Relatia cu un copil de 4 ani
Raspunsuri - Pagina 18
Deianira spune:
M. a plecat azi la maternala. Eu nu am apucat sa stau la centru pana a venit dupa ea, dar prietena mea a stat. Spune ca pare o femeie simpla si ok, mai are un baiatel de 3 ani care arata foarte bine si sta intr-un sat care e destul de departe de Timisoara (asa s-ar explica de ce nu o vizita des si de ce nu a venit la spital). Speram sa fie ok.
A. e bine. Ii merge minunat la casuta noua :-).
Deianira spune:
In a 4-a sambata din luna mergem la ea. Abia astept! Mor de dorul ei! Cred ca o sa o pup de o sa o albesc.
Am fi vrut sa mergem mai repede dar am primit ceva de lucru in we viitoare.
Pup fetele care au rabdare sa mai citeasca .
misha71 spune:
abia astept sa povestesti cum a fost. parca nu mai am eu rabdare
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
nelia spune:
Deianira, si eu citesc, chiar daca nu scriu. Urmaresc zilnic ce se intimpla cu tine si cu minunea de fetita, A. Va doresc sa ajungeti la ea asa cum v-ati propus si sa aveti o intilnire fff placuta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Deianira spune:
Revin sa va zic ca printesa mica si rockerita e bine, e tare fericita la casuta de la Cluj si e domnisoara - merge la gradi si e laudata de doamne .
Abia astept sa o vad.
misha71 spune:
Eu nu prea inteleg ceva: de ce a plecat A la Cluj? Parintii ei sau rudele sint de acolo? Si daca da, de ce nu o iau din Centru?
Nu stiu, acum, la virsta asta e frumos, pentru ca are multi copii cu care sa se joace cit e ziua de lunga, dar mai tirziu... tot ii va trebui un camin. Va auzi alti copii vorbind de "mami" si "tati", va realiza ca ceva nu e bine.
Daca nu se poate integra in familia extinsa, de ce nu o declara adoptabila? Asa poate ajunge intr-o familie care sa o iubeasca asa cum merita orice copil.
Deianira spune:
Misha, teoretic e acolo pentru ca mama ei e din oras, dar inca nu am reusit sa aflu daca a vizitat-o cineva sau nu, doamna cu care am vorbit zice ca ea nu stie sa o fi vizitat cineva .
Tare as vrea si eu sa devina adoptabila, as fi super fericita sa aiba A. meu drag parinti care sa se ocupe de ea. Sper sa mai aflu detalii din povestea asta incalcita cand merg acolo.
Mi-e dor de ea. Tare tare.
misha71 spune:
Mai, eu le inteleg pe naturalele astea nici sa ma pici cu ceara. Sa stii ca ai un copil si sa nu fii macar curioasa ce mai face? Asta e strigator la cer!
In fine, dar ce mai e normal in tara asta?
Salviae spune:
Da...ce mai e normal in tara asta?? Misha,citesc legile altor tari in ceea ce priveste adoptia si vad ca se cauta doar rudele pana la gradul 2,al copiilor abandonate,nu si pana la gradul 4,cum se procedeaza la noi. Probabil si din aceasta cauza stau copii atata timp la maternale sau in centre de plasament Si foarte probabil ca din aceasta cauza era varsta medie a copiilor adoptati in 2oo7 3,8 ani!!!
Deianira,mai ai 2 saptamani si te intalnesti cu A.