Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Neatza dragelor,
Ma tot uit la photo si nu mai contenesc a ma mira.
Toate aveti niste bebelusi superi frumosi,cu niste priviri atat de expresive!
Aralia : multumesc si eu pt. articolul despre banane ,super tare.Mama mea a fost genul de om care-mi facea meniu zilnic explicat la genul:daca vrei sa ai par frumos papa asta caci contine nu mai stiu ce,daca vrei sa-ti luceasca ochisorii papa asta,asta daca o papi are fe bun la asta...si tot asa .Bine probabil si datorita faptului ca am fost la atletism multi ani si ca sa fiu luata in cantonamente.
Dar mai toata copilaria mea asa a fost dar sincer n-am bagat nimik la cap iar acum imi rod unghiile ca nu stiu cum sa fac sa fie totul ok pt Robert.
Ellis: spun si eu parerea mea :stai linistita,se va remedia repede ,nu este pronuntat.Si ca sa-ti spun un secret si eu il am putin,mama -mi povestea ca nu vroiam sa dorm decat pe spate.Dar ca fata iti lasi parul lung ,abordezi diferite look-uri si gata,zic eu caci asa procedez eu ,doar cand il vad pe fratele meu ma apuca bazdicii,el are gene lungi,f intoarse,capul perfect rotund si parul f des,negru si ondulat,ce mai sunt geloasa pe bafta lui.
Asa ca Alessia la cum arata ai sa vezi tu ce frumusete o sa fie ,la cum arata de pe-acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by mykidutza

Buna,
Mihuta parca imi suna cunoscut ce-mi spui ...asa si al meu cat stau lg el si-i cant,il gadil...si tot tacamul e ok cum indraznesc sa plec de lg el parca ar fi tarzan asa tipa.

Copii nostrii parca au comportament la indigo ...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Ramo...spui ceva de indigo?Ma uitam pe filmuletele video postate de tine.Intr-un filmulet am avut senzatia ca e Robert Gabriel al meu si nu Vlad Gabriel al tau,probabil si datorita faptului ca era imbracat cu un compleu asemanator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetelor
Ma pus sa pun pozici si vorbim ca sunt aici la platane

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Alexia Diana!
La multi ani, Luca Teodor!
La multi ani, Matei!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata fetelor
Ma pus sa pun pozici si vorbim ca sunt aici la platane

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

frumoase poze! cred ca v-ati distrat bine acolo. unde v-ati cazat?

Poze Radu

Mergi la inceput

Gata pozicile...de aici incolo ptr cine vrea sa ne vada in Delta http://good-times.webshots.com/photo/2783822080101626593DSiDWM

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

la o pensiune care se numeste Steaua apelor,a fost fff frumos

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Aralia, uite cateva poze cu "lupa" noastra si Raducu interesat de ea...
http://good-times.webshots.com/photo/2129952190103303905zKPLii

multumim pt articol despre banana...am mancat deja una

Poze Radu

Cat de frumoasa e "lupa"! Imi place ca e blanoasa tare, nu e cu blana scurta. Si cred ca e blanduta, nu?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

la o pensiune care se numeste Steaua apelor,a fost fff frumos

poze si filmulete

povestea nasterii

cum a suportat Maria, drumul? cate ore ati facut? e scumpa cazarea?

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

www.nestlebaby.com/it/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=-1&pci=4" target="_blank">Uite-l (uleiul de masline) !!!

Petronela si Silvia

N-am vazut asa ceva, si eu am memorie fotografica...poate gasesc la alt mgazin decat Cora, ca eu la asta imi fac cumparaturile.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput