Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 20
Deianira spune:
Sunt acasa! Am vazut-o, am pupat-o, m-am jucat cu ea, am tinut-o in brate, am smotocit-o, am povestit cu ea .
Dupa un drum plin de peripetii - nu reuseam sa gasim rovinieta in Timisoara, inainte de Cluj am stat vreo ora jumate pentru ca a fost un accident grav si era paralizata circulatia, in Cluj ne-am invartit inca vreo ora (!!!) pentru ca nimeni nu stia numele nou al strazii si toti ne trimiteau "in sus" am ajuns sa vedem copilasul dragalas . Era pe punctul de a se culca si a ramas socata cand ne-a vazut acolo :-)) In prima ora nu cred ca a zis mai mult de 5 cuvinte si era extaziata la vederea cadourilor - jucarii, hainute, papucei, carti! Vreau sa va spun ca atunci cand in sfarsit am aflat numele strazii si GPS-ul indica faptul ca am ajuns, am fost noi socati cand am vazut cat este de frumos locul - credeam ca in Timisoara este ok, dar prin comparatie, casa din Timisoara e ca si casa unui sarman pe langa o vila (cea din Cluj). Este absolut superb! Iar domnisoarele de acolo niste dragute! Efectiv se coborau la nivelul lor, era un joc continuu cu copii acolo. Camere mari, spatioase, curate, frumoase, ingrijite... nu am cuvinte sa va spun in ce loc frumos si plin de afectiune este A. Singurul inconvenient este ca e departe de noi si nu o cauta nimeni acolo , in rest, este de 1000 de ori mai bine ca aici. Merge la gradi, vine zilnic cu buline rosii, si-a dat drumul foarte mult la vorbit, turuie incontinuu . Arata bine, e o frumoasa cum a fost intotdeauna si toata lumea e incantata de ea. Domnisoarele spun ca e un copil foarte cuminte, comunicativ, inteligent si ca nu au nicio problema cu ea.
Asistenta sociala a fost foarte draguta, a venit sa ne cunoasca desi era ziua ei libera si a stat de vorba cu noi, am schimbat informatii despre A., ne-a lasat sa o luam si in oras - minunata!
Sunt foarte fericita ca ea e bine si se vede asta pe ea. E un copil frumos, vesel, fericit, descurcaret.
Am fost foarte emotionata sa o vad si mi-a parut rau ca din motive ce nu tineau foarte mult de noi nu am reusit sa stam si mai mult. Planuiesc sa merg din nou acolo in ianuarie, pana atunci am lasat pe mana doamnelor cadoul de Craciun si de mos Nicolae pentru -ul iubit.
Cred ca mai am de povestit, dar am vrut sa scriu cat mai mult si mai repede pentru ca abia am ajuns acasa de la scoala + lucru + iesit la povesti cu prietenele (sa le arat si lor poze cu A. ) si sa le povestesc pe unde am mai umblat in we asta (am mai vizitat rude prin tara) si abia asteptam sa ajung pe forum sa povestesc. O sa revin cand mai am detalii, daca aveti intrebari, raspund cu placere .
Va pup pe toate.
deya spune:
Deianirate-am sunat azi de pe un nr cu 0770 sa te intreb de roacker da nu mi-ai raspunsma bucur ca a fost bine...asteptam poze daca se poate.....si vezi ca ma inscriu si eu la donatiile de craciun daca aduni ceva
Deianira spune:
Offf...eram la scoala si nu aveam rds la mine sa sun inapoi. Ti-am trimis invitatie la poze pe mail (daca e acelasi cu id-ul de mes ). O sa ne apucam pe la 1 iar de strans banuti si lucrusoare pentru copii, te anunt eu .
Mmmaria spune:
Draga mea, nu cred ca stii totusi cat de multe perechi de ochi asteptau sa citeasca acest mesaj de la tine si sa vada pozele.
Multumim frumos ca asa ne faci si pe noi participante la povestea asta, care (sper eu) ca o sa aiba un final fericit.
In alta ordine de idei, am un mesaj pentru fetele care vor intra aici: Deianira, ca o fata finutza ce este, nu a lansat nici o solicitare, insa dupa cum se poate vedea din ultimul ei mesaj, nu se opreste din a face lucruri bune: "O sa ne apucam pe la 1 iar de strans banuti si lucrusoare pentru copii, te anunt eu".
Sunt sigura ca nu va spune "Nu" daca ne vom oferi ajutorul, cat de mic.
Si nu cred ca trebuie sa garanteze nimeni pentru seriozitatea ei, stim toate ce fel de om este.
misha71 spune:
Mmmaria, ai dreptate. Abia asteptam sa scrii, Deianira. Stiu ca mai ai multe de spus, dar sint fata buna si te las sa-ti mai revii, ca sa te bombardez p'orma cu intrebari
Referitor la campania de Craciun, eu neavind copii, m-am gindit sa cumpar lucrusoare de la Bazarul Soniei de la cineva din Timisoara. Asa va fi mult mai simplu sa ajunga lucrurile la tine. Ce spui? E bine asa?
edit: te gindeai ca vei ajunge sa faci capitol nou?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Deianira spune:
Maria, multumesc . Daca este cineva care vrea sa ajute copiii de la centru din Timisoara (unde am cunoscut-o pe A.) este binevenit.
Misha, e perfect cum spui tu! Ai vazut pozele? Ce zici? Asa-i ca am dreptate cand o laud?
Am revenit cu detalii despre casa de la Cluj - copii stau cate 3-4 in dormitor, fiecare dormitor cu baia aferenta, super ordonat si frumos, aranjat cu o mobila vesela, pe placul copiilor, covor cu sosele si perdele cu personaje din Disney. Bucataria este foarte vesela, cu masute joase si scaune colorate, iar langa, este camera de joaca cu toti peretii pictati cu personaje din desene, covor si perdele pentru copii, masute pentru copii si dulapuri in forma de masinute in care sunt puse jucariile cand nu sunt copii acolo . Chiar si canapelele sunt in culori vesele si pe marimi mici. E super super super!
Cand am ajuns la Cluj am sunat-o repede pe prietena mea, ea era in vizita la M. si au vorbit fetitele la telefon . Si M. e foarte bine. Se pare ca maternala ei e minunata, se ocupa foarte bine de copii (M. si inca un baiatel) si are planuri pentru ei pentru viitorul indepartat . Si M. si-a dat drumul la vorbit, e veselia intruchipata, are jocuri inventate de ea si baietelul pe care il are doamna in ingrijire, s-a ingrasat , etc. E bine.
Deocamdata sunt cu sufletul impacat. I-am lasat asistentei sociale in grija si cadourile de mosi, de mos Nicolae va primi un set cu oglinda, piaptan, ochelari de soare, ruj de plastic , telefon mobil, carduri bancare :-)), pantofiori cu puf si agrafe + o cordeluta roz si accesorii de par cu Barbie, iar de Craciun i-am pregatit un catel care latra o colinda (poate il stiti de la Bamboo) si da din urechi in timp ce o latra... eu eram indragostita de cainele ala de anul trecut, iar cand a vrut prietenul meu sa mi-l cumpere nu l-a mai gasit (intre timp a renuntat la idee pentru ca sunt alergica :-))) si o fotografie inramata cu noi trei de asta vara.
Misha, astept sa ma bombardezi. Nu credeam ca o sa ajunga subiectul asta la 20 de pagini, cred ca o sa trec la bloguri, ce ziceti? O sa ma mai urmariti ? Vreau sa povestesc in continuare aventurile rockerului-nas-belit.
misha71 spune:
si eu, si eu!
acum am vazut-o. E o super-super-super scumpa.
Sa dea Domnul sa aiba noroc!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
louisea spune:
Nu ne mai povestesti despre voi? noutati?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Deianira spune:
Louisea, .
De 3 ori am fost la ea de cand nu mai e aici. Tot mai frumoasa se face, toata lumea o lauda, toata lumea o iubeste si o rasfata, e pur si simplu un copil deosebit, care creste inconjurat de dragoste si ofera acelasi lucru inapoi .
Singura problema e ca nici acum nu e adoptabila, si daca devine, sansele sa fie adoptata scad pe zi ce trece - se apropie de 5 anisori draga mea.
Oricum, e un copil... altfel. Nu exista cuvintele care sa ma ajute sa o descriu. Vorbim la telefon, mai povestim, mai prin scrisorele, vederi, peste maxim doua luni va fi iar o vizita.
Are asa un aspect de fetita si e atataaaaaaaaa de frumoasa de nu-mi vine sa cred. Aici era tunsa si arata ca un baietel, acum - dupa un an aproape de cand o cunosc, parca e mai frumoasa cu zi ce trece.