Relatia cu un copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

esti extraordinara
asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Ce inseamna Deianira sfarsit de drum?S-a dat in plasament la o maternala? O s-o adopte o familie?Nu ne povestesti mai pe larg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Salviae

Ce inseamna Deianira sfarsit de drum?S-a dat in plasament la o maternala? O s-o adopte o familie?Nu ne povestesti mai pe larg

Activeaza-ti pm si o sa-ti dau detalii acolo. Ok?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Si tie am vrut sa-ti dau pm, Mihaela, dar nici tu nu il ai activat.

Nu prea am cum sa scriu pe forum exact ce se intampla acum, adoptata nu va fii, nici in familia ei nu se intoarce, din nefericire va fii la foarte mare distanta de mine (la propriu). Sper sa-i fie ei bine si sa fie fericita chiar daca va fii greu sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Deianira...sa fii tare si stii ca si altii de acolo au nevoie de tine,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Deriana Acum am gasit subiectul si l-am citit pe tot (chiar daca am de lucru). Ai toata admiratia mea pentru ceea ce ai facut si imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit. Cu siguranta A. isi va aminti de tine si de clipele frumoase petrecute impreuna. Asta conteaza foarte mult.
Mult curaj si incearca sa faci viata mai frumoasa si altor copii. Ai un suflet mare.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

CRED CA L-AM ACTIVAT
cand ai timp,astept sa mi spui

Mergi la inceput

Si eu l-am activatAstept Deianira sa-mi trimiti si mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Salviae

Si eu l-am activatAstept Deianira sa-mi trimiti si mie

Salvia, nu apare nici acum ca il ai activat. Ar trebui sa apara PM scris cu rosu in bara de deasupra raspunsurilor tale. Sau nu vad eu ?

In alta ordine de idei, duminica merg sa o vad, sper sa aflu mai multe detalii legate de plecarea ei din centru. Deja mi-e dor de ea .

Mergi la inceput

Asta-mi scrie ,cand incerc sa-ti scriu ceva:Scuze, Deianira nu accepta mesaje private.

Mergi la inceput