Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragi mamici si bebici am intrat repede sa va spun ca ne-am mutat si noi avem casuta noastra cu gradina e foarte frumos.Din pacate vremea aici e cam nasoala.Vladut s-a acomodat foarte bine,nu mai tuseste dar inca am emotii cu el pt ca am schimbat clima.Papa foarte bine si il stressez cu statul in fundulet.Stiu ca poate dar nu vrea mai degraba se ridica in picioare.Va pupicesc pe toate ma duc sa citesc din urma cat mai sta linistit

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sunt cateva modela care mi-au placut, nu sunt chiar asa scumpe( la ei) ca la noi s-ar putea ivi mari surprize....

la mine surpriza nr 1 sunt kg, nu am mai dat jos nimic, mai est cineva care nu a slabit deloc...., nu prea mi-am luat de imbracat, am zis ca o sa mai slabesc....dar nu mai tine ....ori dau kg jos( ar fi ideal) ori ma bag la shopingareala.

pasul 1. am renuntat la dulciuri.......dar parca mananc mai mult
pasul 2. (cred) trec la salate......chiar daca alaptez nu cred ca strica......
pasul 3. mai multa miscare
pasul 4......cine mai stie.......

.........pasarea malai viseaza......eu visez mai putine kg...hihi.....ce bine era la 50kg, fara nici un stres.......ce ma mai invidiau colegele ca puteam manca orice.....alta viata!!!!!!!!!!!

gata merg sa ma visez mai slaba macar cu 1kg.....

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, multumesc mult.

Moldoveanca, felicitari pentru casuta noua. Ma bucur ca esti multumita. Ma bucur si ca sunteti bine cu tusea, sper sa nu mai aiba probleme. Pediatru ai gasit?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Uitati si de la Reserved, dar nu am vazut la noi ce e pe site, si nici pe site ce mi-am luat eu din magazin. Dar asa ca si tehnica de clatire a ochilor sau mobilizare pentru slabit , iaca:

http://www.re-reserved.ro/ro/nowinstores/

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, la noi sunt putin mai scumpe. Uite ca exemplu, rochita aia neagra pe care mi-am luat-o eu era vreo 35 euro pe site si aici a fost 169 RON. Succes la dieta, eu zic ca daca tai dulciurile si painea este suficient. Sau poti pastra un dulce pe zi, din cele mai soft asa,dar il servesti ca masa de sine statatoare si la distanta de alte mese. Ma rog, nu sunt eu deloc persoana care sa dea sfaturi. Aaa, si un DA maaaaare la miscare. Dar ce vrei tu sa slabesti? Mie nu mi-ai parut deloc grasa, ba chiar mi s-a parut ca esti slaba cand ne-am intalnit. Probabil ai tu o tinta prea ambitioasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off Rox,asta e cam nasol aici.Mergem marti sa il inregistram unde apartinem dar daca doamne fereste de ceva vom merge la privat cu siguranta.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Servus trupa!
Am revenit joi noapte acasa si e tare bine.
Ieri am nasit la Berna - mumoos - si azi am vazut de ale casei si familiei: dus Michael la control la dr (inca tuseste si expectoreaza, mai are ceva muci - putzini, doar de decor in nas) si a spus ca nu e bronsita, doar o raceala urata si sa avem rabdare (avem de 10 zile).
Si am gatit. Si ne-am plimbat.

Suntem f happy ca vremea e superba, Michael e incantat de stat pe paturica in iarba si plimbat pe sub pomi in floare.
Si ne revenim dupa vizita la patria muma - inca rumeg impresii si ne revenim din boli si noptzi albe (si Radu a racit, tot aspirand muci virusatzi, si alarmele alea la magazine si masini ma scot din mintzi... Dar asta e alta poveste.) Nu am mai ajuns la Cluj, ca era prea avariat piticul. Acuma incerc sa-l reinavatz sa (a)doarma singur, ca la Oradea tot cu mine in pat a fost (am carat degeaba patul de voiaj) si acuma asteapta continuarea rasfatzului... Cred ca reusesc, cu muuulta rabdare. Astea-s cu Michael.

In rest, inca tot nu intzeleg de ce costa cam tot mai mult decat aici, Kashkavalia fiind o tzara f scumpa, spun europenii... si nu numai.
Si plimbandu-ne pe acolo pe floashter nu am salutat decat vecinii de bloc: nu mai stiu pe nimeni. Colegii de liceu au disparut parca... in afara de parintzi + Buni, nu ma mai leaga oameni de Oradea - doar amintiri, parcuri, cladiri... Ciudat. Prietenii de atunci sunt emigratzi si ne vedem cu drag pe diverse meleaguri, iar restul sunt aici.

Intreba cineva unde e acasa: Aici.

Va las pentru azi ca stau cu Radu - luni iar o taie peste mari si zari... dar doar o saptamana. Ce bine!

Revin si citesc din urma pe luni.
Martzi cica dau un interviu la TV local cu cresa... Patroana ma vrea musai-musai. Sper sa nu ma fac de bafta.

Pup U all!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Moldoveanca, poate nu e asa rau nici la medicul la care il inregistrati. Da-i o sansa. Dar cauta si privatul cu pricina sa fii sigura.

Va las ca ma scoate Alex din pepeni. Parca are terebentina la ora asta si vad ca nu mai vrea sa stea cu taica-sau. In 15 min a imprastiat toata casa cu diverse si de abia terminasem de strans.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Urmy vai ce papanas frumusel ai

Roxana f frumoase rochitele....si uitimul site am vazut ca nu au in Romania magazin...sa le porti sanatoasa..

Cecilia si Mario face crize de nervi si cand nu-i convine ceva, chiar ma pocneste..hihihi..cateodata ma bufneste rasul si se enerveaza si mai tare...si eu ma lupt cu kg in plus...cred ca o sa ma duc sa fac parafango si ceva sport ca altfel raman cu visatul

Moldoveanca sa-ti fie de bine pentru noua casa....si eu sper ca anul asta sa o termin ca m-am saturat sa stau la bloc

Piciulika o sa foe foarte greu sa il inveti sa adoarma singur la el in patut...eu una m-am lasat pagubasa...de exemplu aseara s-a sculat din ora in ora pana la ora 1, iar cand l-am luat cu mine in pat a dormit pana la 5 dimineata...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara si de la mine!
Nu stau mult, dar nu mai puteam de dorul vostru!
Noi suntem bine exersam picatul in patru labute din funduletz, rostogolitul (ceva nouuu pentru noi), scuipatul si bolborositul (exact asa cum descri tu Rox) si altele asemenea tipice bebelushiei...

Pe 1 Mai am fost la iarba verde, mici si bere. Va las pe voi sa hotarati cine a baut mai mult...

In rest munca, bebe, munca...fug la sotior e cam neglijat!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput