Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, eu am fugit cu Ines la joaca...in parc, vedem noi cu ce...cu role, cu biciclete, ideea este ca ne distram, poate iau si aparatul foto...

O sambata faina sa aveti...ne auzim dupa masa...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Lormi...sa-ti traiasca taurasu!!!
...D-zeu sa va implineasca dorintza arzatoare......pupici

Aidule... pai tu imi dadusi juma de placinta...nu zic.. ca-mi prinsa bine acu de dimi...dar saraca mama ta s-o spetit atata ca sa dea la altii...pupici si voua si la puiu mic...m-am culcat cu ea in gand ...m-am trezit cu ea in gand...si cu un nod in gat...

Io azi sunt tare sensibiloasa...am plansul in varful nasului...e drept ca mi-e dor de plozii mei...dar cred ca de fapt m-a rascolit iar situatzia Emmei...un copil minunat...D-zeu sa faca o minune cu ea prin cine o vrea ...doctor , vraci, popa,...om de rand...

Azinoapte iar nu am dormit...ca m-a durut groaznic spatele si sub burta si deja ma gandeam ca astea or fi inceputurile facerii...am luat un nospa...nu radetzi ca io chiar daca am 2 copii nu stiu cum e inceputul travaliului si sa se rupa apa...ca amandoi au fost programati pt nastere cand era dr de la Hateg de garda...si el mi-a declansat nasterea...azi la 4 juma ma duc la Hrubaru si dupa la Gradina Banateana...

Mira ...Gradina Banateana e peste apa vizavi de facultatea de politehnica,...in continuarea parcului rozelor...poate pana la urma ne cunoastem...

va pup si o zi faina...
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Face... naiba stie ce figuratii face... ca mi-s iesite de mult pe nas...politie e putin zis...militie de-a dreptul...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lore03

Neatza si de la mine .Dupa o saptamana de leneveala azi trec la treaba .

Maria cred ca eu nu m-am exprimat corect legat de Maramures ,si eu prefer linistea cateodata ,doar sunt crescuta la sat ......dar ma asteptam ca oamenii aia sa exploateze mai mult potentialul turistic, de exemplu am fost sus la Borsa si crede-ma nu am avut unde manca ,nu exista un restaurant ,iar pensiunile erau nu prea frumoas amenajate si ca orice roman se uita sa ia bani si conditii nimic..frig ,ne-a dat caldura cu portia si eram cu Laura micuta, nu hartie la WC..etc , la asta ma refer eu , nu la peisaj ,nu la toti oamenii ,dar noi am mers pregatiti pentru un concediu de vis si am venit dezamagiti.
Si crede-ma ca am fost si in Moldova si poate acolo unde noi nu ne asteptam , si aici in Banat ii privim nu prea frumos pe moldoveni ,ramai impresionat de oameni, de ospitalitatea lor si de modul cum stiu ei sa atraga oamenii.
Asta este parerea mea ...si sunt de acord putin ,nu in totalitate cu Claudia ,mie imi plac lucrurile frumoase ,perfecte dar nu cred ca as putea trai intre oameni reci ,care azi vorbesti cu el si maine nu te mai cunosc.

semnez cu suflet

De fapt este asa: azi te saluta daca te intaleste in curtea din spatele blocului sau pe scara , maine daca te intalnesti cu ei le 5m de scara nu te mai saluta ca nu te cunoaste ... asta e.

... in rest chiar si Emma a realizat cat de curat si frumos e in Germania

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Mircea sot de Lormi multa sanatate si tot ce va doriti!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aloooo,ia mai terminati voi cu gradinile alea,ca m-ai capiat,stau si duc dorul gradinilor banatene, specialitatilor culinare si bauturilor de acasa .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

E frumos nu ai ce sa spui,am cules de pe aici ce a fost mai bun,'omul cat traieste tot invata' dar e trist,e plictisitor,e deprimant de-a dreptul,ptr ei nu ca ei nu cunosc altceva,dar ptr cine a trait in alta parte e greu,eu nu stiu cum sunt altii - vb Simonei- care au uitat meleagurile natale,ei sunt fericiti in felul lor si se mira cand povestesc cum e la noi,dar cu atat raman cu povestea,asa e azi vb cu ei, maine nu te mai saluta,le e frica de contact prea mult,devin suspiciosi,nu stiu sa fie apropiati de oameni,mi-am spart destul capul sa ii inteleg,e greu sa traiesti printre ei,in general monotonia asta e grea ptr sufletul unui strain,de ce sa invat sa fiu ca ei,cum imi tot spune Helmut,nu m-i se pare fair,cum sa imi schimb mentalitatea si comportamentul la 30 de ani,nu e drept nici faptul ca nu vorbesc limba materna cu copilul meu,nu e drept ca nu am botezat copilul dupa religia mea, nu e drept de fapt ca ma ofilesc aici printre oameni fara suflet,ma sufoc de-a dreptul...

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mi greatza acu ...am mancat apropae toata placinta Aidei...i-am mai lasat si lu Jaki meu o bucata...

Clau o sa ma gandesc la tine dupamasa...nu te mai nacaji...nu mai privi inapoi la ce nu ai facut sau la ce ai facut...priveste la ce potzi sa faci ca sa fitzi fericitzi...priveste frumosul din viatza ta...ca sigur exista...pupici...

Ma duc sa bucataresc zupa si salata de vinete...ca pana acu am lenevit...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Saluty!
Va multumesc pentru urarile de ziua sotului meu si in numele lui(m-a rugat sa fac asta).Noi suntem liberi azi,poate iesim si noi undeva in oras,la o bere,la un mic...Azi noapte mi-au venit uratii asa ca s-a dus visul meu si luna asta .
Doris vizionat pozele,super faine locuri,se vede ca v-ati simtit bine.Distractie placuta azi in parc !
Maria f. frumoasa Austria si eu imi doresc sa o vada,poate vara asta.Ai fost si la Zoo acolo?
Lore foarte frumoase pozele de ziua ta si pozele cu Laurica,e o scumpa,ca o bombonica !Sa nu ma uiti, da?!?!
Mihi la Szeged am fost la Zoo, dar avand in vedere ca eu nu am vazut alt zoo decat cel din TM mie mi-a placut f. mult.Chiar ii spuneam sotului meu ca daca acolo a fost asa frumos nu vreau sa ma gandesc cum e intr-un oras mult mai mare.Pupik la burtik si sa stea BB cuminte pana la termen !
Aida cum mai sunteti?Sper ca Emma e mai bine,nu are febra!
Claudia imi pare rau prin ce treci,urat din partea sotzului sa te urmareasca asa ,(asta e pt. el daca citeste).Deni e mai bine?
Danitin imi pare rau de unchiul tau,DD sa-l odihneasca in pace .Sa-i fie tarana usoara!
Andule distractie placuta si vreme frumoasa va doresc!
Katik multa bafta la condus si multa putere, sa faci fata la toate lucrurile pe care le ai de facut zilnic !
Pup restul fetelor!

Mergi la inceput

Lormi

Deni e dusa cu pluta,din plictiseala imi da foc la casa,nu stiu ce fras de boala are cu lumanarile,am tras o tranta de am vazut stele verzi,cand ma uit pe jos sa vad wtf,plin ce ceara,sa mor daca fata asta mai ii zdravana la cap,aprinde si lasa ceara sa pice pe covor si pe parchet,ca se plictiseste,apai sa ma ierte Dumnezeu daca asa ceva se face din plictiseala,numai stiu zau o iau razna si eu cu copiii astia.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput