Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 3
Mariaa spune:
sunt convinsa de asta Clau iar la tine dorul de casa este cum nu am mai vazut la cineva plecat afara...multi isi reprima dorul asta dintr-o ingamfare prosteasca.
pe de alta parte te mai saturi odata, sa stii, de praf, de putoarea din tramvai, de gropi nu mai zic...stiu ca nu se schimba peste noapte tot, dar in ritmul asta ajungem la pensie si tot degeaba...tu stii ca au trebuit 4 ani (4ANI!) sa reabiliteze bulevardul L.Rebreanu?! 4 ANI! si tot nu e gata, mai sunt portiuni unde se mai lucra...pai Canalul dintre Paris si Londra a fost facut parca intr-un an de zile...ce mai poti zice..si cand incerci sa spui ceva: alo, manelele mai jos va rog...(vezi cazul Laura cu vecinii, nu mai departe..) ti se baga pumnu-n nas, cand zic ca domneste mojicia, asa e, crede-ma.
sa mai zic de sistemul sanitar? sa cum poti obtine niste acte la modul civilizat (care nu exista) ?!
suntem atat de mici, atat de departe si atat de comozi incat te apuca tristetea...cred ca m-am lungit mult cu subiectul asta, insa asa ma apasa de numa'..am terminat aici.
am baut cafeaua si ma duc sa aranjez pe afara...am lipsit doar 3 zile si parca e jungla in curte.
a crescut iarba de nebuna..
sa aveti o fi frumoasa si linistita
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Neatza...
Io cu cine votez? habar nu am ...inca...dar io vreau parcari in oras, multe...multe...locuri de joaca pentru copii, sa se renoveze Parcul Copiilor si cam atat.
Cat despre Doamna Vlad, ma abtin...
Claudia, pai cum iti citeste el postarile? stie romaneste? sa citeasca?
Lormi, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti si sa va aduca barza cat de repede un bb...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
am uitat...Mica Viena?! no way...in viata asta!
Micul Paris era Bucurestiul odata, candva...la fel si Timisoara - Mica Viena...odata, candva...Si cand te gandesti ca o viata avem. Una singura.
Am fugit pana nu dati cu rosii...
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
lore03 spune:
Neatza si de la mine .Dupa o saptamana de leneveala azi trec la treaba .
Maria cred ca eu nu m-am exprimat corect legat de Maramures ,si eu prefer linistea cateodata ,doar sunt crescuta la sat ......dar ma asteptam ca oamenii aia sa exploateze mai mult potentialul turistic, de exemplu am fost sus la Borsa si crede-ma nu am avut unde manca ,nu exista un restaurant ,iar pensiunile erau nu prea frumoas amenajate si ca orice roman se uita sa ia bani si conditii nimic..frig ,ne-a dat caldura cu portia si eram cu Laura micuta, nu hartie la WC..etc , la asta ma refer eu , nu la peisaj ,nu la toti oamenii ,dar noi am mers pregatiti pentru un concediu de vis si am venit dezamagiti.
Si crede-ma ca am fost si in Moldova si poate acolo unde noi nu ne asteptam , si aici in Banat ii privim nu prea frumos pe moldoveni ,ramai impresionat de oameni, de ospitalitatea lor si de modul cum stiu ei sa atraga oamenii.
Asta este parerea mea ...si sunt de acord putin ,nu in totalitate cu Claudia ,mie imi plac lucrurile frumoase ,perfecte dar nu cred ca as putea trai intre oameni reci ,care azi vorbesti cu el si maine nu te mai cunosc.
gonghy spune:
Buna dimineata!
Ma care cracanaratz' pagina ca tot am mutat de ici colo sa va cetesc
M-am trezit cu o durere de stomac iarashi.......
De dormit am dormit tare prost,numa m-am foit noroc ca Maya a dormit bine si pana acum la 9 dimineata.
Strang pe aici si fugim pana in Selgros dupa de-ale gurii si lapte pt fata.
Cica maine mergem la Gradina Banateana daca o fi frumos afara,vreau mici prajiti pe fum de carbuni nu pe aragaz electric ca la Kaufland
La multi ani Mircea!
Sa va de-a Domnul sanatate,fericire,bucurii si visul vostru cel mai frumos sa se realizeze anul acesta!!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
gonghy spune:
Fetilii am vorbit cu Katik aseara si mi-a spus sa va transmit ca nu prea mai are timp de comp deoarece e foarte ocupata cu condusul,teoria,kopchii.....sotul se pregateste pentru doctorat asa ca tot greul e pe umerii ei.
Va transmite toate cele bune si o sa intre ea cand o fi oleacuzta mai libera.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
gonghy spune:
Clau eu as avea o discutie serioasa cu el si i-as spune tot ce am pe suflet. Pai acum nu mai ai nici unpic de intimitate,coltisorul tau?
Ce naiba ii cu controlalele astea???
Lore azi esti harnicutza ca o ca o dat soarele si pe strada ta
Imi place poza aia de mor,aia de ieri iti tot vine sa-i tzuci falcutzele
Andule tu ce faci prin tari straine? Plecashi la relax? Hai sa ai vreme frumoasa si sa va distratzi
Simonelu' imi plac pozele la nebunie,ai surprins totul fooooarte frumos. Auzi da io pe tine nu te vazui in zapacelile alea de aparate,iti fu frica??
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
danitin spune:
Buna dimineata!
Maria sorry io ziceam oameni obisnuiti la cei care nu fac parte din presa. Cu cei din presa logic politicienii se poarta cu manusi, asta daca nu-i ataci prea tare ca atunci o iei in freza. Deci, stand de vb cu ea pe la diverse evenimente mi-a placut cum vorbeste ... no, atat! La fel cum pe Grapini nu pot sa o inghit, din aceleasi motive.
Clau, pai citeste in timp ce scrii sau stie parola si intra after... ca atunci poti sa incerci sa schimbi parola.
Lormi La multi ani pt Mircea...
Doris, ar trebui sa facem lista cu ce vrem noi pt oras si sa o ducem pe la candidati, asta ar insemna ca ne implicam activ, bla, bla bla si poate fac astia stire cu trupa DC Timisoara, sa ne vada Clau si Silva la tv.
Lore, nu raspunzi la provocari, ai? Deci nu vrei sa ne incuscrim iepurii...
No, va las ca tocmai am aflat ca a murit unchiul meu. Trebuie sa o duc pe mama la sat si pana plec sa las la lucru treburile in ordine....
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
claudia74 spune:
Ma Dana ma faci de ras,parola ii trebuie numai sa posteze in rest poate citi si fara sa fie logat,eu tot timpul lasa site-ul deschis iar el vine si citeste,sau daca nu intra el precis cand vine de la lucru precis e la zi cu toate postarile,ce sa mai zic si pe mess doar la prins si Mihi in toiul noptii si atunci cand l-am luat la intrebari mi-a zis ca s-a deschis direct cica si de atunci il pune pe invisible cand intra ca eu asa il gasesc tot timpul cand dau sa ma login,dafr acu am debifat sa nu arhiveze mesajele dar trebuie s averific tot timpul acolo ca precis iar intra el in setting .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna