Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 22
Deianira spune:
Ma manca degetele .
Am recitit si eu subiectul si am trecut din nou prin toate episoadele aventurii noastre. A fost foarte bine ca am scris aici, practic am un jurnal al relatiei noastre. Si desi la un moment dat spuneam ca mi-e greu sa ma linistesc si ma gandesc tot timpul la ea si imi fac griji, acum am ajuns in stadiul "drum spre casa" , adica ma simt ca la intoarcerea acasa dintr-o calatorie lunga si grea - stiu ca mai dureaza un pic drumul, dar sunt sigura ca va fi bine.
Si cine stie... poate peste scurt timp ne scrie la subiect chiar mamica de rocker .
Mariaa spune:
EXCEPTIONAL, OANA!!!
Esti un inger pe pamant!
Un brat de flori copila draga
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
deya spune:
HAte-am gasit.
De nimerit intr-o familie rea nu are cum ma rog doar sa fie adoptata undeva mai aproape de Timisoara sa va intalniti mai des.Si florile care au ramas de la Mariaa ti de daruiesc eu
nelia spune:
Ce veste buna, Deianira! Sper sa se rezolve repede si A. sa poata sa spuna si ea acasa. Iar pentru tine, nu sint flori pe DC cite as dori sa-ti ofer.
Deianira spune:
Astazi rescriu dupa mult timp, cu o veste buna .
A. va fi adoptata in curand.
Are 7 anisori si in toamna incepe scoala.
Multumesc pentru tot suportul care mi s-a oferit cand am strigat dupa ajutor aici .
Acum sunt fericita !
sunnyday07 spune:
Uite ca rockerul tau si-a gasit familia! Ma bucur mult pentru ea!
Felicitari Deianira, esti un om deosebit!
Ilinca_M. spune:
Ce bine!!
Eu n-am avut idee despre subiectul asta, acum l-am citit pe nerasuflate, foarte frumos!
Sigur va fi adoptata? Sper ca nu sunt doar sperante false, ca la noi e posibil orice
Dar sa fim optimisti si sa-i uram micutei un nou inceput minunat!
Tie, Deianira, multe
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
dia_filipas spune:
Iar am recitit, iar am plans! ma bucur enorm pt. rockeritza mica! Wow, 7 ani! E domnisoara deja! Ce stii, va fi apropape de tine? Ati mai tinut legatura intre timp? Ce ma bucur, sper sa-i fie bine si sa fie fericita!!
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
25+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
Deianira spune:
Sunnyday, uite ca s-a intamplat :). Te pup.
Ilinca, din fericire e 100% sigur acuma .
Dia, inca nu stiu unde va fi, nu are importanta. Noi oricum am tinut legatura telefonic destul de des, i-am trimis cadouri de sarbatori si ziua ei si ne-am si vazut :). E mare si frumoasa si vorbareata .