Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 21
misha71 spune:
Deia ma bucur tare mult ca A este bine. Ce minuni adevarate face dragostea.
Sa stii ca ma intrebam si eu ce mai face ea, ce mai faci tu.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Deianira spune:
Misha, oricand vrei sa afli ceva, trage-ma de maneca si stii ca iti rapsund cu cel mai mare drag .
Acum mi-e mai greu sa scriu aici pentru ca ne vedem mai rar si mi-e un dor...
louisea spune:
Ma bucur ca sunteti bine. Cred ca abia asteptat sa merge iar la ea :)
Si merci de poze!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danny1 spune:
deianira, ti-am citit povestea.toata.dupa cum poti sa vezi, sunt din cluj.am o fetita de 5 ani si 4 luni.as fi bucuroasa sa-ti cunosc febletea.sau alt copil pe care as putea sa-l iau acasa macar o zi.din pacate nu stiu la care centru te referi.de mult timp ma bate gandul sa fac ceva in acest sens, dar am tot amanat. daca se poate, as vrea sa luam legatura.poate pare ciudat, imi tot storc creierii gandindu-ma care o fi centrul.stiu doar unul, dar de ala nu se ocupa maicute, cum parca am citit.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
Deianira spune:
Danny, ai pm. Mi-ai facut ziua mai frumoasa sa stii, . Scuze ca am fost asa concisa, intreaba-ma tot ce vrei, si iti raspund cu drag pe pm.
Deianira spune:
Azi, la un an, 4 luni si 18 zile de cand ne cunoastem, am aflat ca A. este pe cale sa devina adoptabila .
Sper sa fie cat mai aproape ziua in care va fi adoptata si o sa scriu si asta aici .
buflea spune:
Impresionant subiectul asta ... sunt plina de intrebari :
- Ce se intampla cu un copil daca nu devine adoptabil ? Pana cand poate sta in Centru ?
- Acum ca va deveni adoptabila, ce sanse sunt sa isi gaseasca o familie adevarata ?
- De ce nu poti puna macar o poza cu ea ? Nu vrei tu sau este cumva interzis de la centru ?
Deianira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Impresionant subiectul asta ... sunt plina de intrebari : - Ce se intampla cu un copil daca nu devine adoptabil ? Pana cand poate sta in Centru ? - Acum ca va deveni adoptabila, ce sanse sunt sa isi gaseasca o familie adevarata ? - De ce nu poti puna macar o poza cu ea ? Nu vrei tu sau este cumva interzis de la centru ? |
Buflea, din cate stiu eu, copiii stau in centre de plasament si case de copii pana la 18 ani. Dupa... iti poti inchipui. Stiu ca aici in Timisoara exista ceva fundatie care ofera locuinta copiilor orfani dupa majorat, dar evident ca nu ii poate adaposti pe toti, deci situatia nu e tocmai roz.
Pentru A. sansele sa isi gaseasca o familie a ei sunt foarte mari, zic eu. Pentru ca e genul ala de copil comunicativ, cuminte, intelegator, distractiv. (La centrul la care era A. in Tm era o ingrijitoare care o adora, o plimba zilnic cu masina, ii lua dulciuri etc. De cate ori vorbeam cu ea imi zicea ca ea lucreaza de la 18 ani in astfel de centre de copii si nu a mai vazut niciodata asa un copil deosebit . Ulterior am aflat ca si ea crescuse intr-o casa de copii si acum vorbim cateodata si ii povestesc despre A. )
Din pacate nu pot sa pun poze cu ea sa vedeti ce copil fabulos este . Pentru ca se afla in grija statului, si eu eram singura (si sunt singura de un an jumate aproape) care o cauta si tinea legatura cu ea, eu am avut voie sa ii fac poze cu conditia sa nu apara online, deci sa fie doar pentru mine personal.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere .
dia_filipas spune:
Draga Deianira, in seara asta am descoperit subiectul, l-am citit pe nerasuflate, inca de la primele postari aveam ochii umezi, iar pana la sfarsit plangeam de-a binelea (am maneca uda ). Ma bucur ca A. e bine unde este, imi pare totusi rau ca e departe de tine. Sper din suflet sa gaseasca o familie care sa o merite! O sa citesc mereu acest subiect si sper sa fie numai vesti bune de la tine.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)
Deianira spune:
Ceau Dia, ma bucur ca ti-a placut ce ai citit, sa stii ca am revenit repede cu vesti bune.
Azi am fost la ea si mi s-a confirmat si live vestea ca devine adoptabila si suntem pe drumul cel bun . Printesa draga e pe ultima suta de metri spre ceea ce va numi "acasa", chiar daca nu stim inca ce va insemna acasa (unde si cu cine). Dar sunt convinsa ca totul va fi bine.