Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aralia, e frumoasa lupa noastra, este mare pt o femela. a avut o operatie la ureche si nu o mai poate tine ridicata...nu este un caine rau (isi apara teritoriu prin latrat) cand e vb de oameni..asa are probleme din cand in cand cu alti caini, pisici...specifice pt catei...
sunt tare curioasa cum se va purta cu Raducu cand el va incepe sa misune...pentru ca ea pana acum nu a avut treaba cu copiii (ii mirosea si pleca la locul ei). a fost f rasfatata timp de 8 ani...si acum e detronata (evident ca o iubim in continuare..)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by cristi07

La multi ani, Alexia Diana!
La multi ani, Luca Teodor!
La multi ani, Matei!

Poze Radu

Multumim, multumim! Ce fata mare are mama! 6 luni..nu-mi vine sa cred ca au trecut deja...aseara nu reuseam sa adorm si l-am tinut si pe sot ca tot ziceam: acu' aveam contractii dureroase, peste 10 minute mi s-a rupt apa, s-a rupt apa! Dupa ce "mi s-a rupt apa", mi s-a rupt si filmul.....am adormit.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am facut vreo 4 ore si a suportat fff bine ,oricum am oprit de cateva ori ca se plictisea
Sunt camere duble cu 45 de euro si mic dejun inclus si apartamente cu 55 de euro plus mic dejun.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gata pozicile...de aici incolo ptr cine vrea sa ne vada in Delta http://good-times.webshots.com/photo/2783822080101626593DSiDWM

Super! Ce dor mi-e si mie de Delta! V-ati distrat bine, vad!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Aralia a fost super si vrem sa mai dam o fuga

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

Aralia, e frumoasa lupa noastra, este mare pt o femela. a avut o operatie la ureche si nu o mai poate tine ridicata...nu este un caine rau (isi apara teritoriu prin latrat) cand e vb de oameni..asa are probleme din cand in cand cu alti caini, pisici...specifice pt catei...
sunt tare curioasa cum se va purta cu Raducu cand el va incepe sa misune...pentru ca ea pana acum nu a avut treaba cu copiii (ii mirosea si pleca la locul ei). a fost f rasfatata timp de 8 ani...si acum e detronata (evident ca o iubim in continuare..)

Poze Radu

Cainii simt ca e membru al familiei si in plus e si "pui", deci o sa-l iubeasca!

Bijou a mea nu suporta copiii pana a aparut Alexia, acum vine la ea si vrea sa o "pupe", dar n-o las...inca. Am observat ca si-a schimbat comportamentul si fata de alti copii, e mult mai toleranta. Inainte ori fugea de ei, ori se repezea si latra isteric (nu musca, nici nu apuca cu dintii in joaca macar). Oricum eu as prefera sa fie mai "rea", ca sa nu se lase chinuita de Alexia cand o creste mai maricica..eu l-am chinuit tare pe Lae, catelul familiei de cand eram mica. Il trageam de coada,l-am tuns...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Aralia a fost super si vrem sa mai dam o fuga

poze si filmulete

povestea nasterii

Cat v-a costat toata distractia? Daca vrei sa zici, bineinteles. Cate zile ati stat in total?

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

[/quote]

Cainii simt ca e membru al familiei si in plus e si "pui", deci o sa-l iubeasca!

Bijou a mea nu suporta copiii pana a aparut Alexia, acum vine la ea si vrea sa o "pupe", dar n-o las...inca. Am observat ca si-a schimbat comportamentul si fata de alti copii, e mult mai toleranta. Inainte ori fugea de ei, ori se repezea si latra isteric (nu musca, nici nu apuca cu dintii in joaca macar). Oricum eu as prefera sa fie mai "rea", ca sa nu se lase chinuita de Alexia cand o creste mai maricica..eu l-am chinuit tare pe Lae, catelul familiei de cand eram mica. Il trageam de coada,l-am tuns...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

[/quote]

vedem....kaya e f geloasa...daca vine al meu sot (el e stapanul!) se baga intre picioarele lui sa o mangaie pe ea prima...e tare scumpa! si ea ar vrea sa il pupa pe raducu, dar nu a avut ocazia pana acum (am fost f vigilenta)

Poze Radu

Mergi la inceput

[/quote]

Multumim, multumim! Ce fata mare are mama! 6 luni..nu-mi vine sa cred ca au trecut deja...aseara nu reuseam sa adorm si l-am tinut si pe sot ca tot ziceam: acu' aveam contractii dureroase, peste 10 minute mi s-a rupt apa, s-a rupt apa! Dupa ce "mi s-a rupt apa", mi s-a rupt si filmul.....am adormit.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

[/quote]

incredibil de repede trece timpul....

Poze Radu

Mergi la inceput

Aralia am stat 3 nopti si 4 zile si tot tot ne-a costat cam 14 mil

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput