Relatia cu un copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu citesc, dar nu stiu ce sa spun. Doar ca sper sa-i fie bine acolo unde se duce, iar tu sa poti tine legatura cu ea in continuare.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Azi am avut o zi extra-plina :-))

Pentru prima data, A. nu a dormit la pranz. Am si luat-o destul de tarziu, pe la 12 si pana am ajuns la mall a trecut ceva timp pentru ca avem opriri dese :-) (flori, masini, pisici, caini, stiti voi )
La mall am constatat ca e program pentru copii, si-a lasat palmele pe un covor anti-discriminare, am vorbit cu un reporter despre asta, a primit si o insigna "Respect", am vazut teatru, a papat prostioarele pe care le-a vazut si le-a vrut, a baut suculet pentru copii muuuuult (de fiecare data cand vroia pishu, zicea in ultimul moment si striga tare "pishuuuuuuuuuu, vine pishuuuuuuuuuu", deci daca ati vazut o scena cu o fata fugind cu multe lucruri - jucarii, balon, suc, geci + o fetita tipand tare "pishuuuuuuuuuuuuuuu" la mall la Timisoara azi, noi eram ).
Am cumparat si jucarii, am primit si balon, ca sa nu zic ca am stat cateva ore in care s-a jucat incontinuu cu balonul :-))

Cand am ajuns acasa la mine, a papat ceva iar si am dus-o la doamnele inapoi, cu intarziere (dar am anuntat intarzierea).

Sper sa o iau si maine cateva ore, vreau sa o duc la fostul meu loc de munca sa o prezint catorva colegi carora le-am povestit de ea si vor sa o vada.

Aaaa... azi mi-a spus ceva... vorbeam de parul ei, i-a crescut mult de cand ne stim :-) si am intrebat-o cine a tuns-o. "Mama". Efectiv nu am stiut ce sa zic, cum sa reactionez, am intrebat-o rapid cine i-a tuns ultima data bretonul (nu tot parul) si mi-a spus ca doamna.

Trebuia sa am o altfel de reactie? Nu stiu ce sstie ea despre mama ei si nu vreau sa sufere daca vine la suprafata subiectul. Cat e de mica si tot isi aminteste draga mea.

edit: a fost fascinata de teatru, desi a fost cu actori, ceva destul de simplu, nimic colorat sau cu papusi. A stat rabdatoare pana s-a convins ca s-a sfarsit de tot.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

(...deci daca ati vazut o scena cu o fata fugind cu multe lucruri - jucarii, balon, suc, geci + o fetita tipand tare "pishuuuuuuuuuuuuuuu" la mall la Timisoara azi, noi eram ).

V-am vazut.
Cu ochii mintii doar. Si erati frumoase si dulci amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mmmaria iti spun eu ca sunt frumoase si dulci amandoua

Mergi la inceput

Deya, Maria, .

Azi am facut o plimbare pana la fostul meu job ca sa o cunoasca lumea pe A. Au fost tare incantati de ea, la inceput a fost mai rusinoasa, iar apoi nu mai vroia sa plece. Am mers si la o prajitura, a fost tare incantata de ideea cu cofetaria, nici nu stia ce sa ceara . Si cand am plecat s-a intamplat operatiunea "pishu" iar . Noroc ca eram aproape de magazinul la care am lucrat si am mers repede sa rezolvam problema .

A. e cel mai frumos si cel mai pupacios, sunt tare mandra de ea, tot mai dulce se face .

Mergi la inceput

Miercuri pleaca .

O sa revin, deocamdata sunt trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Deianira, as vrea sa-ti pot spune ceva...dar nu prea am ce, e intr-adevar trist.

Cred ca ti-am mai scris asta, uneori (sau intotdeauna!) puterile noastre sunt limitate. Nu putem face tot ce ne-am dori sa facem. Tu ai facut enorm pentru micuta, ai facut tot ce ai putut face. Si de acum incolo vei face tot ce poti. Existenta ta va ramane importanta pentru ea, vei mai merge la ea, mult mai rar, cel putin o vreme.

Pe de alta parte imi place sa cred ca cei care au decis mutarea fetitei stiu ceva, poate totusi au gasit o ruda care a spus ca s-ar ocupa cat de cat de ea "daca ar fi mai aproape".

Nu putem decat sa speram ca ii va fi bine puiului mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Of, Deianira, te inteleg mai bine decit crezi. Te atasezi in 5 minute de un puiut, dar dupa atita timp. Asa cum spunea si Fomalhauti, sa speram ca ei ii va fi bine acolo.

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Maine mergem prin oras impreuna, ultima data in Timisoara, sau poate nu, nu se stie ce ne rezerva viitorul.
Inca sunt necajita, sper din tot sufletul sa-i fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pana la urma ti s-a spus la ce casa pleaca?

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput