Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 17
Deianira spune:
Am aflat de la prietena mea ca oricum nu are datele maternalei, desi i s-a promis de mai multe ori ca i se va face cunostinta cu ea pentru a discuta despre continuarea relatiei cu M. dupa ce va pleca de la centru. O sa le luam pe rand pe toate. Sper sa aflam ceva despre maternala, eventual sa o cunoastem ca sa ne facem o parere.
Offffffff, numai ce am citit un articol in care se vorbea despre asistentii maternali care deconteaza bauturi alcoolice in numele copiilor.
Cata nepasare si nedreptate in tara asta .
misha71 spune:
Pai de aia si tin cu dintii de copii atunci cind ii au in plasament si o lalaie daca e sa fie adoptati.
Dar direct la centru nu puteti intreba de ea daca a stiut sau nu?
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Deianira spune:
M. e ok, luni o externeaza. O sa ne interesam de maternala. Totusi, nici pana acum niciun semn din partea ei .
Dupa logica mea, ar fi aflat despre spitalizare chiar si printr-un simplu telefon pe care l-ar fi dat ca sa vada ce mai face. Totusi, e nevinovata pana la proba contrara.
Salviae spune:
Deianira,ai scris de mai multe ori ca psihologul de la DPC e foarte cumsecade si ca te-a inteles si te-a ajutat de mai multe ori.Poti sa intrebi parerea in legatura cu maternala,sa povestesti despre M. si poate are si el-ea cateva cuvinte de zis in alegerea maternalei.O parere...
Deianira spune:
Salviae, prietena mea care se ocupa de M. i-a cerut detalii si nu i-a dat. Oricum sunt un pic dezgustata/dezamagita de faptul ca nici macar ea nu s-a deranjat sa ne anunte pe mine si prietena mea ca M. e bolnava.
Sunt tare confuza in privinta celor de acolo. O fata, adolescenta - aflata si ea la centru mi-a spus ca doamnele se poarta frumos cu copiii si asa mi se pare si mie, ca sunt ok si se si ocupa de ei. Dar in problema asta cu M. suntem foarte suparate pentru ca nu s-au deranjat sa ne anunte si nici nu s-a interesat nimeni de ea daca e ok la spital .
misha71 spune:
ce mai face M? Am inteles ca azi a externat-o. de maternala ai mai aflat ceva?
multi pupici tie si lui A. ai mai vorbit cu ea?
mama, ce tir de intrebari ti-am tras!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Deianira spune:
Misha .
M. e ok, trebuie sa o sun pe prietena mea sa o intreb detalii (inclusiv despre maternala), intre ele e relatia mai speciala cum e(ra) intre mine si A. drag .
La A. am sunat acum vreo 30 de minute, dar pentru prima data nu mi-a raspuns nimeni la telefon , poate sunt in oras copiii.
Mi-e tare dor de A. dar m-am linistit cu adevarat. Pentru prima data dupa mult timp simt pe bune ca totul e in regula.
Deianira spune:
In sfarsit am reusit sa vorbesc iar cu A. . In ultimele zile ba reuseam sa sun doar cand dormea, ba nu raspundea nimeni, etc.
E bine draguta de ea, dar ne-am auzit tare rau ca era o galagie infernala acolo , toti copiii in lumea lor in mod sigur, mi-ar fi placut sa-i vad cum se joaca .
louisea spune:
Ma bucur c-ai reusit in sfarsit sa vb. cu ea si ca e bine
Abia astept si eu sa mergeti acolo si sa veniti cu vesti Si poze!!!!!!!!!!!
Mi-a intristat sa aud de M. Saracuta
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci