Relatia cu un copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Asi, maine o sa aflu, o sa vorbesc cu psiholoaga ei, e o tipa faina care intotdeauna m-a ajutat.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Maine pleaca. Azi a stat toata ziua cu mine. NU vreau sa povestesc cum a fost. Doare mult plecarea ei.

POate sunt eu egoista si imi doresc sa ramana aici si acolo ii va fi mai bine.

Maine merg sa o pup de ramas bun si sa-i duc niste lcurusoare ramase la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Of cit de greu trebuie sa-ti fie. Chiar nu stiu ce sa-ti zic. Nu pot decit sa sper ca ii va fi bine la Cluj.

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

A plecat draga mea azi. Cu bagajel, in trening si cu tiara de printesa in par si cu zambetul pe buze . Sper sa se acomodeze rapid.
Am apucat sa stau vreo 3 ore jumate cu ea inainte de plecare, i-am zambit si i-am spus ca o sa fie minunat si ca ne vom auzi cat mai repede la telefon (vineri, spune psiholoaga sa o sun, si mai spune si sa ii scriu scrisori care sa ii fie citite de doamnele de acolo) si peste un timp si la Cluj.

Asi, daca citesti, m-a bucurat foarte tare pm-ul tau, mi-a luat o piatra de pe suflet.
Asi stie despre ce loc este vorba si mi-a spus ca este un loc frumos pentru copii si doamnele de acolo se ocupa foarte bine de ei.

Ieri i-am cumparat cercei pentru ca pe cei vechi ii pierduse (erau cu surub) si m-a ajutat sa fac de mancare, asa ca dupa somn am lasat-o sa se uite iar la Tom & Jerry ca era tare incantata. Mi-a parut tare rau sa o duc inapoi aseara, constienta ca e ultima data aici.

Acum sper sa ma calmez si eu repede, sa termin cu plansul si sa gandesc pozitiv. Nu credeam ca o sa doara asa de tare, a luat o bucata din sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Ce suflet minunat ai Deianira... esti mai mica ca fiica-mea cu un an... si ea are suflet bun dar nu o cred in stare de asa ceva.
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa ramai intotdeauna asa buna cum esti acum!

Mergi la inceput

Pling in timp ce scriu. E atit de cruda despartirea!
Dar daca Asi spune ca va fi bine, atunci sigur va fi.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Te rog ceva: nu inchide subiectul. Mai scrie-ne despre ea. Orice, numai scrie. Te rog!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Maine plec intr-o "vacanta" de weekend, pentru ca vacanta noastra am anulat-o ca sa fim siguri ca suntem aici cand pleaca ea. A fost foarte bine asa oricum, m-am bucurat la maxim de ultimele zile impreuna.

Maine o sun. Sunt un pic emotionata, sper sa aud ca e tot ok cu ea, ca s-a acomodat si ii place.

Nu o sa inchid subiectul, multumesc ca il cititi si va intereseaza un copil atat de drag mie .

Mergi la inceput

Am uitat ceva! Astazi nu am plans... pentru mine cel mai rau a fost aseara, m-am gandit ca se culca singurica, fara doamnele ei, fara prietenuta ei (a pupat-o inainte sa plece ), fara nicio fatza cunoscuta langa ea... .

Sper sa aud vesti bune maine... azi adica.
O sa revin abia luni cu noutati despre rockerul mic de la Cluj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am stiut de cand ne-am cunoscut draga mea ca ai un suflet mare si frumos Sper ca povestea voastra minunata sa continue si nu uita ca clipele petrecute impreuna nu ti le va putea lua nimeni.

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput