Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 9
LiaMaria spune:
" Eu sunt singura care plang la subiectul asta? Citesc si-mi curg lacrimile de emotie, m-a impresionat peste masura."
Nu Adina Iulia, nu esti deloc singura.... si eu la fel... sunt la birou si pling in fata computerului.
Deianira, esti o persoana minunata si cu un suflet imens. Citesc mereu chiar daca nu raspund. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru tot ce faci pentru micuta A. si toti prietenii ei.
Cu mult drag,
LiaMaria
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962
Deianira spune:
LiaMaria, . Din pacate ceea ce fac eu e prea putin (si nu fac doar eu, o prietena ia alta fetita si prietena mea cea mai buna se pregateste si ea sa ia un copilas ), daca as fi fiica lui Donald Trump cred ca as putea sa ajut mai mult (din puct de vedere material).
Farah, lucrezi in domeniu? Am cateva informatii neoficiale despre cazul A. si as vrea niste sfaturi de la cineva care stie "cum merge treaba". Nu pot sa ma intind cu detalii pe forum, as vrea sa discutam pe mes, eventual la telefon.
Rog pe oricine care stie cum functioneaza sistemul sa ma ajute, am cam ajuns intr-un punct mort . (Nu pot da detalii aici.)
Multumesc.
Deianira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Farah da, lucrez. activeaza-ti private sa-ti trimit id-ul de mes |
Farah, am PM activat. Am vrut sa-ti trimit eu tie PM si am vazut ca nu ai. Multumesc mult.
witeflower spune:
Ma bucur ca iti merge bine cu fetita, cu toate greutatile sistemului.
Cred ca e super daca reusesti sa o faci sa te perceapa pe termen lung ca pe o prietena. Vor fi si faze in care va tinde sa se raporteze la tine ca la un posibil viitor parinte (e aproape inevitabil sa se intample). Dar cum te vad, te vei descurca bine si atunci - oricum, suntem prin preajma...
Deianira spune:
Miercuri face 4 ani pustoaica .
O sa-i sarbatorim iesind prin oras dupa ce termin eu programul de lucru, maine mergem sa-i cumparam cadou, vrem ceva biju-uri de fetita (sugestia doamnelor de la casuta ei) pentru ca e foarte cocheta si ii plac la nebunie accesoriile colorate, tot timpul cand o vizitez o gasesc impodobita cu cate ceva . Plus ca ii pregatim un album cu cele mai frumoase fotografii pe care le avem cu ea.
Tot mai frumoasa se face si tot mai isteata draguta de ea .
Multumesc mult de ajutor, Farah.
Si multumesc tuturor pentru incurajari, fac foarte mult .
p.s. Nelia, in caz ca citesti, sa stii ca ma bucur ca ai revenit pe forum.
aiuras spune:
Frumos si impresionant ca iti petreci timpul si oferi dragoste si clipe minunate unui pui de om.
Fetita mea a stat pana la un an in centrul de copii si ma gandesc cu multa recunostiinta si acum la nasa ei care lucra acolo si care o mai lua casa. Asa a putut sa se stie iubita si sa se simta cineva.
Maine este ziua ei. Eu ii urez sa aiba clipe frumoase alaturi de tine si niste parinti minunati. La multi ani copil iubit!
Ma mai gandeam ca poate cineva din sectia de adoptii a site-uli o fi interesat de ea si sa inceapa lupta cea mare si sa o ia ACASA. Doamne ajuta!
Daca afli ca decaderea mamei este posibila si copilul poate devei adoptabil posteaza te rog si la Adoptii si poate ca ii vei influenta viata definitiv.
Deianira spune:
Am petrecut noi doua ca fetele .
Copilasul dragalas a fost foarte incantat atat de cadou, cat si de iesirea in oras si cum am ajuns inapoi la casuta ei le-a povestit tuturor pe unde am umblat si ce a primit .
Imi pare rau ca nu am putut sa petrecem toata ziua ei impreuna, dar mi-a povestit ca primit tort si suculet si le-a impartit cu ceilalti copilasi inainte sa vin eu dupa ea.
Inca ceva, cand am ajuns acolo, cererea mea nu era niciunde , am crezut ca pica cerul pe mine, dupa ce i-am promis ca o duc in oras de ziua ei sa nu o pot duce nici pana la colt . Pana la urma, doamnele au fost dragute si au sunat asistenta sociala care a zis ca e tot ok si am rezolvat problema.
Aiuras, multumim de urari , ma bucur ca fetita ta a avut parte de dragoste si inainte sa ajunga la destinatia ei finala, la parintii ei . Si ma simt usurata sa citesc ca tineti legatura cu cea care se ocupa de ea inainte, asta imi doresc si eu, odata ce se va rezolva cazul A.-ei sa am acordul celor ce o vor avea in grija sa pastrez legatura cu ea.
As posta si la adoptii, m-am gandit de mult la asta, astfel as stii ca povestea ei e inteleasa de la bun inceput de cei care ar vrea sa o cunoasca, problema e ca situatia nu e prea roz momentan si nu se stie inca ccc cum se va rezolva cazul ei .