Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Anca ,frumoase poze,ce mai sunteti si stelisti...
As vreau sa-i iau si eu lui Robert ,cu toate ca mami e cu Dinamo,dar asa sa-l surprindem pe tati,de dragul lui...
Imi vinzi si mie pontul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz superbe pozele!!!!Mariuca e mareee si frumoasaa!!!Se vede ca i-a placut tare mult acolo!!!Si am vazut ca e un loc superb!!Eu n-am fost niciodata in delta.Mare noroc aveti voi cele care stati in sud.
Am vazut ca aveti tricou cu sunt stelist.De unde l-ati luat???Noi am vrea unul cu sunt cfr-ist!!!Cred ca daca o imbrac pe Bea cu el,si vin prin Bucuresti,ma bat astia cu tot cu fata.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

As vreau sa-i iau si eu lui Robert ,cu toate ca mami e cu Dinamo,dar asa sa-l surprindem pe tati,de dragul lui...
Imi vinzi si mie pontul?

noi stam in Bucuresti si nu stiu daca te ajuta sa iti spun de unde l-am luat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Ancutz superbe pozele!!!!Mariuca e mareee si frumoasaa!!!Se vede ca i-a placut tare mult acolo!!!Si am vazut ca e un loc superb!!Eu n-am fost niciodata in delta.Mare noroc aveti voi cele care stati in sud.
Am vazut ca aveti tricou cu sunt stelist.De unde l-ati luat???Noi am vrea unul cu sunt cfr-ist!!!Cred ca daca o imbrac pe Bea cu el,si vin prin Bucuresti,ma bat astia cu tot cu fata.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

A fost fff frumos si tricolu l-am luat de la un magazin de langa blocul meu dar cu cfr nu aveau.
Fetelor daca vreti va cmpar si le trimit prin posta

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Fetelor eu am pisicutza, Mitza,a implinit 3 anisori pe 6 martie...nu datzi...sau nu asa tare.
Toate persoanele din cercul meu ma condamna si-mi tot spun sa o dau,dar nu pot,[red]E FETITZA MAMEI...[/red]
E tare blanda,il pazeste pe Robert,atunci cand se trezeste si nu sunt in apropierea lui ea vine plangand sa ma anunte ca s-a trezit majestatea sa.Cum il las si adoarme vine si-si cere si ea portia de pupici,iar eu ca intotdeauna nu o pot refuza.Dar sa ma fereasca sfantul daca-l las pe Robert sa planga,atunci nu ma mai iubeste,sare pe mine,isi infoaie coada si ma musca.Sta asa linistita atunci cand Robert ii da in cap de mama focului,de mi se face mila si o indepartez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Aralia am stat 3 nopti si 4 zile si tot tot ne-a costat cam 14 mil

poze si filmulete

povestea nasterii

Rezonabil. Ma gandeam si eu cum sa fac de-o iesire din Bucuresti, si sa nu cheltui mult ca poate anul asta terminam si noi de renovat apartamentul...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:

Imi vinzi si mie pontul?

noi stam in Bucuresti si nu stiu daca te ajuta sa iti spun de unde l-am luat

Spune-mi totusi ca am cum sa intru in posesia lui in timp relativ scurt,de pe o zi pe alta.poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!

aralia - aici se gasesc prod. pt. bb (borcanese, lapte etc.) si la farmacii. Nu stiu daca si in Ro ... intreaba si pe la farmacii daca au uleiul ala ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

L-am luat de la Piata Sudului din magazinul Big si am dat 150 de mii pe el.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

Fetelor eu am pisicutza, Mitza,a implinit 3 anisori pe 6 martie...nu datzi...sau nu asa tare.
Toate persoanele din cercul meu ma condamna si-mi tot spun sa o dau,dar nu pot,[red]E FETITZA MAMEI...[/red]
E tare blanda,il pazeste pe Robert,atunci cand se trezeste si nu sunt in apropierea lui ea vine plangand sa ma anunte ca s-a trezit majestatea sa.Cum il las si adoarme vine si-si cere si ea portia de pupici,iar eu ca intotdeauna nu o pot refuza.Dar sa ma fereasca sfantul daca-l las pe Robert sa planga,atunci nu ma mai iubeste,sare pe mine,isi infoaie coada si ma musca.Sta asa linistita atunci cand Robert ii da in cap de mama focului,de mi se face mila si o indepartez eu.

Ce dragut! Mie imi plac mai mult cainii decat pisicile, dar orice animalut e bun in casa pe langa copil. Psihologii spun ca un copil crescut cu un animal este mai sociabil si mai responsabil.
Eu nici nu imi inchipui cum e viata fara caine in casa!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput