Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PICIULE bine ai revenit "acasa" .Cu rabdare o sa se reanvete zulufatul sa doarma la el in patut .Bafta marti la interviu ,sigur nu te vei face de "bafta".
ROX sunt superbe rochitele .
MOLDOVEANCA sa stapaniti sanatosi casuta voastra .
Cat priveste kg in plus ,si eu m-am oprit ,nu am mai slabit si mai am vreo 4-5 kg de dat jos ,bine nici nu am mai facut nimic in aceasta privinta ,dar de luni intru la cura ,luni merg sa-mi pun si sterilet ,nu mai iau AC ,asa ca nu mai am nici o scuza (am tot dat vina pe anticonceptionale )

Mergi la inceput

am si eu vreo cateva poze ,daca vreti sa ne vedeti :
http://good-times.webshots.com/album/563291731mqjCpS

Mergi la inceput

ISABELA un baiat frumos

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am citit din urma, si fac si eu un oaresce rezumat. La capitolul mancare stam prost - va invidiez pe cele care spuneti ca aveti minim 2 mese diversificate si ca prichindeii mananca. La mine nu accepta decat fructe, dar si alea mai mult cu forta decat de buna voie. Cand nu mai vrea, se apuca sa vorbeasca cu gura plina sau sa faca "brrruuuu", de improasca totul in jur cu piure. Dinti nu avem, dar i-am dat acum vreo 2 zile un biscuite pe care l-a molfait si l-a sa se 'scurga' lasat pe hainute .
A inceput sa mearga de-a busilea, chiar radeam ieri, ca stie numai sa mearga din camera ei sau sufragerie spre bucatarie. Drumul inapoi nu l-a facut niciodata singura, ca am adus-o noi in brate...
Tot ce prinde duce la gura, mai ales cablurile si papucii mei rosii de casa. Suge toate jucariile de plush pe care le are.
Incepe sa planga cand iese cineva din camera (chiar daca mai ramane altcineva acolo).
Am fost si noi de Paste la un gratar la padure, si n-am ales cu o oaresce raceala: 'Maria mea' sunt pe butuci: dureri de gat, nas infundat si curgator (ca am facut rana de la atata sters), dureri de cap etc, si ELIZEI DE-ABIA II CURGE NASUL NITEL
Azi a fost frumos si am iesit la iarba verde. Mai mult pt ca vroiam sa testez ce-am citit aici de Andrei al Roxanei - statul pe iarba . A fost haioasa rau, ca am pus-o in iarba intre floricele, si era asa speriata, ca nici sa se miste nu indraznea. I-am pus apoi o jucarie langa patura, dar ca sa ajunga la ea trebuia sa puna o mana in iarba. Cand atingea iarba, parca o murdarea - isi stergea imediat palma pe bluzita.
De vorbit nu prea vorbeste. Adica nu spuen cuvinte (ma gandeam ca suntem noi de vina, ca nu am "socializat-o" cu alti copii"). Dar scoate o groaza de sunete, si tipa efectiv de-mi sparge timpanul cand nu-i convine ceva.

La final, avem si noi cateva poze www.flickr.com/photos/21231089@N02/2462662310/in/photostream/" target="_blank">aici.

Cu dedicatie speciala pt Celia, care ne-a rugat sa punem poze cu peisaje frumoase, am www.flickr.com/photos/21231089@N02/2462657512/in/photostream/" target="_blank">una

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

La implinirea minunatei varstei de 8 luni, Vladi a primit cadou un dintisor, deci de ieri intra si el in categoria iepurasilor.

bikmaria, saru'mana ca te-ai gandit la noi si nu ne-ai uitat.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Multumim mamicii incognito care ne-a daruit iepurasul pe prima pagina.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Lisa de 7 luni ... mai trimite si tu o poza.. ca nu te-am mai vazut demultisor..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, multumim . O sa incerc sa pun poze zilele astea (am poza a Lisei cu periuta de dinti in gurita, cum o testa in prima zi zi de periat dintii!!!). Nu am mai apucat sa intru pe forum, asa ca am de citit din urma - de aici si intarzierea asta.

O sa revin azi-maine.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Adimercedes am o intrebare la retate ta cu somon pt bebici....
Are voie cascaval...ca am vazut ca trebuie pusa branza de cedru sau cascaval....

Betty, reteta am luat-o din una din cartile de bucate pt bebelusi si era trecuta la faza 2, adica de la 7 luni. Cascaval stiu ca e voie, dar conditia e sa nu fie degresat si problemele sunt la branzeturi cu culturi vii, ceea ce nu e cazul cascavalului.

Sar daca ai dubii, poti folosi alt tip de branza pe care deja i l-ai introdus sau doar smantana sau doar iaurt.

Pup bolnaviorul si ii doresc sa se faca bine repede-repede .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Adimercedes am o intrebare la retate ta cu somon pt bebici....
Are voie cascaval...ca am vazut ca trebuie pusa branza de cedru sau cascaval....

Inca ceva...mamicilor cu bebici mai marisori...voi dati bebicilor gluten? Vreau sa ii dau si eu biscuiti sau alte cele si vad ca toate au gluten....ierti de exemplu am fost la IKEA si Mario se uita la noi cum mancam si intindea mana spre o bucatica de paine si mi-a fost mila de el si i-am dat putin...ar mai fi vrut saracu, dar mi-a fost frica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Luy, esti o comoara nesecata de inspiratie la casa... forumistului . Sar'na si sa ne traiesti!!!

Lisa

Mergi la inceput