu e cu aceasta problema si ia facut dr vaccinul...desi sa uitat in gat si a zis ca e curat gatul ,dar daca e cu rosu in gat e problema mare??
febra nu are,nu-i curge nasul...nu are nici un simtom de raceala.
laviniaN spune:
mai vroiam sa va zic de papucei i-am cumparat pana la urma marimea 18 pt ca fetita isi strangea degetutele in pantofior si de aceea mi sa parut ca are piciorul super mic...ia masurat tipa de la magazin piciorusul si a zis ca are 17 dar se ia cu o marime mai mare....am dat aproape 60 euro pe ei,foarte scumpi,mai caut si acasa.
plec sa fac papa la fata...azi nu gatesc nimic pt noi mergem la restaurant sa papam...e o vreme super aici si este ceva festival aici au non stop cate un festival in we.