Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 10
Salviae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Salviae Deianira,a#351;tept #351;i eu cu sufletul la gur#259; īn fiecare zi nout#259;#355;ile Eu,noi,suntem deocamdat#259; īn faza de strāngere a hārtiilor pentru a adoptat un copila#351; #351;i īncerc s#259; citesc tot ce g#259;sesc pe net.Pute#355;i s#259;-mi recomanda#355;i cāteva c#259;r#355;i bune,care merit#259; citite,īn legatur#259; cu adop#355;ie? |
Aoleo,ce a iesit!Nu ma lasa sa scriu romaneste.
Deci,Deianira,te urmaresc zi de zi.
Daca puteti sa-mi recomandati niste carti din care as putea sa invat cate ceva,in legatura cu adoptie,as fi recunoscatoare.Suntem doar in faza de strangere de documente necesare pentru atestare.
Deianira spune:
Salviae, ma bucur ca vrei sa adopti un copilas, o sa-i schimbi viata .
Din pacate habar nu am cum sa te ajut, eu as face ceva ca sa devina adoptabiola micuta mea frumoasa, chiar daca sunt constienta ca eu nu o pot adopta as fi extrem de fericita daca ar ajunge intr-o familie care si-o doreste.
Te sfatuiesc sa citesti pe forumul despre adoptii, sunt sigura ca fetele de acolo te pot indruma http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=67
Iti tin pumnii sa-ti gasesti copilasul cat mai repede.
In alta ordine de idei... azi nu am putut merge sa o vad pentru ca am avut niste urgente, dar voi merge zilele astea la ea.
Aiuras, am deschis subiect la adoptii dar nu se inghesuie lumea sa raspunda, e tare dificila situatia .
silvia_d spune:
Deianira,si eu iti citesc postarile,abia astept sa mai scrii...
Ai un suflet mare,mare,sa-ti dea Dumnezeu putere sa continui si de-acum incolo.
Multa sanatate si tie si fetitei,si tuturor copilasilor de la "casutza".
Si mi-ai mai linistit intr-un fel temerile,apropos de cum sunt ingirjiti copiii in centre...ai vb f frumos de ingrijirea lor.
Deianira spune:
Silvia, nu poti sa-mi dai pm? Eu am corespondat cu alte fete prin pm, nu stiu de ce apare ca n-as avea...? Hmm... cred ca zambetul ala e de bine, rezolvam cumva si pm-ul :)
Lucia, o fi tineretea, o fi curajul nebun, nu stiu ce o fi, dar imi place la nebunie ce fac, nu regret nicio secunda, ma topesc cand zambeste, pur si simplu sunt prea cap-patrat ca sa inteles ca cineva ar putea sa nu iubeasca acei copii, sau... sa le faca rau .
deya spune:
Deianira mai zbiara A tzuuuuuuuuuuuccccccaaaaa-maaaaaaaaa?
(Am fost cu Deianira mai demult la centru si cand sa plecam am pupat toti piticii mai putin pe ea si odat a inceput tzuuuuuucaaaaaa-maaa tzuuucaaaa-mmaaaaa)
Deianira spune:
Mai nou propozitia-obsesie este "Sunt papusa" :-))
Cu tucatu' se subintelege .
nelia spune:
Deianira, abia acum am reusit sa mai citesc ce ai facut. Ma bucur mult ca in continuare iei fetita si mergi in centru. Nici nu stii cit de mult te apreciez pentru ceea ce faci.
Am citit si PS-ul tau, multumesc.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Deianira spune:
Azi e o zi frumoasa. Pentru ea. De azi e catel . Face ham ham si zambeste ca un catel . Se da tale-tale in leagan. A iertat-o pe M, ca a muscat-o de dimineata, oricum au muscat-o si tantarii si mi-a aratat semnele cu mandrie. Plus o zgarietura care o durea, am pupat-o, a trecut .
E tot mai frumoasa, tot mai isteata, vorbeste tot mai mult si mai bine, incepe sa arate tot mai a fetita, deja are parul mai lung, negru si frumos, trasaturile mai clare, personalitatea mai puternica si mai cuceritoare.. Creste frumos, sper sa fie un copil si un adult fericit.
Azi e o zi trista. Pentru mine.
Deciziile s-au luat. Parerea mea, un mare zero... ceea ce reprezint eu in fata legii pentru ea, nimic .
De acum depindem de altii.
Ma gandeam sa inchid subiectul, in fond, de ce nu? Am ajuns la un sfarsit de drum, sper sa urmeze un inceput fericit pentru ea... Eu o sa sufar un pic, poate un pic mai mult, dar o sa accept, si o sa sper ca acei "altii" ce vor fi langa ea sunt oameni buni.